Премахване на полтъргайст

Премахване на полтъргайст

  Премахване на полтъргайст

Премахване на полтъргайст

Полтъргайстите са сред малкото видове призраци, които могат да имат драматичен ефект върху човешкия живот, ето защо получавам много въпроси относно призраците и премахването на полтъргайсти. Възможно е да прогоните добър дух по успешен начин, когато духът действа злонамерено или пакостливо. Ако преведем думата полтъргайст на немски, тя означава „шумен призрак“. Ще има много шум, ако в дома ви живее полтъргайст. Призраците истина ли са? Само вие ще знаете отговора на това дълбоко отвътре.

Има някои съобщения, които са се появили на полтъргайсти, които грабват косата и стягат дрехите. Някои полтъргайсти дори блъскат, удрят шамари и драскат живите. Те също така могат да накарат обектите да изчезнат и след това да се появят отново на друго място, когато пожелаят. Те могат да счупят стъкло и аз съм виждал чинии или чаши да се движат, нещо да променя включването и изключването на телевизора (едно от любимите им забавления), да кара водата да се появява отникъде, да звъни на звънеца и телефона и да причинява пълен хаос.
Има твърдения, че полтъргайсти причиняват наводнения, писъци или гласове и дори влизат в леглата на хората, да, зловещо, нали?

Много полтъргайсти могат да бъдат неудобство и да направят живота нещастен. Интересното е, че обикновено полтъргайстите не правят никакви опити да общуват с тези, които живеят в къщата --- и нямат привързаност към местата, които избират.
Ето защо мисля, че те са едни от най-трудните призраци за елиминиране, защото е почти невъзможно да се знае какво искат. Те също могат да изчезнат толкова бързо, колкото се появяват. Няма причина да преследват определена къща, тяхното поведение или внезапното им напускане. Призраците и духовете могат да бъдат контролирани от нашите собствени знания. Също така трябва да знаете, че няма враг, който да е по-голям от страха.

Това, което изглежда като призрачна дейност, често е причинено от други проблеми, например електрически проблеми. Ако имате светлини, които светят и изгасват без обяснение, свържете се с лицензиран електротехник. Електрическите проблеми могат да бъдат поправени, ако бъдат открити. След всички ремонти, ако все още изпитвате същите проблеми, може да се окаже, че имате нежелан гост, така че прочетете нататък. В паранормалното царство клетката на страха е високочестотно електромагнитно поле. Възможно е да изпитате халюцинации или изтръпване по цялото тяло в резултат на силни електромагнитни полета. Тези полета обикновено са близо до вашата потребителска кутия или електромер и хората могат да изпитат различни симптоми, така че си струва да се провери.

Как мога да ви помогна да премахнете призрака от къщата си?

Повечето хора свързват призраците с духа на умряло животно или човек. Призраците могат да се използват и за обозначаване на духовете на живите. Призраците могат да се появят под формата на мъгла или сянка или да са реални като нас. Моята роля е да ви помогна да разберете уроците, от които се нуждаете, за да продължите напред. Възможно е земните духове да бъдат преместени в този свят чрез духовно изцеление. Хората могат да бъдат стреснати и уплашени от призраци, дори и да не са зли. Важно е да запомните, че повечето призраци приличат на вас. Въпреки че все още дишат, те нямат тяло. Призраците не искат да ни плашат. Въпросът е само да се свържете или да комуникирате с нас. В резултат на това призраците не могат да навредят на никого физически, така че няма нужда да се страхувате.Когато духовете живеят в собствените ни домове, заспиването може да бъде чудесен начин да се отървем от тях. За да научите повече за духа, сънят е чудесен инструмент, както и махалото. Също така е полезно да знаете дали духът е женски или мъжки и това може да се постигне с помощта на махало. Може да е доста притеснително да мислите за същество в дома си и ще кажа, че може да почувствате, че „енергията“ на къщата ви е леко нестабилна, особено ако не сте духовни. Тук съм, за да ви помогна, така че нека започнем с основите.Сигурни ли сте, че имате полтъргайст?

