Стил

Категория Стил
40 неща, които трябва да спрете да носите след 40
Стил
От закупуването на твърде много бърза мода до дънките, които не стават, това са модните грешки, които трябва да спрете да правите след 40.
33 най-очарователни дрехи за кучета, които можете да си купите сега
Стил
Искате ли да направите кучето си още по-сладко? Облечете ги в тоалет. Това са най-очарователните тоалети за кучета, които можете да намерите онлайн в момента.
40 начина да имате невероятна коса след 40
Стил
Не предполагайте, че завъртането на 40 означава, че трябва да прегърнете бързото посивяване и по-къса кройка. С тези съвети навършването на 40 означава, че най-добрата ви коса тепърва предстои.
23 Топ трикове от бръснари за правилно бръснене
Стил
Чрез внедряването на малко усъвършенствани техники, можете да превърнете Gillette за еднократна употреба в по-ефективен инструмент за бръснене от всеки прав бръснач.
30 Избора на грим, за да изглеждате по-стари
Стил
Въпреки че правилният външен вид може да ви накара да се почувствате като милион долара, тези прости грешки в грима може да ви състарят, без да знаете,
10-те най-добри ризи с копчета, които трябва да носите без ръкави
Стил
Ако искате да носите риза с копчета, която не е прибрана, не можете просто да посегнете към някоя стара риза. Ето тези, направени по поръчка, за да висят свободно.
Защо да имаш бретон е най-доброто нещо някога
Стил
Разкрихме всички причини, поради които трябва да вземете ножицата и да се потопите. Ето защо да имате бретон е най-доброто нещо някога.
20 изненадващи причини косата ви да изтънява
Стил
Колкото повече остаряваме, толкова повече изглежда тялото ни се бунтува срещу нас, ако не сме внимателни. Оказа се, че всеки лош навик може да навреди на най-ценното ни притежание - на косата ни. Ето причините, които стоят зад изтъняването на косата ви.
30-те най-добри модни тенденции за 2018 г.
Стил
2018 ни даде много, включително невероятна мода. Ето най-големите и най-добрите модни тенденции за тази година, които се надяваме да останат дълго време.
40 най-добри съвета за обличане добре във вашите 40-те
Стил
Ето 40-те най-добри съвета за обличане добре през 40-те години, независимо дали обичате да пазарувате в мъжкия или женския отдел. (Не забравяйте секцията за деца!)
20 тайни, които вашият шивач няма да ви каже
Стил
Когато става въпрос за добър външен вид в костюми, шивачите са най-добрите ни приятели, доверени лица и чудотворци. Това е, което трябва да знаете, преди да получите този костюм.
40 лесни трика за повишаване на обжалването на вашия дом
Стил
Основното привличане на потенциалните купувачи, когато за пръв път погледнат вашия дом, който скоро ще бъде продаден, е „обжалването на бордюра“ или как изглежда от улицата.
Най-добрите и най-лошите прически за мъже на около 40 години
Стил
С помощта на най-добрите фризьори в Ню Йорк (и няколко известни личности) разкрихме най-добрите и най-лошите прически за мъже над 40 години.
12-те най-добри бръснарници в Америка
Стил
От бръснарските салони, които се кълнат в изцяло естествени материали, до хипер-мъжествените анклави, снабдени с уиски, това са най-добрите места в Америка, за да се намали.
20-те най-остри костюма, които можете да си купите на Amazon в момента
Стил
Когато се носи правилно, костюмът е бронята на съвременния мъж. И в наши дни можете да избирате костюми навсякъде, включително Amazon. Ето 20-те най-добри на сайта.
17 брилянтни начина за мъже над 40 години да възприемат нова прическа
Стил
Мъжете имат навика да намират нещо, което им харесва, и да се придържат към него - за цял живот. Но след като уцелите 40, трябва поне да опитате да приемете нова прическа.
Най-доброто мъжко бельо, което можете да си купите на Amazon
Стил
Тъй като никой мъж никога не трябва да свършва чисто бельо, уверете се, че чекмеджетата ви са добре снабдени с тези страхотни опции, предлагани от Amazon.
30 най-добри съвета за добре обличане през 30-те години
Стил
Забравете непринудените правила на шик от 20-те години. След като преминете 30, е крайно време да смените гардероба си - ето как точно да се облечете през 30-те си години.
30 най-добри начина да имате най-добрата си кожа
Стил
Стигането до удобно управляемо място с кожата ви не е лесно, но постигането на най-здравословния ви блясък се свежда до извършване на прости промени.
15 спални комплекта Boho за пролет 2020
Стил
Търсите лесен начин да придадете на спалнята си лесно преобразяване? Започнете с тези спални комплекти бохо, идеални за трансформиране на вашето пространство за нула време.