Това е най-добрата секс позиция за всеки астрологичен знак

Един от най-добрите начини да подправите сексуален живот е да опитате нова секс позиция. И докато има позиция, която е необичайна обикновено ще свърши работа, може да използвате астрология на половата позиция, за да опитате тази, която е най-добре съобразена с вашия хороскопски знак.„Астрологията разкрива как всички ние имаме различни черти на личността въз основа на зодиакалния знак, под който сме родени“, казва холивудският астролог Никола Аужула . „Това оформя нашето либидо и това, което харесваме между чаршафите. Разбирайки вашите нужди, можете да имате подобрен сексуален живот и изберете партньори, които отговарят на вашия индивидуален апетит за секс. '

Напред сме събрали най-добрата секс позиция за всеки от 12-те астрологични знака. Опитайте вашите, за да правите секс, който е написан в звездите.Най-добрата секс позиция за Козирог: Тачка

количка, полова позиция астрология

Твоят рожден ден: 22 декември до 20 януариЗащо това е най-добрата секс позиция: „Козирозите са практични и последователни и демонстрират земен мощен сексуален стремеж, който се нуждае от редовно сексуално преживяване, за да се отпусне“, казва Ауджула. Амбициозни и трудолюбиви, те издържат издръжливостта до оргазъм отново и отново.какво означава, ако някой е умрял в съня ти

В позицията на количката жената стиска крака около мъжа, докато той я прониква отзад, което естествено се харесва на „любовта на Козирог към предизвикателството в спалнята“.

Най-добрата секс позиция за Водолей: G-Whiz

g whiz, астрология на половата позиция

Твоят рожден ден: 21 януари до 18 февруари

Защо това е най-добрата секс позиция: „Хората Водолеи са свободолюбиви и се нуждаят от много място, за да изследват своята сексуалност“, казва Ауджула. „Тяхното сексуално влечение е изобретателно и непостоянно, така че очаквайте да имате нови преживявания, които наистина не са готови.“G-Whiz е изобретателно заемане на мисионерската позиция - тъй като включва жената, подпряла прасците си на раменете на мъжа, - така че изпълнява тяхната нужда да бъдат креативни, без да полудяват твърде много. Тъй като „сексът е експеримент на удоволствие, а не емоционално преживяване“ за този зодиакален знак, той също е перфектен, защото е чудесен начин да стимулират G-точката на жената .

Най-добрата секс позиция за Риби: Spooning

лъжица, астрология на половата позиция

Твоят рожден ден: 19 февруари до 20 март

Защо това е най-добрата секс позиция: Мечтателен и чувствителен, сексът на Рибите зависи от това колко емоционално са свързани с партньора си. „Сексът с възприемчиви Риби може да бъде истинско свързващо преживяване, тъй като те обичат да галят и да споделят сладки думи“, казва Ауджула. Позата с лъжици им позволява да се „сближат и да се интимнират по нежен и романтичен начин, който не изисква много усилия“.

Най-добрата секс позиция за Овен: Обратна Каубойка

обратна пастушка, астрология на половото положение

Твоят рожден ден: 21 март до 20 април

най -добрият начин за съхраняване на пароли 2017

Защо това е най-добрата секс позиция: „Овенът е пламенен и горещо кръвен между чаршафите“, казва Ауджула. Цялото „забавление за тях е в преследването“, а цялото „удоволствие е в завладяването“. Обратната каубойка им позволява да имат целия контрол над партньора си, което е идеално за „най-добрия съблазнител“. Но бъдете предупредени, че цялата тази енергия означава, че те могат да бъдат бързо до кулминация , така че сексът може да бъде кратък, но интензивен. '

Най-добрата секс позиция за Телец: Мисионер

мисионер, астрология на секс позицията

Твоят рожден ден: 21 април до 21 май

Защо това е най-добрата секс позиция: Хората се държат така, че това е най-скучната секс позиция, но тъй като ви позволява да се целувате и гушкате с партньора си по време на секс, то е идеално за тази зодия. „Телецът е страстен и привързан, така че, ако харесвате чувственост, предстои ви почерпка“, казва Ауджула. И това, което им липсва в спонтанността, те компенсират с изобилие от прелюдия.