Ако преживявате паранормална активност, това не означава непременно, че къщата ви е обитавана от духове. За да се счита за обитавана от духове, една къща трябва да има постоянна паранормална активност и интелигентен призрак или дух. Призракът трябва да се опита да взаимодейства с живите по някакъв начин. Възможно е активността на полтъргайст да се появи по време на период на стрес или катаклизми в живота на човека. Това може да се дължи на факта, че полтъргайстите се хранят с отрицателната енергия, излъчвана през тези времена. Като източник на енергия, полтъргайстите са привлечени от домове с много битки или спорове.През цялата история са предлагани много различни обяснения за активността на полтъргайст. Дейността на полтъргайст се приписва на електрически и магнитни полета, но няма конкретни доказателства в подкрепа на тази идея. Бурите и земетресенията също са обвинявани за дейността на полтъргайст. Каквато и да е причината, активността на полтъргайст може да бъде изключително плашеща за хората. Ще прегледам някои съвети (в допълнение към горните) за това как да се отървете от призрак или полтъргайст във вашия дом. Разговорът с призрака може да ви помогне да го разсъждавате. Също така е съобщено, че човек може също да отблъсне полтъргайст, като използва сол или светена вода във всичките четири ъгъла на стаята. Винаги обаче трябва да търсите професионално ръководство, ако се чувствате уплашени или застрашени, тъй като тези методи не гарантират успех.

Имате ли призрак? Забележете студа в дома!

В дома има различни студени зони в стаята, които могат да бъдат причинени от призраци или духове. Според тази теория е необходима енергия, за да съществуват призраците. Призраците или всяко друго същество ще абсорбират цялата енергия от стаята и затова е студена. Когато призрак е близо до стая, се съобщава, че става студено. В екстремни случаи може дори да се наложи да поставите допълнителни слоеве. Не забравяйте, че когато стаята е студена, това може да се дължи на отворен или спукан прозорец или врата --- или дори на проблем с отоплителната система, така че винаги ги проверявайте, преди да вземете решение, че имате призрак.

Признаци на призраци: врати, движещи се предмети и др


Друг знак е, когато вратите и шкафовете се отварят или затварят сами. Знам, че това може да е зловещо, но се съобщава, че този тип дейност е причинена от дух или призрак, но е по-вероятно вратите да трябва да бъдат преместени, така че се уверете, че сте проверили това и дали всички винтове са стегнати .Важно е да се гарантира, че пантите на шкафовете или вратите са добре закрепени. Другият важен знак, за който трябва да внимавате, са вратите. Ако вратите са отворени, уверете се, че няма вятър или течение. Препоръчвам ви да затворите вратите на къщата си. Когато живеех в първата си къща, имах мъж-сянка в предната част на къщата, в навечерието на Нова година аз и редица гости бяхме в градината и всички чухме стъпки, които се изкачваха по стълбите, но бяхме навън (не- единият беше в къщата). Това беше времето, когато помолих духа да продължи напред и обиколих къщата да питам, тъй като този мъж в сянка ми се явяваше поне за една година, но той си тръгна, когато попитах кое ще видя по-късно.

В къщата си може да чуете стъпки. Тези стъпки могат да бъдат произволни или могат да се появяват редовно. Важно е да се изключи преминаването на вода през тръбите или подуването и свиването на тръбите в резултат на външното време. Също така проверете вентилационните отвори, тъй като те могат да се разширят или свият, или водата, преминаваща през радиаторите, може да причини гръм.

Какво означава да виждаш хора в сянка?

