Секс

Категория Секс
92 процента от мъжете имат този единствен секс, изследователски предавания
Секс
Според скорошно проучване 92 процента от мъжете - заедно с едва 54 процента от жените - са мечтали да правят секс с бивш.
Ето колко калории всъщност изгаряте по време на секс
Секс
Все още не се спори дали сексът се смята за тренировка, но има своите предимства. Попитахме експертите колко калории изгаряте по време на секс.
7 тантрически техники, които ще направят секса по-добър и ще продължи по-дълго
Секс
Искате да изпитвате повече удоволствие за по-дълъг период от време в спалнята? Тези чувствени тантрически техники са точно това, от което се нуждаете.
Как йога може да стимулира сексуалния ви живот, според експерти
Секс
По-силното тазово дъно и по-голямото осъзнаване на тялото са само някои от начините, които редовно практикуват йога, могат да подобрят сексуалния ви живот.
Ето едната сексуална фантазия, толкова популярна, че на практика всички я имаме
Секс
Експерт обяснява най-често срещаните сексуални фантазии, включително коя е най-популярната сексуална фантазия и кои са най-често срещаните изкривявания.
Ръководство за начинаещи за BDSM
Секс
Ако искате сексуалният ви живот да изглежда по-малко като сериал от 1950 г. и малко повече като „50 нюанса сиво“, прочетете това изчерпателно ръководство за BDSM за начинаещи.
Това е точно колко често трябва да говорите за секс с партньора си
Секс
Малко над една трета от 18 до 24-годишните казват, че говорят за секс с партньор само веднъж или два пъти годишно. Но експертите казват, че това не е достатъчно.
Защо момчетата изпращат снимки на Дик? Експерт обяснява шокиращата истина
Секс
Новото проучване на Match.com в САЩ за сингли твърди, че 31 процента от несемейните мъже са били помолени да изпратят снимки на пишка, но защо?
Мъжете с тези 3 личностни черти имат най-много секс, показват проучвания
Секс
Вашият тип личност разкрива много за вашия сексуален живот. Разберете как вашите личностни черти се превеждат в спалнята.
Това е колко често се преструва вашият партньор, показват изследвания
Секс
Неотдавнашно проучване на OnePoll установи, че 17 процента от американците го фалшифицират. Но се оказва, че не само жените са добри актьори в леглото.
Науката казва, че семейните двойки, които правят това, имат по-добър секс живот
Секс
Ново проучване, публикувано в Journal of Sex & Marital Therapy, установи, че внимателният секс и медитация могат да дадат тласък на сексуалния живот на семейните двойки.
Според Science това е най-доброто време на деня за секс
Секс
Искате да енергизирате сексуалния си живот? Задайте алармата си за това време на деня. Според скорошно проучване може би просто имате най-добрия си секс някога.
Ново проучване казва, че жените имат секс мечти толкова често, колкото и мъжете
Секс
Ново проучване, публикувано в списанието Psychology & Sexuality, казва, че жените изпитват сексуални мечти почти толкова често, колкото мъжете.