Тайните на невероятния душ секс

Във филмите, душ секс почти винаги се изобразява като едновременно секси и лесно . Реалността обаче може да бъде съвсем различна. Например бързо става ясно, когато сте в изправено положение, че частите на тялото не могат да бъдат подредени със същата лекота, както когато сте хоризонтални. След това има ирония на секса в душа, който се чувства сух, както и ясната и настояща опасност да загубите опората си и да се нараните един или двама.

Добрата новина е, че с малко предумишление сексът под душа може да бъде толкова добър, колкото всички ние искаме. По-долу има няколко съвета, които могат да помогнат за превръщането на секса под душа от сложен в огромен плюс няколко позиции за секс под душа за да ви помогне да започнете.

Как да правите секс под душа

1. Уверете се, че имате правилната екипировка.значение на риба в сънищата

Въпреки че не е необходимо непременно каквато и да е екипировка, за да извлечете умопомрачителен секс под душа, предприемчивите умове в Sportsheets са измислили редица удобни инструменти, за да смекчат някои от нещата, които могат да попречат на едно сапунено и знойно изживяване в банята.Те включват подобряване на секса подложки за крачета и ръкохватки които се придържат към керемидена стена с вендуза и претенция за по-енергични и разнообразни позиции. Те също са измислили вибрираща мрежеста гъба за малко чисто забавление, ограничители на китката които се придържат към стената или отстрани на ваната и силиконови анални мъниста за душ защото когато искате наистина да вдигнете нещата на ниво ... или девет.2. Дайте си достатъчно време.

За много от нас душът е просто част от ежедневието ни и влизаме и излизаме с минимална суматоха. Макар че нищо не ви пречи да имате дива бързачка, секс терапевт Ейми Ливайн предлага да прекарате известно време там. „Душ сексът е лесен начин да изживеете пара,“ казва тя.

3. Задайте настроението в банята.Ярки светлини, керемидени стени, лосиони, отвари и лекарства, разпръснати по всяка повърхност: баните не винаги са най-атмосферните помещения. Настройте се за успешен секс под душа, като отделите малко време, за да направите банята си по-благоприятна за секси време . Започнете с организиране на вашите шкафове, като освободите място, така че плотът и мивката ви да са подредени, разхвърляни и без грозни пасти за зъби.

След това поставете няколко свещи на този плот. Ако обикновено искате да го включите в музиката, вземете си Bluetooth тонколона за душ, която се прикрепва към стената с вендуза и за нула време ще преобразите банята си от място, в което ще се подготвите за място, на което се занимавате.

4. Поставете шоу, преди да започне действието.

Ако сте си дали достатъчно време за игра под душа, използвайте възможността да разпространите забавлението. Ако сте първи, поглезете партньора си с очарователната гледка как насапунирате голото си тяло на свещи, преди да ги поканите да се присъединят към вас, изграждайки очакването и полагайки основите за интензивна сесия.

5. Използвайте душа, за да я свалите.

За много жени подвижният душ е надежден спътник в мастурбацията. Вземането на душ заедно дава възможност на жените да покажат на своите партньори от мъжки пол как се прави и да добавят още един елемент към шоуто.

6. Използвайте огледалото за допълнителен ефект.

Това, че и двамата сте под душа, не означава, че шоуто трябва да приключи. Опитайте се да се разположите така, че да можете да се наблюдавате, докато плъзгате сапунените си тела заедно.

7. Опитайте орален секс под душа.

„Някои хора - мъже и жени - наистина са наясно със своя аромат“, обяснява Левин. Тя добавя, че по-специално сексът под душа орален секс , може да бъде полезно за хора, които се чувстват тъжно самосъзнателни, изваждайки ги от главите си. „Ако вече не ви притеснява как миришете или вкусвате, можете да живеете в момента и да се концентрирате върху удоволствието“, казва тя.

8. Вземете шамар щастлив.

Не всеки харесва да му удрят шамари по време на секс игра, но ако вашият партньор е изразил привързаност към пляскане и е посочил интензивността, с която той или тя харесва доставянето, вземането му под душа може да бъде забавно: сапунената влага ще предизвика различно, по-жилещо усещане и създават по-задоволителен звук, тъй като той се отразява от облицования с плочки интериор на вашия душ. „Пляскането за някои е забавен начин да се изследва тяхната странна страна“, казва Левин. „Под душа може да създаде повече ужилване, което да се обърне към някои към други, но да започне бавно: те просто може да искат да ви отблъснат.“

9. Не забравяйте смазката.

Когато мислим за лубрикант, ние мислим за копринена, хлъзгава влажност, така че следва, че когато сте под душа и навсякъде има сапунена вода, носенето на смазка със себе си е като да донесете пясък на плажа. Неправилно. „Водата всъщност може да изсуши нещата и да направи секса под душа направо неудобен“, обяснява Левин. Ако използвате презервативи, силиконовата смазка е чудесна идея. Ако правите секс без презервативи, Levine препоръчва продукт на маслена основа Да.

2 пентакли като чувства

10. Използвайте останалата част от стаята.

Истината е казано, сексът под душа може да бъде малко труден, тъй като успехът до голяма степен зависи от способността ви да извадите редица прословуто трудни стоящи позиции в тясно пространство. Ако не можете да накарате логистиката на душа да работи за вас, не се притеснявайте. Можете да мислите за душа като за секси загряване и да преминете към полов акт, като използвате повече благоприятни за секса повърхности и тела в стаята. Тя можеше да седне на плота, докато той влиза в нея, докато се застъпва за изпарен, интимен секс лице в лице. Или можеше да се наведе напред над мивката, позволявайки му да влезе при нея отзад.

Най-добрите позиции за секс в душ

1. Нагоре до стената

Що се отнася до полов акт, сексът под душа идва със собствени предизвикателства. Вероятно ще искате да започнете с позиции за задно влизане от съображения за безопасност, ако не за друго. Започнете „до стената“. Тя ще застане изправена с ръце до стената (или ще държи дръжките си за вендузи) с леко разтворени крака. Оттук нататък той може да влезе в нея отзад, като я държи за кръста, гали гърдите или осигурява ръчно или душово стимулиране на клитора.

2. Супермен

Изправени сте един срещу друг изправени. Тя обвива ръце около врата му, а краката около кръста му. Ако той разшири позицията си, тя ще може да сложи долната част на бедрата си върху върховете на неговата. Сега, когато не се налага да поддържа цялата й тежест с горната част на тялото, той ще бъде свободен да я задържи в ръцете си, помагайки й да я повдигне нагоре и надолу.

3. Мокра обратна каубойка

Добра позиция, ако душът ви е във ваната: мъжът сяда с гръб в единия край на ваната, коленете му са разтворени така, че да докосват страните. Жената седи обратно на пениса му, обърната с лице към него, позволявайки й да контролира дълбочината и темпото на проникване.

духовен смисъл на стрела

4. Опитайте Anal

Една от причините хората да са сдържани да опитат анален секс е възможността за бъркотия. Всъщност това не се случва много често. И все пак това е широко разпространено безпокойство, особено за анални начинаещи и поради тази причина аналът под душа може да бъде чудесен начин да се почувствате по-комфортно и да се насладите на преживяването. Въпреки това, при всяка анална игра е особено важно да не забравяте смазката. И за повече идеи, които да опитате, разгледайте 60 пищящи секс позиции, които ще подправят нещата - тази вечер .

За още невероятни съвети как да живеете най-добрия си живот, следвайте ни във Facebook сега!

Популярни Публикации