Понякога може да видите сянка или странна светлина от ъгъла на очите си или може да се движи срещу стена в къщата ви или в ъгъла на стаята. Твърди се, че хората в сянка дебнат в сенките и ъглите на стаите, като често изглеждат като тъмни, аморфни фигури. В историята се съобщава, че тези сенчести същества могат да предизвикат чувство на страх и страх. Има хора, които вярват, че хората в сянка са призраци или други паранормални същества, докато други смятат, че те са просто плод на въображението. Нито една теория не е подкрепена от научни доказателства и истинската природа на хората в сянка остава загадка. Ако видите сенки в дома си, той може да бъде обитаван или обладан от дух, призрак или друг тип образувание, като например човек в сянка, или просто трик на окото ви.


Призрак ли е? проверете за вредители

Драскащите звуци по стените или тавана могат да бъдат свързани с вредители, ако този тип звуци обитават дома ви (може би си мислите, че това е призракът), тогава проверете тръбите, стените и комините си за малки гризачи ---  които може да са попаднали в капан . Проверете техните покриви и външни стени за остъргване, причинено от мъх по покрива или разхлабени керемиди. Ако все още чувате драскащи звуци, възможно е призрак или дух да е във вашия дом или офис --- или дори птица в капан. Както казах, най-добре е да проверите.

Какви са различните видове призраци, които могат да преследват дома ви?

Призраци, които са доброкачествени, не са вредни за вас, но понякога се появяват в определени периоди от годината. Възможно е доброкачествените призраци да общуват с нас, но също така е възможно призракът изобщо да не съществува. Това са призраци, които се повтарят, обикновено това е минало събитие, което продължава да се повтаря, както ако е имало убийство. Доброкачественият призрак може да се появи като цяло тяло или във вашата къща. Един доброкачествен призрак обикновено си върши работата, сякаш все още е жив. Възможно е да видите доброкачествени призраци да отварят и затварят врати, да ходят (което може да обясни стъпките, които чувате) и понякога дори да минават през стени.

Те могат да бъдат или интелигентни призраци (което означава, че ще се опитат да взаимодействат с вас по някакъв начин), или остатъчна енергия, която просто повтаря едно и също събитие отново и отново, точно като видеоклип в Youtube, който се повтаря отново и отново. Сега набързо ще прегледам видовете призраци.

Видове призраци: Срещайте се с призраци във вашия дом

Когато бяха живи, този призрак се появяваше на определена дата --- която имаше някакво значение за тях. Това може да е рожден ден, смърт или годишнина. Призракът за среща винаги ще бъде по някакъв начин. Снимка на любим човек, който е починал, може да го накара да се премести или да падне, за да разбере, че това са те. Поканете любимите си хора да участват в заснемането на снимки по случай специално събитие. Никога не знаеш кой може да е на снимката!

Това всъщност не е призрак, който обикаля къщата ви --- този призрак се появява само на определени дати през всяка година и няма да се появява по друго време. Този призрак ще изчезне сам, така че не е необходимо да се опитвате да го изкорените. Призрак за среща може да се появи няколко пъти и след това просто да изчезне.

Видове призраци: Привидения на призраци във вашата къща

Привиденията могат да бъдат разделени на четири категории: твърди, частични, видими и невидими. Ще прегазя всеки един. Твърдите привидения са призраци, които изглеждат като живи хора и може дори да ги разпознаете като всеки друг. Докато изчезнат, преди дори да ги осъзнаете, от другата страна, невидимо привидение --- знам, че може да звучи неприятно, но това е, когато призракът не се вижда с очите ви --- но може да бъде уловен на снимки или видео. Това може да е доста зловещо, но ако използвате Youtube тези видове призраци, има много. Другите привидения са известни като видими привидения, които могат да се видят с просто око, но те също могат да изглеждат прозрачни или полупрозрачни. Може дори да успеете да видите през тях.

