Тези 4 магазина ограничават колко тоалетна хартия можете да закупите отново

Ако искате да знаете как вървят нещата в Америка в наши дни, не търсете нищо повече от пътеката за домакински вещи в любимия си супермаркет. An празна секция за тоалетна хартия може да означава едно от двете неща: паническо натрупване, което сигнализира за вот на недоверие към нашата колективна стабилност или проблеми с веригата на доставки, породени от COVID. Нито едно от двете не е добър знак. Ето защо не би трябвало да е изненада, че тази седмица - с разбиването на рекорда разпространение на коронавирус - някои магазини се възстановяват нови ограничения за това колко тоалетна хартия всеки клиент може да купи, USA Today доклади.

Това беше достатъчно разпространено още през март, когато пандемията за първи път настъпи, но напрежението оттогава намаля и веригите за доставка бяха възстановени през следващите месеци. Сега четири магазина подготвят инвентара си за несигурност и още прекъсвания напред . Прочетете, за да разберете кои магазини поставят ограничения за това колко тоалетна хартия можете да си купите, и за да разберете кои артикули могат бързо да станат оскъдни, вижте тези 4 продукта, които летят от рафтовете като COVID пренапрежения .

Прочетете оригиналната статия на Най-добър живот .1 Крогермагазин kroger

Shutterstockкрал на влюбените чаши

В изявление до USA Today , Веригата за хранителни стоки Kroger със седалище в Охайо заяви, че от понеделник те „предварително и временно са определили граници за покупки до два на клиент“ за домакински предмети като тоалетна хартия, хартиени кърпи, дезинфекциращи кърпички и сапун за ръце. Новите правила се прилагат онлайн и във всичките им магазини в 35 държави. И за повече продукти хората се запасяват, Това са артикулите, които се продават като пренапрежения на COVID, показва проучване .

2 H-E-B

Хюстън, Тексас, САЩ - 14 април 2016 г .: HEB - Тук всичко

iStockБазираната в Тексас верига за хранителни стоки H-E-B, която управлява повече от 400 магазина в щата, постави нови ограничения за продажбата на тоалетна хартия и хартиени кърпи към 31 октомври. Десет дни преди това съобщение на техния уебсайт, те също така поставиха ограничения за дезинфекция на кърпички. А за почистващи продукти, които може да искате да имате под ръка, EPA сега казва, че тези три продукта убиват COVID за минута.

3 The Giant Co.

Екстериор на супермаркет The Giant Co.

The Giant Co.

На 29 октомври веригата за хранителни стоки The Giant Co. обяви, че ще ограничи клиентите да „купуват един пакет тоалетна хартия и хартиени кърпи с шест или по-големи ролки и до четири единични ролки или 4-ролкови опаковки тоалетна хартия и хартиени кърпи, ' Според USA Today . „За да стане ясно, виждаме малко доказателства за складиране и няма нужда да създаваме паника “, казаха от компанията. Те отдадоха своето решение на напрегната верига на доставки. И ако се притеснявате, че може да имате вируса, вижте Този странен симптом може да е най-ранният знак, който имате COVID, казва проучването .

4 вегмани

четене в съня смисъл
Екстериор на Wegmans

Вегмани , любима верига супермаркети със седалище в Рочестър, Ню Йорк, има ограничения за продажба на домашни хартиени продукти от май. Понастоящем те не планират да облекчат тези ограничения, които до голяма степен ограничават продажбата на тоалетна хартия до една поръчка на клиент. И за повече информация за неотстъпващия ръст на случаите на коронавирус, Сега тези държави отново имат полицейски час поради скокове в COVID.

Популярни Публикации