Най-нестабилният зодиакален знак според астролозите

Всеки има този един слаб приятел. Всеки път, когато двамата правите планове, знаете, че има 50 процента шанс те не се появяват . Една седмица имат болки в корема; на следващия неочаквано се появи тъщата им. И така нататък и така нататък. Предсказването на това поведение не винаги е лесно - особено ако вашият приятел като цяло е надежден в други аспекти на вашето приятелство. Експертите по астрология обаче казват, че има един начин да разберете дали човек е луд или не: като оцените неговия знак. С малко помощ от нашата група от астрологични експерти открихме най-нестабилните зодиакални знаци, от безобидно прекалено ангажираните до безсрамните неявявания.

как да запазите брака си свеж

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Най-несигурната зодия според астролозите .

6 Водолей

  разхвърляно бюро, лесни съвети за дома
Shutterstock

Нашият списък започва със знак, който не означава да се лющи, но понякога все пак го прави. „Водолеите са хора с идеи – те винаги са пълни с невероятни мисли за неща, които биха могли да направят, неща, които бихте могли да направите, неща, които могат да се случат, но им липсва стимул да направят много от тези неща да се случат“, казва Инбал Хонигман , знаменит екстрасенс и астролог . „Така че те може да представят идеята си като конкретен план, но всъщност това е неясна надежда и няма да се осъществи. ae0fcc31ae342fd3a1346ebb1f342fcbВината обаче не е съвсем тяхна. Тъй като Водолей е въздушен знак - и то най-въздушният въздушен знак - те просто се борят да приведат плановете си в действие.5 Риби

  Мислеща жена
Shutterstock

Нестабилността на този знак произтича от неспособността му да поставя граници. „Вместо да поставят граници, Рибите просто ще се разминат за една седмица“, казва Мейзи Бристол , астролог и таролог при Таро от Мейзи . „Като начин да устоят на конфронтация или трудни разговори, Рибите просто ще изчезнат в собствения си свят, докато не се презаредят.“Не се изненадвайте, ако кажат, че искат нещо в груповия чат и след това ви призракнат в деня на събитието. Вероятно се насочват към нов албум или рисуване на произведение на изкуството, за да презаредят социалната си батерия.

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Най-емоционално недостъпният зодиакален знак според астролозите .

думи, които да кажеш на гаджето си

4 зодия Близнаци

  група млади хора, които чатят и се смеят на парти.
Petar Chernaev / iStock

Близнаците обичат да правят много неща наведнъж. Те могат да преминат от щастлив час в офиса до час по тенис до клуба с малко или никакво престой. Този манталитет обаче може да ги накара да пропуснат няколко неща от време на време.„Често се прекаляват и закъсняват с всичко“, казва Личия Морели , съосновател на Хей Клер! „Ако поканите Близнаци да направят нещо, не забравяйте, че сте около 10-ти в списъка с неща, които трябва да направите през този ден – те ще се появят, но не навреме.“ След като са там, те също могат да избягат по-рано.

3 Паунд

  Кадър на жена, която поздравява и приветства своя приятел на парти
iStock

Това е още един знак, който затъва от прекомерно ангажиране. „Везните също могат да бъдат доста неуверени, но само защото искат да направят всички щастливи“, казва Морели. „Ако им бъдат предложени две покани да излязат през нощта, те ще се опитат да балансират и двете, вместо да кажат „не“. Ако се забавляват при първата покана, може да забравят да излязат за втората.“

Може да ги попитате дали имат други планове за вечерта, преди да ги поканите на седнала вечеря.

2 Стрелец

  жени, препичащи напитки с приятеля си на парти на покрива.
iStock

Този свръхнезависим и свободолюбив знак може да се почувства в капан на твърди планове. „Никога не искат да бъдат затворени, те могат да решат, че решението или плановете, които са направили, просто не се вписват в това, което искат да правят повече, и в резултат на това ще отменят последния момент - или просто няма да се появят“, казва Морели.

кажи ми нещо, което не знаех

„Стрелецът също е спонтанен и може да избере по-вълнуващ план пред първоначалните планове, които са направили“, добавя тя. „Това също води до анулиране в последната минута или – защото са в момента – забравят да ви уведомят, че няма да успеят.“ Хей, поне се забавляват.

За повече астрологични съвети, доставени направо във входящата ви кутия, абонирайте се за нашия ежедневен бюлетин .

1 Рак

  Мъж, почиващ на дивана с вдигнати крака
Shutterstock

Както казва Морели, „ако искате да се обзаложите, че плановете ви ще бъдат отменени, правете планове с Рак“. Този знак за домашен любимец се обозначава с рака и точно като рака, той се радва да бъде в черупката си. Така че, ако плановете ви са извън обвивката му, вероятно ще мине.

„Ракът обича да си е у дома и да се чувства защитен и сигурен“, добавя Морели. „Това означава, че те вероятно ще си помислят, че планът е страхотна идея в момента, но когато дойде време да се появят и да излязат… е, те са склонни да се отчайват по-често, отколкото не, за да могат да си останат вкъщи и да си почиват из къщата, сгответе храна или прочетете книга край огъня.' Ако искате да сте сигурни, че ще бъдат там, попитайте дали биха искали да бъдат домакини у тях. Обзалагаме се, че ще се впуснат в предложението.

какво означава да мечтаеш за вълци
Джулиана Лабианка Джулиана е опитен редактор и писател. Прочети Повече ▼
Популярни Публикации