Може да ви се появи сянка или плътна форма на невидимо привидение. Може да не знаете, че е там. Привидение може да се определи като всяка призрачна фигура в паранормалния свят. Срещал съм също частични привидения и тези типове същности нямат пълно тяло. Може да се вижда липсваща глава или само главата. Части от тялото може да изчезнат без видима причина. Понякога се виждат само един или два крака или ръце от тялото на видението. Тези видове призраци естествено ще изчезнат веднага щом се появят. Може да е тревожно, ако видите това. В някои случаи може да сте в състояние да видите дрехите, които носят, или техните физически характеристики. Понякога призрак или няколко призрака се прикрепят към конкретен човек, като например гробище или друго място, свързано с историята.

Видове призраци: Детски призраци във вашата къща

Спомням си, че веднъж отидох в голям склад, за да занеса някакво произведение на изкуството на печатница в Глостър в Обединеното кралство. Видях детски призрак да ме следва, всъщност усетих този призрак. Когато говорих със собственика, той каза, че служителите му често виждат малкото момче, това беше преди около 15 години. Не знаех за призрака преди да вляза в сградата. Обикновено е разстройващо да се срещнеш с духовете на деца, но има и изключения. Обикновено те са изгубени, уплашени и сами. Обикновено те просто търсят родителите си. Ако имате дете призрак, би било добра идея да говорите и да предложите мир на светлината.

Видове призраци: Полтъргайсти

И накрая, полтъргайст --- както вече казах преди, това е призрак, който преследва дом или друга сграда. Известно е, че полтъргайстите преследват места, предмети и/или хора, които познават добре, а не непознати. Има съобщения за полтъргайст по целия свят. Има много видове призраци, които попадат в категорията полтъргайст. Както вече казах, тези духове могат да включват и изключват светлини, да местят предмети, да отварят и затварят врати, да изнасилват, да почукват и да чукат по стени, врати и прозорци. Някои призраци са по-насилствени и могат да крещят, хапят, драскат или блъскат живи хора. Защо са с нас? Тези духове обикновено просто търсят да бъдат признати --- но проверете къщата, в случай че е нещо друго и има причина за странната дейност. Редица книги от окултен тип описват полтъргайст като демони, докато други окултни текстове показват, че те са духове на починали хора. Въпреки липсата на научни доказателства, са докладвани някои документирани случаи на активност на полтъргайст.

Има много начини, по които можете да се отървете от призрак или дух. Въпреки че нито един от тези методи не е гарантиран да работи 100% от времето, те може да работят в някои случаи. Има много опции, но не е необходимо да ги използвате всички. Можете да изберете този, с който се чувствате най-комфортно, и след това да опитате друг метод за унищожаване на призрака от къщата или бизнеса ви.
Важно е да запомните, че трябва да вярвате в резултатите, които се опитвате да постигнете. Важно е да вярвате в себе си и да можете да премахнете призрака. Тези методи няма да работят, ако сте разстроени, ядосани или уплашени. Когато имате работа с призраци, трябва да сте спокойни и настоятелни. Това може да се появи и при EVP (електронен гласов феномен) разследвания.

Как се прави светена вода?

Споменавам в методите по-долу как да се отървете от призраци, смятам, че е важно да си направите малко светена вода. Приготвянето на светена вода може да стане по няколко начина. Пречистването на водата е възможно чрез преваряване и след това добавяне на сол. За почистване и защита смесете изворна вода с няколко капки зехтин. Можете да създадете светена вода, като кажете няколко различни молитви. Сред най-популярните молитви е Отче наш: „Отче наш, Който си на небесата, да се свети Твоето име. Да дойде Твоето царство, да бъде Твоята воля, както на небето, така и на земята. Насъщния хляб дай ни днес и прости ни съгрешенията ни, както и ние прощаваме на длъжниците ни. И не ни въвеждай в изкушение, но избави ни от лукавия. Амин.'

Друга молитва, която да използвате над водата, е „Здравей Мария“, думите на която са следните: „Здравей, Мария, пълна с благодат, Господ е с Тебе. Благословена си ти между жените и благословен е плодът на твоята утроба, Исус. Пресвета Богородице, Богородице, моли се за нас, грешните, сега и в часа на смъртта ни. Амин.' Използването на тези молитви над вода (или зехтин) ще доведе до по-силен резултат.