признаци, че съпругът ви има връзка

Най-добрата секс позиция за Близнаци: Съветник за пинбол

съветник по пинбол, астрология на половото положение

Твоят рожден ден: 22 май до 21 юни

Защо това е най-добрата секс позиция: „Близнаците са любопитни, така че винаги са готови да опитат нови неща и да експериментират сексуално“, каза Аужула. С Pinball Wizard жената влиза в частична мостова поза и мъжът прониква в нея, докато я държи за бедрата. Като се има предвид колко са възбудени от собственото им въображение, само мисълта за тази авантюристична секс позиция вероятно ще ги разпали.

Най-добрата позиция за секс за рак: Седяща пастушка

пастушка, астрология на половото положение

Твоят рожден ден: 22 юни до 22 юли

Защо това е най-добрата секс позиция: Хората с рак са грижовни и чувствителни и се ръководят повече от емоциите си, отколкото от първичните нагони. „За тях сексът трябва да бъде утешителен и подхранващ“, казва Ауджула. 'Те са най-романтичният любовник и никой няма да ви държи толкова здраво и да ви кара да се чувствате сигурни, докато правите секс.' С тази позиция те могат да ви прегърнат с нежност, която ви кара да се чувствате истински обгрижени и обичани.

Най-добрата секс позиция за Лео: кучешки стил

кученце, астрология на секс позицията

Твоят рожден ден: 23 юли до 23 август

Защо това е най-добрата секс позиция: Страстни, смели и игриви, Лъвовете имат „силен инстинкт на ловец“, така че сексът с тях е доста анималистичен, казва Ауджула. Кучешкият стил им позволява да задоволят своите „първични инстинкти за див секс“, както и желанието си за контрол.

Най-добрата позиция за секс за Дева: Секс с душ

секс под душа, секс позиция астрология

Твоят рожден ден: 24 август до 22 септември

Защо това е най-добрата секс позиция: Сексът на Дева е непостоянен и те предпочитат да оставят партньора си да отговаря за спалнята. „Сексът е място, където Девите могат да пуснат косите си, но техните перфекционистки натури„ означават, че ще направят всичко възможно, за да бъдат най-добрият любовник “, казва Ауджула. Лице в лице душ секс им позволява да реализират вашите фантазии в среда, която е „чиста и, което е по-важно, чиста“.

Най-добрата секс позиция за Везни: Erotic V

еротично v, астрология на половата позиция

Твоят рожден ден: 23 септември до 23 октомври

Защо това е най-добрата секс позиция: Везните обичат красотата и хармонията, така че сексът е всичко за създаване на естетически приятно изживяване, което постига усещане за баланс. Но те също имат „буйно въображение, така че обичат да играят еротични игри и да се отдадат на сексуално удоволствие“, казва Ауджула. В тази позиция Кама Сутра лице в лице - при която жените седят на здрава маса и поставят краката си върху раменете на мъжа във формата на V - и двата критерия са изпълнени.

значението на бухалите в сънищата

Най-добрата секс позиция за Скорпион: Постоянен 69

стояща 69, астрология на секс позиция

Твоят рожден ден: 24 октомври до 22 ноември

Защо това е най-добрата секс позиция: Скорпионите са „дълбоко страстни“ и „излъчват силна сексуална енергия“, така че, естествено, те обичат да „разширяват границите и да ви отвеждат до нови върхове“. С тази сложна поза те могат да поемат пълен контрол, да покажат своите умения и да олицетворяват ролята си на „главен съблазнител на зодиака“, който ви издига до „оргастичното небе“, казва Ауджула.

Най-добрата секс позиция за Стрелец: Отгледано кученце

повдигнато кученце, секс позиция астрология

Твоят рожден ден: 23 ноември до 21 декември

Защо това е най-добрата секс позиция: Повдигнатото кученце е вариация на обикновения кучешки стил, при което жената повдига бедрата си и опира главата и предмишниците си в леглото или земята, позволявайки още по-дълбоко проникване. Либидото на Saggitarius обикновено е 'извън класациите' и те подхождат към секса като към 'физическия изход, към който се отнасят като към спортист', казва Aujula.

Следователно тази авантюристична секс позиция им позволява да се насладят на „скоростта и физическата сексуална издръжливост“, необходими за поддържане на позата. И като непоправими търсачи на силни усещания, не се изненадвайте, ако ви предложат да предприемете действието навън!

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации