Това е най-популярната песен за секс, показват изследвания

Американците бяха вече има по-малко секс , но 2020 има официално уби настроението. Между социалната раздяла, смъртта на нощните срещи и екстремния стрес, пандемията постави амортисьор за дейности в спалнята за много от нас. Ако искате да се изцапате с партньора си, може да се наложи малко допълнителна помощ за изпращане на чувствени сигнали. И че е добрият плейлист на секси песни влиза.

За щастие търговецът на бельо Pour Moi предостави малко вдъхновение. В проучване от юни 2020 г. те сортират данните на Spotify и анализират над 300 000 сугестивни песни за да разберете кои вдъхновяват секса най-много. Търсейки песни с етикет „плейлист за секс“, „правене на бебета“ и „разтърсване“, те завършиха най-сексите песни на 2020 г. - или поне тези, които получават най-много екшън. Прочетете, за да разберете кои 10 мелодии оглавяват списъка, а за повече информация какво може да ви помогне в спалнята вижте Мъжете с тези 3 личностни черти имат най-много секс, проучвателни предавания .

10 „The Hills“, The Weeknd

Сингълът на Хилс от The Weeknd

XO RecordsИзлизането от списъка е Уикенда с „The Hills“. Това секс сладко върви в някои изненадващо тъмни посоки, но носи съблазнителна A-игра. И ако се чудите кога да поставите този плейлист, Според Science това е най-доброто време на деня за секс .9 „Пони“, Ginuwine

Пони, от Ginuwine

Суинг МобХората стигат до Гинуин песен „Pony“ от 1996 г. - и те няма да спрат скоро. Ако все още можете да слушате това бавно сладко без да мисли за Лил Себастиан от Паркове и Rec , все още е честна игра през 2020 г.

8 „Бавно движение“, Trey Songz

Сингъл на Trey Songz

Atlantic Records

Не бива да се бърка с 'Бавно движение' от Непълнолетни , 'Бавно движение' от Трей Сонгз е знойна песен, която излезе за първи път на Свети Валентин през 2015 г. (хубаво докосване, г-н Songz). Видеото дори третира своята публика парен сеш между певеца и тогавашната му приятелка, модел Таная Хенри . И ако искате да разберете дали той ви харесва за сърцето или тялото ви, вижте Това може да ви каже, ако човек иска любов или секс, казва проучване .7 „Зли игри“, The Weeknd

The Weeknd, Wicked Games Single

XO Records

Замислен, загадъчен и само понякога депресиращ, The Weeknd е заключен на пазара с ниски ключови пазари за секс песни. Той оголва душата си върху всяка песен и този фалцет в ' Нечестиви игри е като масло. И за да увеличите максимално магнетизма си, знайте това Носенето на този цвят незабавно ви прави по-привлекателни, показват проучванията .

6 „Недей“, Брайсън Тилър

Дон

RCA записи

В песента Недей , ' Брайсън Тилър иска от теб остави своя човек за него. Слушайте го достатъчно често и може би просто. И като говорим за афери, вижте Това е епохата, когато женените мъже най-вероятно изневеряват .

5 „Съседите знаят името ми“, Трей Сонгз

Съседите знаят името ми, Трей Сонгз

Atlantic Records

Тази гладка R&B класика излезе през 2010 г. и звучи сякаш би могла са направени през 90-те , но хората все още получават надолу и мръсно през 2020 г. Безвреме! И за по-забавно, полезно и понякога секси съдържание, доставено директно във входящата ви поща, запишете се за ежедневния ни бюлетин .

4 „Секс за рожден ден“, Jeremih

Джереми, секс за рожден ден

Def Jam Records

Разбира се, това е малко на носа, но На Джереми песен Секс за рожден ден 'трябва да е полезен поне веднъж годишно. Поставете го в плейлист за най-сексите си тържества.

3 „Спечелено“, The Weeknd

The Weeknd, спечели го

XO Records

The Weeknd очевидно е кралят на песните, за да ви вкара в настроение, а тази случайно е от Петдесет нюанса сиво саундтрак. Хвърли в музикален клип това е по същество бурлескно шоу и имате рецепта за едно от най-добрите секс конфитюри за всички времена.

2 „Често“, The Weeknd

The Weeknd, често неженен

XO Records

Изглежда, бихте могли да хвърлите почти всяка песен от The Weeknd и това би увеличило топлината в спалнята. По-специално тази песен е идеалното противоотрова срещу суха магия : Поставете „Често“ на повторение и го произнесете (да го изпеете?).

много котки в съня ми

1 „През цялото време“, Jeremih

Jeremih, All the Time Single

Def Jam Records

Супер мръсни текстове? Проверете. Извън стената 'Lil Wayne стих? Проверете. Супер заразна кука, която сериозно настройва настроението ? Проверете. Има повече от една причина тази песен да е най-популярната за секс в момента.

Популярни Публикации