Как се премахва призрак?

Най-добрата ми приятелка е специализирана в духовното спасяване, което е нейната силна страна. Разбира се, сигурен съм, че сте наясно, че изцелението е свързано с духовно спасение. Филмите и книгите са ни научили да се страхуваме от призраци. По-голямата част от призраците обаче са безобидни и не бива да се страхувате от тях. Имайте предвид, че призраците представляват заплаха за способността ви да контролирате околната среда. В тази статия ще ви помогна да научите как да се изправите срещу призрака, който живее в къщата ви.

Първото нещо е да повярвате в себе си, за да можете да премахнете това същество от дома си. Тези методи понякога могат да се провалят по различни причини. Обикновено това е така, защото тези, които използват метода, не вярват, че ще работи. Затова е важно да вярвате, че ще постигнете целта си.

Трябва също да ви уведомя, че методите за премахване на призраци ще работят само за негативен дух, а не за дух с добри намерения. Именно поради тази причина незаплашващите призраци могат да бъдат по-трудни за продължаване, защото не се опитват да причинят вреда. Често просто им е приятно да бъдат в компанията на живите. Може да е трудно да ги убедите да отидат, но има начини да го направите, които ще обясня скоро. Бих препоръчал да се свържете с добър паранормален изследовател, вместо да правите всичко това сами.

Ще свърши ли работа веднага премахването на призрак?

Може да се наложи да използвате същите техники повече от веднъж, за да се отървете от призраци в къща или на друго място. Въпреки че рядко се случва призрак да напусне дома ви след първия ви опит, това е възможно. Имайте предвид обаче, според моя опит, те може да се върнат няколко пъти, докато домът ви е чист и без духове. Призраците могат да се предават от поколения или да се подаряват на някого. След това е възможно да се предприемат стъпки за отстраняване на проблема, след като източникът на проблема бъде идентифициран. Както казах по-рано, изгарянето на предмет е един от начините за премахване на проклятие.

Номер едно: Говорете с призрака

Едно от най-важните неща, които трябва да запомните, ако смятате, че сте преследван, е, че е важно да запазите спокойствие. Това може да бъде трудно, тъй като преследванията могат да бъдат много плашещи. Въпреки това е важно да запомните, че повечето преследвания всъщност не са вредни и обикновено изчезват сами след определен период от време. Когато се отървах от моя човек-сянка, който живееше на стълбището ми, говорих с него. Това беше успешен метод за премахване на този призрак.

Понякога призраците може да не осъзнаят, че са мъртви. Може да разочарова и обърка хората, които не знаят, че са мъртви. Това може да ги накара да действат по различни начини. Представете си какво бихте почувствали, ако вещите ви изчезнат и в дома ви живеят непознати. Опитайте се да обясните нежно на призрака, че той е починал и трябва да бъде върнат на светлината. Можете също така да помолите призрака за помощ или ако имате съобщение, което трябва да изпратите на някого, на когото държите. Можете да кажете на призрака, че си тръгвате и че не се чувствате достатъчно смели. Бъдете твърди. Отрицателните емоции като гняв, страх, враждебност и дори виковете могат да направят призраците по-мощни. Уверете се, че сте спокойни, когато говорите с призрака. Ако паранормална активност се случва в определена част от вашия дом или в определени часове на деня или нощта поради призрачна активност, трябва да говорите с призрака там. Това ще увеличи шансовете ви призракът да е там и да може да разбере какво казвате.

Бихте могли например да кажете: „Знам, че си тук, но може да не го осъзнаваш и трябва да отидеш на светло“. Това е ужасна загуба. Но тази къща вече е наша. Ние ще го харесаме като вас --- но е време да продължим напред. Ако се чувствате смели или състрадателни към призрака, можете да кажете „Бих искал да ви призная, знам, че сте тук и живеете в моята къща и е време да продължите напред и да намерите мир“. Освен това попитайте дали има нещо, което можете да направите, за да помогнете на призрака, преди да му помогнете да се премести към светлината.

