Връзки

Категория Връзки
Масаж на простатата: как се прави и как се чувства
Връзки
В днешно време все повече мъже приемат акта на пряка стимулация на простатата. Ето какво трябва да знаете за масажа на простатата.
25 признака, че си влюбен в някой друг
Връзки
Чувствате се объркани от чувствата си? Събрахме някои сигурни начини да определите дали се влюбвате в някой, който не е вашият партньор.
Приемах виагра всеки ден в продължение на две седмици и това се случи
Връзки
Да, можете да вземете нещата за развлечение. Но бъдете внимателни: Виагра има много странични ефекти, включително постоянна ерекция (които не са толкова страхотни, колкото звучат).
33-те най-чести причини, поради които връзките се провалят
Връзки
Събрахме няколко експертни съвета и научни изследвания, за да разберем защо връзките се разпадат и какво можете да направите, за да го поправите.
10 признака, че вашата смачканост не е във вас
Връзки
Ако влюбеността ви никога не се ангажира с планове в началото на седмицата и се обажда само през нощта, те може да не ви харесат. Ето още признаци, че той не ви харесва.
13-те най-секси неща, които трябва да кажем на една жена
Връзки
Комуникацията е ключова за всяка любовна връзка. Нека тези прости, секси неща, които трябва да кажете на жената, отключат сърцето й - и възвърнат отново страстта ѝ.
30 начина да имате щастлива връзка на дълги разстояния
Връзки
Експертите дават своите съвети за създаване на LDR работа. Ето как да поддържате интересна връзка с дълга позиция, както и съвети за връзки на дълги разстояния.
30 фини знака, които съпругът ви изневерява
Връзки
Признаците на любовна връзка не винаги са толкова очевидни, колкото си мислите. От отказване на подаръци до удари във фитнеса, това са фините признаци, които съпругът ви изневерява.
25 съобщения за Деня на майката, които ще стоплят сърцето й
Връзки
Не сте сигурни какво да напишете в картата й или да изпратите заедно с подаръка й? Тези послания за Деня на майката ще ви помогнат да изразите това, което ви е на сърцето.
30 фини знака Бракът ви е приключил и не искате да го признаете
Връзки
Ако се чудите защо връзката ви се е променила толкова драматично, уверете се, че знаете тези признаци, че бракът ви е приключил.
30 реплики на езика на тялото, които показват проблеми с връзката
Връзки
Искате ли да знаете какво чувства вашият партньор по отношение на връзката ви? Внимавайте за тези признаци на езика на тялото, според експерти и терапевти по езика на тялото.
15 най-добри безплатни сайтове за еротика в стил Literotica за подгряване на четенето
Връзки
Фен на Literotica? Е, късметлия за вас, интернет е пълен с качествена еротика. Разширете списъка си за четене, като посетите някой от тези също толкова секси сайтове.
30 неща, които жените винаги искат да чуят
Връзки
Няма две жени, които са еднакви, но доверете ни се на тази: Всяка дама под слънцето иска нейният красавец да шепне тези сладки неща.
20 Surefire подписва, че връзката ви е приключила
Връзки
Имате ли чувство, че връзката ви губи пара? Напред терапевтите за връзки разливат най-добрите признаци, че връзката е приключила.
Съпругът ми изневери. Ето защо не напуснах.
Връзки
Много малко жени казват: „Ако съпругът ми ме изневери, щях да остана.“ Разбира се, че не. Кой остава с измамник? Е, статистически много жени го правят, като мен.
25 тайни Адвокатът за развода ви няма да ви каже
Връзки
Прекратяването на брак е неудобно и често скъпо, затова се уверете, че имате подходящи професионалисти във вашия ъгъл по време на развод.
33 бебешки имена, които ще бъдат огромни през 2020 г.
Връзки
Очаквате бебе през 2020 г. или познавате някой, който е? Тези великолепни и уникални имена на бебета ще бъдат навсякъде тази година.
25 неща Само двойките с големи възрастови разлики знаят
Връзки
Преди да се включите в релация май-декември, открийте каква е действително връзката с голяма разлика във възрастта.
15 идеи за романтична изненада, които ще удивят вашия партньор
Връзки
Искате да подобрите здравето на връзката си? Тези идеи за романтична изненада от експерти по психично здраве и отношения със сигурност ще подправят нещата!
40 страхотни идеи за подаръци за хора над 40 години
Връзки
Трудната част при подаряването на вашите приятели от 40 години е, че повечето вече имат всичко, което искат. Тези идеи за подаръци със сигурност ще ги изненадат.