Най-приказливата зодия според астролозите

Някога чудили ли сте се защо вашият колега не спира да говори на среща дори след няколко фини намека? Или защо вашият приятел монополизира разговора всеки път, когато сте навън? Някои хора просто имат дарбата да говорят, което може да е свързано с хороскопа им. Според астролозите някои знаци са повече разговорлив и изходящ отколкото други. Независимо дали са привлекателни за слушане или просто досадни, е, това е друга история. Продължавайте да четете, за да откриете шестте най-приказливи зодиакални знака, от непринудени бърборещи до дърдорливи бърборци.

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Най-хубавият зодиакален знак според астролозите .

6 Телец

  Две жени, държащи карта близо до Нотр Дам
Екатерина Покровски/Shutterstock

Телците са по-известни с това, че наблюдават, отколкото да говорят безпроблемно, но цялото им внимателно съзерцание ги оставя дълбоко осведомени за почти всичко. „Тъй като проявяват голям интерес към всички физически въпроси, от храна до спорт или каквото искате да говорите, и са проницателни наблюдатели, те са отлични събеседници“, обясняват Емили и Джесика , базираните в Силиконовата долина астролози, по-известни като Близнаци Люн .5 Козирог

  млад бял мъж и черен мъж си говорят на работа
iStock

Козирозите са известни като невероятно трудолюбиви и постигащи високи резултати. защото толкова са водени , те често призовават другите да действат по подобен начин. Ако имате приятел или колега Козирог, те вероятно са ви казвали какво да правите отново и отново – кои са най-добрите хранителни стоки, които да купите, най-добрата ваканция, която да вземете, и дори най-добрият начин да подхождате към приятелството.Но има причина те да са толкова уверени в това да ви насърчават; обикновено са прави. „Те не се специализират в това да казват на хората какво да правят, а в това как да го правят, защото имат впечатляваща дълбочина на знания, за да подкрепят твърденията си“, обясняват близнаците Люн.ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Най-антисоциалната зодия според астролозите .

4 Овен

  две черни жени, седнали на диван и спорещи помежду си
iStock

Овните са енергични лидери на зодиака , което означава, че имат много да кажат. Близнаците Leung ги описват като „спонтанни, откровени и открити, но също така егоцентрични и своенравни“, като същевременно запазват вид на невинност. За разлика от други знаци, те не са непременно опитвам да бъдат център на внимание, те просто вярват, че заслужават да бъдат.

Но като Астролози на TikTok Аманда Лий отбелязва, че тяхното его означава, че нямат нищо против да играят на адвокат на дявола. Всъщност този аргументиран и аналитичен знак обича да натиска бутони. „Те са страстни, когато говорят по теми и винаги са готови за дебат“, казва тя.3 Стрелец

  група приятели, които говорят
Джейкъб Лунд / Shutterstock

Тези добре пътувани знаци са по своята същност „забавни и оптимистични“, казва Лий, който добавя, че винаги търсят нови приятели, с които да споделят истории от последното си приключение. Като естествени екстроверти, техните кипящи личности привличат хората веднага.

Но не всичко е забавление и игри за Sags. Астролог от Холивуд Райън Марквард ги нарича 'философите на зодиака'. Те често ще използват своите вълнуващи преживявания като възможности за преподаване, разказвайки на другите какво са научили по време на престоя си в чужбина. „Когато можете да ги накарате да проведете разговор, те знаят как да ви удивят с прозренията си“, обещава Марквард.

За повече астрология, доставена направо във входящата ви кутия, абонирайте се за нашия ежедневен бюлетин .

2 Водолей

  човек, който говори и жестикулира
Shutterstock

Водолеите обожават да изнасят дълги лекции, да философстват и да спорят. Тъй като Меркурий, планетата на комуникацията, 'работи в най-добрата си форма' във Водолей, те са 'невероятно ефективни комуникатори', обяснява Марквард.

Този свободолюбив знак с богато въображение също се счита за най-интелигентният от зодиака . Те имат много силни убеждения и искат да ги споделят с всички, независимо дали се интересуват. „Те обичат да дават на другите хора нов начин да мислят за нещо“, казва Марквард. „Техните идеи и мнения могат да се сторят малко странни за другите, но те винаги говорят от място на честност и обикновено разполагат с факти и източници, за да подкрепят каквото и да казват.“ Ако се захванат за страстна тема, те няма да спрат да говорят.

1 зодия Близнаци

  група млади хора, които чатят и се смеят на парти.
Petar Chernaev / iStock

Срещали ли сте някога Близнаци, които не са напълно бъбриви? Тези социални пеперуди процъфтяват, когато удивляват хората с дивите си подвизи. Те често отиват на приключение (независимо дали е ваканция или среща) просто заради историята. „Управляващата планета на Близнаците е Меркурий, така че те знаят как да говорят, когато е необходимо“, казва Марквард. Те са в състояние да завържат разговор с всеки, а на събиране ще се погрижат дори и най-интровертният гост да се чувства напълно удобно. ae0fcc31ae342fd3a1346ebb1f342fcb

Но не си мислете, че само защото са най-приказливите, те са и най-добрите комуникатори. „Те не винаги имат конкретна точка и скачат от един предмет към следващия супер бързо“, отбелязва Марквард. Това обаче се корени на добро място. Близнаците копнеят да създават значими връзки с хората и правят това, като бърборят.

Популярни Публикации