Телепатията е добър начин да общувате с призрака, като попитате съществото защо е в дома ви, но имате нужда от ясно съзнание, за да позволите на призрака да комуникира телепатично с вас. Преди около четири години в дома ми дойде призрак, който беше убит. Той пусна музика и спря часовника на времето за убийство (пълни батерии) в моя часовник. Той ми каза, че е бил убит, но всички казаха, че това е инцидент и всичко беше в националните вестници по това време. Имах разговор с него, той ме помоли да посетя мястото, където е починал. Поех по пътеката и последвах пътя, а той ми показа какво се случи. Той каза, че иска родителите му винаги да знаят, че това е инцидент, тъй като няма доказателства. Така че го оставихме така. Чувствам, че призракът имаше нужда да знае, че някой жив знае истината и аз го направих. Не можех да направя нищо, казах на полицията истината, но нямаше доказателства. Често се сещам за него. Причината, поради която споменавам това, е, че „говоренето“ е нещо, което призракът може да иска. Следователно призракът може да пожелае да сподели нещо с вас.

какво означава, когато видиш паяк

Номер две: Извършете благословия на къщата

Без значение дали има призрак, домашните благословии и духовните прочиствания са полезни за вашия дом. Също така смятам, че ако призракът е особено силен, тогава може да е добра идея да включите член на духовенството да мине през дома ви и да остави псалми или молитви. Трябва също да отбележа, че не е нужно да молите член на духовенството да посети дома ви, за да го благослови. Вместо това можете да прочетете пасажи от Библията и да го направите сами. За да направите изживяването по-лично, изберете пасажи, които имат значение за вас.

За да почистите къща или бизнес и да изгоните злите духове, помолете се и нанесете светена вода или зехтин на всяка врата и вход. Това включва вратите на килера, както и ъглите на всяка стая и рамките на прозорците. Тази молитва, която споменах по-долу, може да се използва, за да размажете дома си и можете да си купите пръчка от сцена от Amazon и да почистите дома си по този начин. По-долу е цялата молитва, която аз лично съм използвал. Можете да го промените, за да го направите по-личен за вашата ситуация или призрак.

Моята молитва за почистване

Моля се на Бог тази молитва да получи отговор в случай, че домът ми, тази земя е изпълнена с отрицателна енергия. Моля те, Боже, моля те за твоето напътствие и светлина, за да разсееш цялата негативна енергия в тази къща и да отървеш къщата от демони. Тази къща е къща на благословията, на Бог, на доброто и аз отървавам тази къща от злото.

Боже, моля те, премахне всички негативни същества от къщата ми и защити къщата ми. Изградете бариера от вашата божествена сила срещу тях и всеки, който живее в този дом.

Моля те, Господи, изчисти тази земя и я направи свята с твоята божествена сила, любов и защита. Отче наш, направи безсилна всяка негативна енергия на тази земя. Накарайте вашите ангели да премахнат всяка зла енергия или същества от този земен план, така че да можете да се справите с тях, както желаете. Господи, моля те, поеми контрола над тази къща и защити семейството ми от всякакви негативни сили. Защитете семейството ми, но ако някакви негативни хора или духове живеят в имота ми, моля, защитете семейството ми и притежанията ми. Бог да благослови.

амин


Обичам да използвам зехтин върху светена вода. Можете да направите светена вода, като се помолите над водата и кажете Господната молитва. Зехтинът е бил използван като знак за Божията благословия от хиляди години и често се използва върху свещи, тъй като осигурява напътствие и защита. Много проповедници са използвали зехтин за отблъскване на зли духове в много култури.

