Този реакционен кадър на Том Ханкс в 'Златните глобуси' вече е мем

Независимо дали сте гледали Златните глобуси снощи или не, сигурно вече знаете, че някои от най-запомнящите се моменти от церемонията дойдоха с любезното съдействие на ежедневния лифтър на настроението, който е Том Ханкс . Той не само разкъса, докато приемане на наградата Cecil B. DeMille , но реакциите му към домакина Рики Жерве шеги по време на шоуто са пленили интернет. Разбира се, той е ранен участник, но ние номинираме реакцията на Том Ханкс за 'Златен глобус' за най-добрият мем от 2020 г.Всичко започна по време на началния монолог, когато Жерве замахна по замесените скандал за прием в колеж като казах: „Дойдох тук с лимузина и регистрационният номер беше направен от Фелисити Хъфман . ' След това камерата се насочи към Ханкс, който имаше изражение на лицето, подобно на това на татко на вечеря който смята, че е време да си събере багажа и да заведе децата у дома.

Но това беше изражението на лицето, което Ханкс направи, след като Жерве пусна друго шега, достойна за стенания на глобусите, които сега получават лечение с мем . След като Жерве каза: „Беше голяма година за педофилските филми: Оцелял Р. Кели , Намирането на Невърленд , Двама папи, Камерата отново се обърна към Ханкс, който успя да каже това, което всички мислихме, без да каже и дума.Той е новият Криси Тейгън , което, разбира се, е комплимент.И хората сравняват зашеметеното му изражение с класическото „не' на Джим Халперт Офиса .

Но реакцията на Ханкс може да се използва в отговор на нещо повече от просто лоши шеги . Като например, когато не помните дали сте оставили фурната включена.

За човек, който е толкова главен и симпатичен, колкото изглежда Ханкс, изражението на лицето е почти толкова неодобрително, колкото става.

По-късно през нощта, в зала за пресконференции след като прие наградата му, Ханкс беше попитан как е останал в хубавия списък на Холивуд толкова години. „Това не е програма, няма стратегия за това“, каза той. „Работил съм за кратко Киану Риивс] . Той има прекрасен отговор на тези въпроси: „Как да бъдеш толкова добре разгледан, харесван?“ И винаги казва: „Е, за предпочитане е пред алтернативата“, което е вярно. Предпочитам, разбирате ли, да ме оценяват, отколкото да ме мразят - това съм само аз.

Оставете на Ханкс да го направи добър човек изглеждат като най-простото нещо на света.

Популярни Публикации