Най-тромавата зодия според астролозите

Случвало ли ви се е да се спъвате и спъвате? Блъскате бедрото си във всяка маса, покрай която минавате? Разливате кафето си по ризата си повече пъти, отколкото бихте искали да признаете? Може да обвинявате датата си на раждане за тези непохватни тенденции. Според астролозите някои уравновесени хора могат парадират като на подиум на шест инчови токчета, докато други се блъскат в неща, които дори не са там. Прочетете, за да откриете шестте най-тромави зодиакални знака, от малко неудобни до напълно неизящни.

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Вашият най-нещастен месец, въз основа на вашия зодиакален знак .

6 Овен

  тромава жена, която разлива напитка
Дражен Жигич/Shutterstock

Този знак често действа, преди да помисли. „Овните обикновено не се възприемат като непохватни, а защото са такива най-импулсивният в действие без прекалено много мислене, това може да излезе като тромавост', обяснява Софи Уон , астролог и главен изпълнителен директор на приложението Reha. „Овенът обикновено действа бързо, но понякога, когато се движите твърде бързо, разбивате нещата“, добавя тя.черни мравки в домашното суеверие

Но това не са само техните действия; този знак също може да страда от поставянето на крака в устата си. „Докато се усетят, са развалили нещата“, отбелязва Емили Нюман , духовен лечител, съветник и астролог в Най-доброто от психическото четиво . Този навик да изрича нещата често се случва, когато Овенът се опитва да открадне светлината на прожекторите и да привлече цялото внимание върху себе си. ae0fcc31ae342fd3a1346ebb1f342fcb5 Рак

  млада бяла жена джогинг става от земята след падане
iStock

Ако сте запознати с Раците, знаете, че този воден знак може да бъде отличен спътник, тъй като те са толкова чувствителни и грижовни. Въпреки това, „когато действате от емоции и импулс, това може да доведе до непохватност“, казва Уон. Те често ще мечтаят или ще изпитват носталгия по детството си, което ги прави лесно да се блъснат в някого или нещо случайно.Тази разсеяна тромавост може също да излезе наяве, когато Ракът има едно от техните по-мрачни дни . Те ще влязат в човек, докато изпращат драматично текстово съобщение или случайно ще накълцат твърде силно, докато готвят, защото слушат любима емоционална песен.

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Най-малко тактичният зодиакален знак според астролозите .

мечта за номер 3

4 Риби

  Жената забрави нещо забравено
Shutterstock

Подобно на непохватните Раци, този воден знак живее в магически фантастичен свят. „Не че те са естествено некоординирани, просто им е трудно да обръщат внимание на заобикалящата ги среда“, обяснява Слънчева Мехра , астролог в Значение на ангелско число . С главите си в облаците, те са склонни да се спъват в собствените си два крака.Поради причините, отбелязани по-горе, Риби също се считат за най-забравителната зодия , което само добавя към безупречния им чар. Те не е задължително да забравят рождения ви ден, но неща, които са по-банални - да речем среща при лекар или дата на плащане на сметката - лесно ще им се изплъзнат от ума.

3 Паунд

  мъж, докосващ наранен крак след тромаво падане
Shutterstock

Докато Везните са известни с това, че са добре балансирани като хора, те не винаги са страхотни в буквалното балансиране. Този знак може да бъде толкова разсеян, като винаги се опитва да направи и каже правилното нещо, че 'не винаги е наясно със заобикалящата ги среда и понякога може да се спъне или да се спъне в нещата', казва Мехра.

Уон също сочи към Везни интензивна нерешителност като принос за тяхната непохватност. 'Те са склонни да се колебаят в действията си, което води до тромава посока.' Представете си ги с две торти в ръце, които се опитват да решат коя да купят и вместо това ги пускат и двете на пода.

За повече астрологично съдържание, доставено направо във входящата ви кутия, абонирайте се за нашия ежедневен бюлетин .

2 Водолей

  недодялан или тромав човек, измислени нови думи
Shutterstock

Въпреки че са въздушен знак, а не воден знак като Рак и Риби, Водолеите също са склонни да бъдат в своя малък свят. „Енергията на Водолея е много известна като космическия кадет и това е така, защото те често са въвлечени в собственото си умствено пространство“, казва Уон.

Но за най-хуманитарните и интелигентен знак на зодиака , тяхната свобода обикновено е, защото са съсредоточени върху нещо много по-важно, като прекратяване на глада по света или намиране на лек за болести. Това може да е човекът, когото виждате да върви по улицата и да чете книга или интензивно да чете лекция на приятел, докато шофира. Те със сигурност се гордеят със своите независими, ексцентрични личности, но понякога липсата им води до тромавост.

какво означава да намериш дими

1 зодия Близнаци

  мъж, който разлива кафе върху себе си
Нова Африка / Shutterstock

Близнаците често са тромави, защото просто имат твърде много да мислят, независимо дали е претъпканият им социален календар или новото хоби, което току-що са избрали. „[Те са] известен с това, че е малко разсеян и навсякъде ги кара да бъдат дезорганизирани в координацията', отбелязва Уон. Но тяхната жажда за живот може да има непредвидени последици.

„Лесно се отегчават, те превключват скоростите по-бързо от пилот от Формула 1“, шегува се астролог и духовен треньор Тара Бенет . „Когато се движиш толкова бързо, е неизбежно да изпуснеш няколко топки и да се окажеш с драскотини и ожулвания.“

Освен че е непохватен физически, Близнаците са известни доста несръчни с думите си . Нюман ги описва като 'нетърпелив знак, който обича да прекарва време с приятелите си [и] винаги се надява да сподели нещо страхотно.' В опит да разкажат добра история, те може случайно да разкрият голямата ви тайна. Подобно на Овните, тъй като искат да блестят, те не винаги мислят, преди да говорят.

Популярни Публикации