Единният мобилен имейл подпис, който всеки мъж трябва да има

„Моля, простете за всеки опит.“ „Изпратено от малкия ми джобен компютър.“ „Изпратено от моя смартфон - моля, извинете краткостта и граматическите грешки.“ „Изпратено от моя процесор с 1,21 гигавата.“ И най-досадното: „Изпратено от моя iPhone. Моля, помислете за околната среда, преди да отпечатате този имейл. ' Официално е: време е да се оттеглите, веднъж завинаги, отвратителния персонализиран подпис на мобилен имейл.

Не ме разбирайте погрешно: Обичам свободата на изразяване, креативността и индивидуалността - особено когато тя намери път в иначе скучната монотонност на корпоративния живот. Обичам солидна ударна линия, колкото следващия човек. И аз обичам всяко напомняне за филма Завръщане в бъдещето, дори да излезе няколко години преди да се родя.

Момчета, това е 2017 г. Следващият месец iPhone официално ще отпразнува своите 10тирожден ден. Смартфоните - известни още като днешните компютри, касови апарати, вестници, камери, пътни карти, диктофони, GameBoys, iPods, банкови каси и телевизори - вече не са точно новост. Те са настанени в ежедневието ни, за добро или лошо . Не се нуждаем от шантавите напомняния, които пишете на смартфон, и може да изписвате грешно дума или две. И по дяволите, ако вярвате на фирмата за пазарни проучвания Gartner, има голям шанс смартфонът да се превърне във вашия основен компютър много скоро.Но го разбирам. Вашият мобилен имейл подпис служи наистина реална цел. Това е полезна линия, залепена в края на имейлите ви, която позволява на вашите колеги, клиенти и други получатели да знаят, че го изпращате от вашето преносимо устройство и следователно, знаете ли, в движение, пишете бързо, и не пишете толкова формално, колкото бихте били в противен случай.Но ако го запазим, мисля, че е време да изберем колективно универсален мобилен имейл подпис, за който всички да се съгласим.Имайки това предвид, се свързахме с Бен Датнър, изпълнителен треньор, организационен психолог и основател на Dattner Consulting, за да получим поне едно професионално мнение за това какъв да бъде най-добрият подпис на смартфон за имейл. „Като цяло вие искате да имате положителни и уместни асоциации като работещ професионалист и вашият имейл подпис е просто още една възможност да повторите:„ Ето кой съм и това е, което правя “, казва той.

На вашето устройство Dattner казва, че определено трябва да включите името си, компанията си и заглавието си. (Чудесно.) Ако се чувствате добре с него, трябва да включите и телефонния си номер, имейл и пощенски адрес. (Разбрано.) И ако работите в юридически чувствителна област - законът ви идва на ум - определено има правен отказ от отговорност: „Този ​​имейл и всички файлове, предадени с него, са поверителни ...“

Схванах го. Но какъв трябва да бъде подписът?„Изпратено от пътя“.

Добре, признавам, че не видях това да дойде. Но колкото повече го гледам и го оставям да потъне, толкова повече мисля, че това е великолепна идея. Ето защо Dattner го избра.

Малката фраза напомня едновременно на Хемингуей (лаконичен, но категоричен) и Керуак (цялата „пътна“ част), придавайки сериозни литературни признания на какъвто и да е текст в съобщението ви. Той е по-креативен от леко претенциозната версия „Изпратено от моя мобилен телефон“. Освен това, с „Изпратено от пътя“, вие неволно избягвате - и то без заплащане - шилинг на продукт (ние ви гледаме, „Изпратено от моя човек от смартфона Verizon, Samsung Galaxy“).

Но Dattner бързо ни предупреждава, че подписът на мобилния имейл може да е с дата.

'Кой знае?' той казва. „Може би в някакъв момент Apple или Samsung ще субсидират разходите за вашия телефон, ако рекламирате, че изпращате имейл от едно от техните устройства.“

Все още бие „Моля, простете всеки tpyos“ всеки ден.

За по-невероятни съвети как да живеете по-умно, да изглеждате по-добре, да се чувствате по-млади и да играете по-твърдо, следвайте ни във Facebook сега!

Популярни Публикации