Връзки

Категория Връзки
Това са научно подкрепените знаци, в които си напълно влюбен
Връзки
Науката знае нещо или две за това дали наистина сте поразени или не. Това са признаците, че сте влюбени, според експерти и научни изследвания.
20 неща, които той винаги иска да кажете
Връзки
Разбира се, момчета обичат да чуват, че ги обичате и се грижите за тях. Но ако наистина искате думите ви да дойдат у дома, ето как наистина да влезете в главата му.
30 неща, които правят жените, които мъжете винаги намират за секси
Връзки
„Секси“, разбира се, се крие в наблюдателя, но нещо е универсално. Ето списък на това, което мъжете намират за привлекателно за жените.
30-те най-добри секс играчки за подобряване на любовния ви живот
Връзки
На пазара има повече секс играчки от всякога. Нашият експерт разкрива най-добрите секс играчки за него, нея и двете едновременно.
20 фини знака Вашият партньор пропуска бившия си
Връзки
Ако червата ви казва, че нещо не е наред с партньора ви - че отношението й към бившия е странно - това може да са признаци, че партньорът ви пропуска бившия си.
10 фини знака, които едно момиче наистина ви харесва
Връзки
Ако се чудите как да разберете дали едно момиче ви харесва, това ръководство предоставя десет знака, които почти гарантират, че тя се интересува от нещо повече от приятелство.
15 знака Тя играе трудно за получаване
Връзки
Играе ли трудно, или просто не се интересува? Ако вашата влюбеност демонстрира някое от тези поведения, тя може да играе трудно, за да я постигне.
30 начина да бъдем (много) по-добра съпруга
Връзки
Няма нужда да резервирате скъпо пътуване до Италия или да му купувате подаръци всяка седмица - всичко е свързано с малките неща и ние ги взехме всички.
17-те най-лоши неща, които можете да направите, когато се сблъскате с измамник
Връзки
Как да се изправиш срещу измамник, без да си навредиш емоционално? Експертите по връзки преценяват едно от най-трудните неща, с които една двойка може да се сблъска.
30 неща, които никой съпруг никога не иска да чуе
Връзки
Здравата комуникация е лесно един от най-важните елементи на успешния брак. Това са най-лошите неща, които можете да кажете на съпруга си.
50-те най-добри свързващи дейности за семейни двойки
Връзки
Ако чувствате, че връзката ви е спаднала, едно от тези хобита за двойки може просто да внесе жизненост в живота ви.
60 неща, които бабите и дядовците никога не трябва да правят
Връзки
Да бъдеш баба и дядо е неоспорима привилегия - и ако искаш да се придържаш към него, би било разумно да се откажеш от участието си в тези неща, които бабите и дядовците никога не трябва да правят.
10-те най-секси неща, които да й кажа на първа среща
Връзки
Това е тънка граница между флиртуване и прекалено силно. Ето експертните неща, които трябва да кажете на първа среща, за да спечелите сърцето й от самото начало.
10-те най-добри игри за двойки за укрепване на връзката ви
Връзки
Това са най-добрите игри за двойки, които ще предизвикат смислени разговори и ще задълбочат връзката ви. Играйте ги в нощта на играта и ще се влюбите отново.
65 начина да бъдеш по-добър съпруг след 40, според експерти
Връзки
Поддържането на щастлив, здрав брак не е лесен подвиг, особено след 40-годишна възраст. Но никога не е късно да се научите как да бъдете по-добър съпруг.
20 Очарователни подаръци за дъщерята на майка, които със сигурност ще обичат
Връзки
Независимо дали искате да получите подарък за дуета на майката дъщеря през живота си или просто искате да съвпаднете с вашето дете, тези подаръци за дъщеря майка са перфектни.
20 Комплименти, които мъжете не могат да устоят
Връзки
Даването на страхотен комплимент не само ще ви сближи с партньора, но и ще го накара да се почувства по-сигурен във връзката.
20 основни въпроса, които трябва да зададете на първа среща
Връзки
Тези въпроси за първа среща ще разкрият всичко, което трябва да знаете: Коя е вашата дата всъщност, какви са вашите дати и къде ще бъде втората дата.
30 подаръка под $ 30 Вашата приятелка ще хареса
Връзки
Не е нужно да изчиствате банковата си сметка, за да получите на приятелката си подарък, който ще хареса - просто проверете тези подаръци за приятелката си, всички под $ 30.
33 причини защо да бъдеш неженен през 30-те си години е най-доброто нещо
Връзки
Няма нужда да изпитвате чувство на отчаяние, когато става въпрос за състоянието на връзката ви. Това са причините, поради които да си 30 и неженен е нещо хубаво.