Връзки

Категория Връзки
5 признака на езика на тялото, които означават, че някой е привлечен от вас, според терапевти
Връзки
Ако искате да знаете дали някой ви харесва или не, внимавайте за тези често срещани признаци на привличане на езика на тялото.
Най-арогантната зодия според астролозите
Връзки
Увереността определено е достойна за възхищение, но арогантността бързо остарява. Прочетете, за да чуете от астролозите кои са шестте най-арогантни зодии.
Най-нестабилният зодиакален знак според астролозите
Връзки
Астролозите казват, че най-нестабилната зодия е Ракът, тъй като предпочитат да си стоят у дома, вместо да се отправят към света.
6-те най-харесвани типа личности на Майърс-Бригс, според експерти
Връзки
Това са шестте типа личности на Майерс-Бригс, които обикновено са най-симпатични и привлекателни, казват експерти по връзки и психолози.
6 изражения на лицето, които означават, че някой лъже, казват терапевтите
Връзки
Експертите казват, че това са шестте изражения на лицето, на които трябва да внимавате в разговорите, тъй като те могат да сигнализират, че някой ви лъже.
Най-приземената зодия според астролозите
Връзки
Прочетете, за да откриете най-приземените зодиакални знаци, от сравнително сдържани до сериозно непретенциозни и разумни.
6-те думи, които 'никога и никога' не трябва да казвате на партньора си, според терапевт
Връзки
Един терапевт казва, че никога не трябва да казвате шест думи на партньора си, тъй като те могат да бъдат пренебрежителни и да наранят емоционалната ви връзка.
Най-двуликата зодия според астролозите
Връзки
Астролозите казват, че най-двуликият знак на зодиака е Близнаците, тъй като те са представени от Близнаците и наистина имат две умове.
Най-суеверната зодия според астролозите
Връзки
Астролозите казват, че това са шестте най-суеверни зодии, от малко странни до ирационално страхливи.
9 червени знамена, които сигнализират за емоционална измама, според терапевти
Връзки
Мнозина твърдят, че емоционалната измама е по-лоша от физическата. Но червените знамена на една емоционална връзка могат да бъдат трудни за забелязване.
5 знака на езика на тялото, че някой не ви харесва, казват терапевтите
Връзки
Терапевтите казват, че признаците на езика на тялото, които показват, че някой не ви харесва, включват отдръпване, клатене на глава, стискане на ръце и други.
6 червени знамена на приятелството, които никога не трябва да пренебрегвате, казват терапевтите
Връзки
Терапевтите споделят най-големите червени знамена за приятелство, независимо дали излизате с някой нов или оценявате връзка за цял живот.
5 червени знамена, че вашият партньор е нарцисист, според терапевтите
Връзки
Терапевтите казват, че тези червени знамена могат да означават, че вашият партньор е нарцисист. Ловят ли се на комплименти? Или да те запалят?
Най-честната зодия според астролозите
Връзки
Прочетете, за да откриете най-честните зодиакални знаци според астролозите, от донякъде прости до изключително добродетелни.
5 знака, че вашият партньор е патологичен лъжец, според терапевтите
Връзки
Има пет ключови признака, които можете да търсите, за да определите дали половинката ви всъщност е патологичен лъжец.
4 въпроса, които вашият партньор може да зададе, ако иска развод, казват терапевтите
Връзки
Експертите казват, че въпросите, които сигнализират за развод, включват такива, които показват, че партньорът ви е безразличен или бракът ви е само за децата.
21 въпроса за нова връзка
Връзки
Опознайте новия си партньор още по-добре! Тези въпроси за нова връзка ще ви помогнат да определите как вие и вашият партньор се подреждате.
Най-просторният зодиакален знак според астролозите
Връзки
Астролозите казват, че това са шестте най-просторни зодиакални знака, от малко навън до обяд до почти заспал с отворени очи.
5 признака на езика на тялото, които означават, че вашият партньор иска да скъсат, според терапевти
Връзки
Терапевтите казват, че някои признаци на езика на тялото - като потропване с крака или отдалечаване на дивана - може да означава, че вашият партньор иска да скъсат.
126 любовни послания за нея, за да покажете колко ви е грижа
Връзки
Използвайте тези любовни послания, за да й кажете какво наистина чувствате. Разширете тези три малки думи лично или върху текст.