„Ранено животно, постоянно плачещо“ – икономът на принцеса Даяна е уморен от „много разстройващо“ медийно изобразяване

Короната е доста противоречив още от първия сезон и има защо. Хитовото шоу на Netflix описва живота на членовете на рода Уиндзор, като се фокусира върху периода от време, в който покойната кралица Елизабет започва управлението си на Обединеното кралство. Въпреки това, не е имало сезон, който да е създал такъв фурор като този. Петият сезон се фокусира върху любовния триъгълник между крал Чарлз, кралицата Камила и бившата му съпруга, покойната принцеса Даяна, последвалата гибел на техния брак и след това нейната смърт.

Въпреки че шоуто не претендира, че изобразява всичко точно, признавайки, че е драматизация на събития, много хора са загрижени за това как представя погрешно членовете на семейството. Последният човек, който се нахвърли в шоуто? Скъпият дългогодишен иконом на принцеса Даяна, Пол Бърел.

1 Бърел не вярва, че портретът на принцеса Даяна е точен

  Елизабет Дебики като принцеса Даяна в телевизионното шоу на Netflix"The Crown."
Нетфликс

В ново интервю с Джереми Кайл на живо , Бърел изразява мнението си за последния сезон на телевизионното шоу Netflix, а именно как то представя бившия му работодател. В крайна сметка: Той не е фен и го намира за много разстройващо и неточно. ae0fcc31ae342fd3a1346ebb1f342fcb2 Той го намира за 'разстройващо'Нетфликс

„Това е разстройващо“, каза Бърел. „Виждал съм част от това. Намирам го за много разстройващо.“ Има много аспекти, които той намира за смущаващи, вариращи от това как му напомня толкова много за неговата скъпа Даяна до това как тя е представена като жертва.

3 Той не харесва как тя е представена като 'ранено животно'

Нетфликс„Понякога е изнервящо за мен да чувам гласа й. Тя (Дебики) изучава гласа си много добре“, казва той за актрисата Елизабет Дебики, която играе Даяна. „Знаете ли какво не ми харесва. Не обичам да виждам принцесата непрекъснато изобразявана като ранено животно, постоянно плачеща, постоянно сама.“

4 Това не показва нейната „забавна“ страна

  Даяна, принцесата на Уелс, носи тоалет в цветовете на Канада.
Бетман/Гети изображения

Той посочва, че докато цялостният й край на историята е бил трагичен, по-голямата част от живота й не е била и те не са го описали точно. „Те я направиха много трагична фигура, каквато тя, разбира се, беше, но не през цялото време. Тя наистина се забавляваше“, каза той.

СВЪРЗАНИ: Най-големите кралски романтични скандали на всички времена

5 Бърел твърди, че е бил най-добрият приятел на Даяна

Стефан Русо – PA Images/PA Images чрез Getty Images

Бърел е работил за кралското семейство, а именно за кралица Елизабет и след това за принцеса Даяна, в продължение на 21 години. Той започва да работи за Даяна и Чарлз през 1987 г. и прекарва следващото десетилетие с нея до нейната смърт. Той се нарича неин „най-добър приятел“ и твърди, че тя е казала, че той е „единственият мъж, на когото някога е вярвала“.

Популярни Публикации