Номер три: Използвайте сол около къщата, за да изчистите съществото

Един от начините да използвате сол в благословията на къщата е да я поръсите във всяка стая на къщата, докато произнасяте молитва или положително утвърждение. Това може да помогне за почистване на пространството и създаване на защитна бариера срещу отрицателна енергия. Друг начин да използвате сол е да я добавите в купа с вода и да я предложите като символ на пречистване. Това може да стане преди или след влизане в дома. Хилядолетия наред морската сол се е използвала за защита на себе си и дома си от призраци. В много култури това е обичайна практика. Според общоприетото вярване призраците не могат да преминат границата на солта. Ако имате призрак в дома си, първо трябва да го премахнете, преди да използвате сол. Призракът всъщност е хванат в капан във вашата къща и не може да напусне. Призраците и духовете могат да бъдат прогонени по друг начин. Комбинирайте чешмяна вода или светена вода със сол в спрей бутилка. Уверете се, че всички стаи в дома ви са напръскани със солена вода след разклащане на бутилката. Можете да поставите купи със сол в стаи, където има паранормална активност. За да изгоните призрака, може да се наложи този процес да се повтори няколко пъти. Уверете се, че сте премахнали всички призраци или духове от вашия дом или работно място, за да предотвратите завръщането на негативните духове.

Как можете да се отървете от прокълнати предмети?

Прокълнат обект е този, за който се смята, че е обладан от свръхестествено същество или зъл дух. Често тези предмети са свързани с нещастие, лош късмет или дори смърт. Прокълнатите предмети могат да бъдат премахнати по много начини, но изгарянето, заравянето или унищожаването им са едни от най-популярните.

Идентифицирането на източника на проклятие е първата стъпка, която трябва да предприемете, ако смятате, че имате прокълнат предмет в къщата си. Тъй като проклятията често се предават от едно поколение на друго или се подаряват, това може да бъде предизвикателство. Като определите източника на проклятието, можете да започнете да го премахвате.

Обичайна практика е да изгаряте прокълнати предмети, за да ги премахнете. Ако смятате, че имате прокълнат предмет, тогава можете или да изгорите, или да погребете обекта в огън. Бих посъветвал също да разбиете предмета на парчета, ако не можете да го изгорите. За погребването на предмета може да се използва и гробище или друго свято място. По този начин се казва, че злите духове са прикрепени към обекта и ще бъдат унищожени. Проклятията могат да бъдат премахнати от много хора, но няма гаранция, че ще бъдат успешни. Винаги бъдете внимателни, когато работите с някой, който твърди, че притежава тази способност, и се уверете, че разбирате напълно всички условия, преди да вземете каквото и да е решение.

Призрачен съвет: Боядисайте вратата в червено

Въпреки суеверията, че червените врати пазят духовете, няма научни доказателства за това. Някои хора обаче вярват, че червеното представлява късмет и защита срещу зли духове. Поради тази причина те могат да боядисат вратите си в червено, за да предотвратят всякакви негативни енергии или същности. Не е вредно да опитате тази техника, но в крайна сметка от вас зависи дали искате да смените вратата си.

Накратко, как се отървавате от призраци?

Преследванията на призраци могат да създадат различни признаци --- може просто да е нещо в къщата, което има правдоподобна причина, като електричеството ви и т.н. Срещал съм често срещаните признаци като странни шумове, като стъпки, почуквания или трясъци . Наличието на студени петна, температурни промени, необичайни миризми и електрически смущения също са признаци, за които трябва да сте наясно.

Най-важното нещо, което трябва да запомните, когато смятате, че сте преследван, е да останете спокойни --- както казах преди. Може да е трудно да се справите с призраци, тъй като те могат да бъдат много плашещи. Важно е обаче да запомните, че повечето призраци всъщност не са вредни и обикновено изчезват сами с времето.

Искам да приключа. Както винаги, аз съм тук за вас. Ако имате въпроси или се нуждаете от помощ, изпратете ми имейл на страницата ми за контакти. Някои хора може да ви съдят или да ви мислят за луд, но не сте. Не е невъзможно да имате нужда от помощ в наистина извънредна ситуация.

Популярни Публикации