Това са най-добрите места за оценка на спестяванията на нов телефон

В днешно време смартфоните са нещо като необходимо зло. Да, скъпи са и са лесни за получаване пристрастен да се. Но те също така ни поддържат организирани, осигуряват указания и правят възможно да поддържаме връзка с приятели и семейство. Така че, ако сте приели реалността, че не можете да избягате от мобилните телефони, може и да се уверите, че не сте преразход на твоя, нали? Обхванахме търговците, които разполагат с всички най-нови iPhone и Android, за част от това, което си струва. Оказва се, че не е толкова трудно да спестите пари на телефон, както може би сте си помислили. Сега, ако харчите твърде много време на телефона ви се превръща в проблем, трябва да ги проучите 11 лесни начина да победите пристрастеността си към смартфона .

Най-добра покупка

Best Buy exterior {Спестете пари на нов телефон}

Shutterstock

Може да не успеете да спестите пари на чисто нов телефон на адрес Най-добра покупка , но тук все още има много спестявания, свързани с телефона. Търговецът на електроника има a секция за ремонтирани и притежавани телефони , предлагащи устройства в сертифицирано работно състояние за далеч по-ниска от номиналната стойност. (Помислете за iPhone 7 за $ 350 и Samsung Galaxy S7 за $ 400.)Но това не е единственото нещо, което прави Best Buy чудесно място за спестяване на пари от телефон. От време на време ще получавате бонуси като карти за подарък или безплатни аксесоари, ако купите смартфон в Best Buy.сън за котка значение

Суаппа

Екранна снимка на уебсайта на Swappa {Спестете пари за електроника}

СуаппаМоже да звучи рисковано да пазарувате на онлайн пазар за стари смартфони . Но тези, които са купували от Суаппа няма нищо друго освен добри неща да кажа за това. „Няма да намерите по-добър онлайн пазар“ Потребител на Reddit отбеляза.

Друг отбеляза, че те изобщо не са имали проблеми с активирането на някой от телефоните, които са закупили чрез Swappa. „Когато дойде време за нови телефони, най-вероятно ще купуваме отново от Swappa“, каза Redditor.

Газела

Начална страница на уебсайта на Газел {Спестете пари на нов телефон}

ГазелаГазела е друг виртуален пазар, подобен на Swappa. И преди няколко години, редактор в CNET предприе пътуване до съоръжението на Gazelle в Луисвил, Кентъки и подробно описа стриктния процес, през който компанията пуска всеки предварително притежаван телефон, преди да бъде включен в сайта.

Това, което откриха, е, че „Газела“ не действа само като пазар, но и като инспектор по осигуряване на качеството. „Малка подгрупа“ от iPhone може да се продава „такава, каквато е“, съобщава CNET. „Газела поправя други, понякога като използва компоненти от други телефони, с които се търгува, преди да ги продаде на потребителите“. Благодарение на този сложен процес на проверка и ремонт, това, което виждате, е това, което получавате на Газела. И ако не сте доволни или ако нещо не е това, което сте мислили, че ще бъде, компанията има 30-дневна политика за връщане .

Глайд

Глайд

Глайд продава всички най-добри модели смартфони както в ново, така и в използвано състояние за много по-малко от всичко, което някога бихте платили на дребно. ($ 980 iPhone 8 Plus с 64 GB място за съхранение например започва само от $ 600 на сайта.) Рискът и тук е нисък. Дефектните артикули или артикулите, изпратени с грешка, са връщане в рамките на 14 дни на покупката - и Glyde дори ще се справи с доставката.

B&H

Начална страница на B & H {Спестете пари на нов телефон}

B & H

Аудио и видео оборудването не е всичко, което B&H продава. Както онлайн, така и в магазина, изходът за електроника има стотици употребявани и на практика нови телефони за продажба . Освен това те се оценяват от 1-10, за да ви дадат представа за състоянието, в което се намират.

Например можете да получите Google Pixel 2 със 128 GB място за съхранение за $ 590 - и е оценено на 10! Това спестява повече от $ 100 от текущата цена на Google.

Costco

costco {Спестете пари на нов телефон} {Costco Store-Brand}

Shutterstock

атаки на делфини срещу хора годишно

В Costco можете да спестите пари на нов телефон, стига да обръщате внимание на склада на магазина промоции . Точно сега можете да си купите Samsung Galaxy Note 9 и да получите 200 долара обратно в Costco в брой. Или, ако предпочитате iPhone XS, XS Max или XS, ще получите парична карта на Costco за $ 100, стига да сте потребител на AT&T.

Craigslist

Компютър, лаптоп отворен с Craigslist {Винаги купувайте в Craigslist}

Shutterstock

Разбира се, има схематични продавачи в Craigslist, но то е възможно е да закупите мобилен телефон на сайта, който е легитимен - и да спестите в процеса. Разбира се, преди закупуване на използван телефон от Craigslist , винаги трябва да поискате да се срещнете с продавач на сигурно място, където можете внимателно да разгледате телефона.

Samsung

факти за гений на samsung

Shutterstock

Търсите да спестите пари, като си купите телефон, който вече сте притежавали, но се притеснявате, че може да ви измами? Тогава просто го купете направо от оригиналния търговец! Ако например сте потребител на Android, можете да отидете в магазин на Samsung или в Сайт на Samsung да пазарувате за сертифициран телефон, притежаван предварително. Всяко устройство се предлага с 12-месечна гаранция от производителя и чисто ново зарядно устройство и аксесоари, точно както би направил чисто новият телефон.

нещо наистина хубаво да кажеш на приятелката си

Apple

Вицове за татко на Apple Store

Shutterstock

Недей, Apple за съжаление няма тайни продажби на телефони, до които можем да ви осигурим достъп. Това, което компанията има обаче, е обширен опис на притежавани iPhone вече , много от които можете да закупите чрез уебсайта на Apple.

Newegg

Уебсайт на Newegg {Спестете пари на нов телефон}

Newegg

Онлайн търговец Newegg е известен в технологичната общност за продажба както на нови, така и на употребявани електроника на евтино , включени мобилни телефони.

Превъртете сайта и ще попаднете на Samsung Galaxy S9 за повече от $ 200 отстъпка и a чисто нов 256 GB iPhone 8 Plus за под $ 800. И сега, след като знаете как да спестите пари от телефон, станете разумен харчител във всеки аспект от живота с тях 20 лесни начина да спрете да губите пари .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации