10-те най-добри ризи с копчета, които трябва да носите без ръкави

В света на модата повечето тенденции започват от Източното крайбрежие и се носят на запад. Но напоследък определянето на тенденции в мъжки стил повдига оста на земята. Точно сега, изучаваният, спокоен, 'пич' вид на LA е завладял навсякъде - включително и особено на източния бряг. Имате нужда от примери? Какво ще кажете за покачването на премиум деним, нападението на якета за мотокрос , безумно скъпо тениска , идеално несъвършената прическа, желанието да оставим сланината ни да блести и - разбира се - склонността към „свободното време“. И сега е време да добавим още една функция към този списък: неподготвената риза.Що се отнася до издърпването на необлечената риза, ще почувствате облекчение, когато научите, че тази тенденция следва повечето правила, които вече знаете . Първо и най-важно е златното правило: пригодността е ключова. Уверете се, че кройката е прикрепена през тялото, със заострени ръце и че подгъвът е по-къс от стандартното копче надолу (трябва да седи не по-ниско от 5 инча под кръста) Сложете широка опция и удължавате грешна стъпка . И накрая, що се отнася до цветовете и шарките, единственият съдия там е личното предпочитание, както доказват 10-те опции по-долу, неподправеният външен вид работи практически във всяка тъкан. Но ако нито едно от тези не ви интересува, може просто да ви харесат неща, прибрани, така че не забравяйте да проверите 20-те най-остри рокли на пазара .

1 Работна тениска от кепър Carhart Oakman Sandstone Twill

carhart неопакована риза

От $ 30 купувайте сега на amazon.comТъканите на Carhart са практически неразрушими. Като бонус, този номер се предлага с двойни закопчани джобове на гърдите.2 Риза за пустиня на Royal Robbins

кралска робинска необлечена риза

От $ 15 купувайте сега на amazon.comАко се отправяте навън да се погреете на слънце, това е ризата за вас: Тя предлага UBF от 50+. И още по-добре, предварително измитият външен вид е изключително стилен. Докато сте готови, не забравяйте да проверите нашата подбрана селекция от летни неща за мъжко облекло .

3 Измита памучна риза Thaddeus Grant

thaddeus grant неразгъната риза

$ 30 купи сега на amazon.com

мечтае за множество котки

Всеки се нуждае от риза шамбре в гардероба ви. Сдвоява се с почти всичко - особено хубав костюм с тънка кройка .4 Блуза на Бен Шерман от хинхам

Бен Шерман неразгъната риза

От $ 60 купи сега на amazon.com

Gingham продължава да управлява във всички настройки. Този препип номер е нашият най-добър избор за това, че не се прибираме, тъй като яката с копчета добавя точното количество формалност.

5 Риза Тадеус Франк с яка с разрез

thaddeus откровена необлечена риза

$ 70 купи сега на amazon.com

Дръзките карета са в ярост в момента. Нуждаете се от доказателство? Просто погледнете оживения цвят на тази риза - цялото лято ще въртите глави наляво и надясно.

десет пентакли в бъдеще

6 Cutter & Buck Epic Easy Care Gingham Shirt

фреза и панталон без риза

От $ 38 купи сега на amazon.com

Изтънчен гингам, вградена устойчивост на бръчки, пълен с двойно гърбо плисе за комфорт? Това, господине, е това, което искате да подредите гардероба си.

7 карирана риза Royal Robins Mojave

кралска робинска необлечена риза

От $ 33 купи сега на amazon.com

Спускане на копчета с къси ръкави прекара години в стил затвор. Но, както доказва тази изключително мека - трябва да почувствате тъканта, за да повярвате - опцията на Royal Robbins, те отново са в бизнеса.

8 BOSS Orange Dobby Shirt

шеф неразгъната риза

$ 74 купи сега на amazon.com

100-процентовият грим от памук е страхотен детайл. Правият подгъв е по-хладен детайл. Контрастният шев е най-готиният детайл.

9 Ленена риза DONGYSLP

dongyslp неопакована риза

$ 34 купи сега на amazon.com

Когато лятото превърне жегата до 11, ще искате почти прозрачна ленена риза. Хвърли нещо подобно.

10 риза от Uzuckit Casablanca

untuckit неопакована риза

$ 78 купи сега на amazon.com

Untuckit застана начело на неподправения външен вид и го вкара с писъци в масовия поток. За моите пари този сив номер на ръба е едно от най-добрите им предложения: има вид на деним, но дишането е по-лека материя.

За по-невероятни съвети как да живеете по-умно, да изглеждате по-добре, да се чувствате по-млади и да играете по-твърдо, следвайте ни във Facebook сега!

Популярни Публикации