Това е прякорът Най-близките приятели на Дженифър Анистън я наричат

Дженифър Анистън е спечелил нещо като култ, след като е участвал Приятели . Да, тя е известна с това, че играе Рейчъл Грийн и ни води на прическа от 90-те , но през последните години като нея приближи 50-те си години (актьорът вече е на 51 години), бавно опознахме жената зад образа. Някъде по пътя Анистън се превърна от любимата на Америка в нещо съвсем друго: сдържана феминистка икона , филантроп и според тези, които я познават лично, супер мил човек. Както казаха онези от най-близкия кръг на Анистън Здравейте! Списание за встъпителния им списък „Добър вид“ - кръг от знаменитости, работещи извънредно, за да вършат добри дела - актьорът събра милиони за благотворителни каузи. Те включват фонд за подпомагане на Хаити, LGBTQ + организация GLAAD, организации за расово правосъдие и благотворителни организации за медицинска помощ. Тогава не е чудно, че най-близките й приятели й възпяват толкова ентусиазирано, дори да й я отдават псевдоним за нейната грижовна роля в живота им: „Мама“. Прочетете повече за псевдонима и ако сте фен на Анистън, Преживейте последните 25 години на Дженифър Анистън в Холивуд, в снимки .Анджела Левин , Гримьорката на Анистън, трябваше да каже това за дългогодишния си приятел и клиент: „Когато аз мислете за Джен Мисля за доброта, щедрост, любов и семейство. Тя има начин да накара хората около себе си да изпитат всички тези емоции и чувства едновременно. '

Левин също добави, че тя и другите имат прие прякора за да изразят дълбоката им връзка. 'Ние се наричаме Мама, не само ние двете, но и всички невероятни жени около нея', каза тя. 'В смисъл, който обобщава - ние сме нейни и тя е част от сърцата ни завинаги.'Анистън неведнъж е заявявал, че има много начини да служиш като „майка“, без да имаш свои деца. „Не ми харесва [натиска], който хората оказват върху мен, върху жените - какъвто сте се провали като жена защото не сте се размножили - каза Анистън Привлекателност през 2014 г. Тя посочи, че връзките с приятели, деца на приятели и домашни любимци са всички ключови аспекти на възпитанието в живота ѝ. „Моето приятелствата ме пазят верни и ме държат истински ... И обратното “, споделя тя с Хора миналата година, добавяйки: „Това е красива размяна.“ Прочетете за още вдъхновяващи цитати от Дженифър Анистън, а за новини за това как тя увеличава семейството си, вижте Очарователното ново спасително кученце на Дженифър Анистън има най-класическото име .Прочетете оригиналната статия на Най-добър живот .1 „Ние сме пълни, със или без партньор.“

Дженифър Анистън

Алами

Анистън беше откровена за нейния комфорт да бъде неженен и без деца . Докато феновете се тревожат за нейните високопоставени разводи с бивши Брад Пит и Джъстин Теру , Анистън винаги е давала да се разбере, че тя романтични връзки не я дефинирайте.„Мисля, че хората честно казано искам да ме видя като майка и омъжена и боса и бременна в кухнята “, каза тя в интервю от 2011 г. Хора . „Просто искам да кажа:„ Всички се отпуснете! “По-късно Анистън пише в изданието за HuffPost от 2016 г.„ Ние сме в комплект със или без партньор , със или без дете. “ И за повече за знаменитости, които предпочитат да летят самостоятелно, разгледайте 15 знаменитости, които казват, че никога не се женят .

2 „Ако не сте доволни, можете да станете щастливи.“

Дженифър Анистън 2002

Колекция Everett / Shutterstock

сънува как плъхове те хапят

Да, Анистън е водила донякъде очарователно съществуване благодарение на славата и богатството си, но актьорът също е преминал през раздялата на развода и неумолимия медиен контрол. Както обяснява тя позитивно отношение идва по-малко от нейните обстоятелства, отколкото отвътре: „Можете да отмените много неща. Ако не сте доволни, можете да станете щастливи. Щастието е избор . Това е нещото, което наистина чувствам “, каза тя Блясък в интервю от 2013г. И за повече информация как тя се е борила с тази идея, вижте Силните думи на Дженифър Анистън за трайния стереотип „Тъжна Джен“ .

3 '[Не изпитвайте] срам за неща, които не са тръгнали по начина, по който смятате, че трябва.'

Дженифър Анистън 2020 награди SAG

Xinhua / Alamy Stock Photo

На въпрос за нейната лична дефиниция за красота, след като е посочена Народен Най-красивата жена през 2016 г. Анистън каза това: „ Вътрешна увереност . Мир. Доброта. Честност. Живот добре изживян. Поемайки предизвикателства и не изпитвайки срам за неща, които не са се развили по начина, по който сте смятали, че трябва. И не се чувствам като провал или да позволите на хората да критикуват живота ви и да ви накарат да се почувствате като провалили се в нещо. Това е просто токсичен шум. ' И за повече информация за любимите ви знаменитости, вижте тези 17 основни знаменитости, които всъщност мразят прожекторите .

4 „Размисълът трябва да е почти ежедневно нещо, ако е възможно.“

Дженифър Анистън 2004 Еми

Франсис Спекър / Алами Сток Фото

От тренировка до медитация, уелнесът очевидно е в центъра на живота на Анистън. Всъщност звездата смята, че личното отражение е ключов аспект от цялостното й благосъстояние.

'Мисля, че е винаги е важно да се отразява така или иначе, без значение на каква възраст наближавате или какъв етап е пред вас “, каза тя пред Асошиейтед прес през 2014 г.„ Размисълът трябва да бъде почти ежедневно нещо, ако е възможно. Защото никога не съм бил човек „къде се виждаш след пет години“. Нямах представа и нямах контролен списък, който наистина създава много по-малко стрес в живота ви. ' И ако искате да бъдете по-размишляващи и позитивни, изпробвайте ги 30 супер ефективни положителни аффирмации, които можете да използвате всеки ден .

Популярни Публикации