Този таен трик ще ви осигури най-доброто от разпродажбите на Walmart

Walmart обикновено има някои доста сладки сделки, но какво, ако имаше начин да го направите спестете още повече пари в търговския гигант? Ако сте човек, който се насочва към секцията за освобождаване, когато влизате в магазин, този съвет за спестяване на пари е за вас. Проверявайки кое от местните ви местоположения на Walmart има желания от вас артикул, ще спестите голяма част от парите и много време. За да научите как да намерите любимите си за клиринг в Walmart, прочетете и вижте кой час да избягвате магазина, Това е абсолютно най-лошото време за пазаруване от Walmart, казват служителите .

сънува, че съпругът ви изневерява

Елементите за освобождаване могат да варират в зависимост от местоположението, така че само защото някой друг е спечелил страхотен артикул в Walmart, това не означава непременно, че сделката ще бъде налична в местния магазин. За да избегнете пътуването и неприятностите при опит за лично проследяване на нещо, можете да проверите къде е разрешен продуктът онлайн.

Ако посещавате страници и хаштагове на социалните медии на Walmart - като #walmartclearancefinds или Walmart Clearance Finders Group —Вече сте в крак с това, което е отбелязано. Ако не прекарвате времето си в превъртане на социалните медийни канали на Walmart, можете също да изберете елемент от самия сайт.Човек, който пазарува онлайн

ShutterstockСпоред хакерите на Wallet ключът към това къде да се разберат са номерата на запазената единица (SKU). След като идентифицирате артикул, който искате да закупите , ще трябва да намерите осемцифрения SKU номер за елемента. Някои потребители на социални медии ще включват SKU с публикацията си, но ако не го направят, можете просто да потърсите името на продукта на уебсайта на Walmart и да получите номера на SKU от там - това ще бъдат последните осем номера на URL адреса.коя от тези известни личности не носи средното си име?

СВЪРЗАНИ: За повече актуална информация се регистрирайте за ежедневния ни бюлетин .

Тогава можете насочете се към BrickSeek , където можете да въведете номера на SKU и вашия пощенски код. След това сайтът ще покаже всеки от магазините на Walmart в близост до вас, които имат този артикул на разрешение в момента. Той ще ви покаже колко от тях са на склад и колко продуктът е намален, за да знаете кога получавате най-добрата сделка!

И за да видите кога трябва да се отправите към магазина, разгледайте Това е най-доброто време на месеца за постигане на оферти на Walmart .Популярни Публикации