Най-несигурната зодия според астролозите

Думата „несигурен“ се хвърля често, когато се опитваме да се почувстваме по-добре за нещата. Можем да кажем, че колегата е несигурен и следователно заплашен от нас, когато не ни покани на щастлив час. Можем да извиним a грубо безразличие на член на семейството на Деня на благодарността, защото стават несигурни в груповите настройки. Тези взаимовръзки със сигурност са верни понякога и ако сте любопитни да разберете дали някой в ​​живота ви действително действа от несигурност, може да помислите за неговия хороскоп. Консултирахме се с астролози, за да разберем как звездите могат да повлияят на доверието на хората. Продължавайте да четете, за да разберете кои са шестте най-несигурни зодиакални знака, от онези, които понякога се поддават на предположения, до тези, обхванати от съмнение в себе си.

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Най-самотната зодия според астролозите .

6 зодия Близнаци

  група приятели на средна възраст, които се хранят заедно на открито
Shutterstock/Rido

Близнаците са знакът на близнаците и тази двойна природа ги прави такива най-нерешителната зодия . Това също ги прави малко несигурни. „Двойствеността на Близнаците означава, че те могат да бъдат силно уверени или дълбоко несигурни според настроението си. Когато не „усещат“ ситуация или просто са извън зоната си на комфорт, настроението им може да се промени бързо, гмуркайки се в басейн на себе си -съмнение и несигурност', обяснява Тара Бенет , астролог, ясновидец и духовен треньор в Mediumchat.Но според Ансли Еколс , основател на доставчик на астрология и блог Цел Vibes , може никога да не разберете, че тази приятелска зодия се чувства по този начин. „Те покриват всяко усещане за слабост, като събират информация, намират нови неща за правене и говорят за всичко, което знаят“, казва тя. Несигурни или не, те винаги ще имат усмивка на лицето си.5 Телец

  Млада жена гледа съобщение на телефона си със загрижено изражение на лицето.
iStock

Без съмнение Телецът е зодията, която най-много се страхува от промяна . И много често, когато тяхната заземена енергия от земни знаци се сблъска с нещо необичайно, страховете им могат да предизвикат много предположения дали са взели правилното решение.Въпреки това, 'Телецът е най-несигурният, когато става дума за любов', казва Шарлот Кирстен , основател на астрологичния блог Обикновено актуално . „Космическият вол има дълбоко желание да бъде оценен, обичан и оценен за това, което носи на масата, но в момента, в който усетят дори най-малкия мирис на предателство от партньор? Тяхната обикновено уравновесена, практична и здравословна природа напълно излиза през прозореца.' Не се изненадвайте да намерите Телец да шпионира телефона ви, ако се чувства неспокоен във връзката.

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Най-шумливият зодиакален знак според астролозите .

4 Риби

  Кадър на красив млад мъж, който седи с приятелката си в хола у дома и изглежда разстроен
iStock

Вероятно не е изненада, че този чувствителен и емоционален воден знак попадна в списъка. Но както обяснява Кирстен, те не изпитват несигурност по начина, по който го правят другите зодии: „Управлявани от мечтателния Нептун, планетата на илюзиите и бягството, Рибите имат склонността да прекарват много време във въображението си като средство за самосъхранение . В съчетание с желанието си да прекарват повече време у дома в изолация, те бързо приемат един малък, често безобиден коментар и напълно го преувеличават.' Може да им направите комплимент, че изглеждат страхотно, но те ще го приемат като знак, че са търсили не-страхотно преди това.Подобно на Телеца, несигурността на Риби също може да излезе наяве във връзките. The най-романтичната зодия „копнее толкова дълбоко за любовта на другите хора, че всяко отхвърляне ги наранява в душата им“, отбелязва Еколс. 'Всяко отхвърляне или изоставяне подхранва тяхната несигурност, че не са обичани или достойни за любов.'

3 Паунд

AstroStar/Shutterstock

Като знак на баланс и дипломация, Везни съперничат на Близнаци за тяхната нерешителност. Те искат да успокоят всички и мразя идеята да разрошвам всякакви пера , което означава, че им е трудно да се определят извън другите, обяснява Еколс. „Всичко, което искат, е мир, хармония, любов и справедливост, но винаги се страхуват да не изложат на опасност някое от тези ценни качества. Те се притесняват, че хората няма да ги обичат повече, ако са твърде противоречиви.“

Тази постоянна вътрешна битка за това какво е „правилно“ предизвиква много съмнения в себе си. „Въпреки че не треперят в ботушите си, Везните се нуждаят от постоянно успокоение и външно потвърждение, че постъпват правилно“, казва Кирстен. Тя също така отбелязва, че тъй като се страхуват да вземат трудни решения, често ще изглеждат несигурни на работното място. Посочването къде някъде трябва да се подобри в годишен преглед, например, не е удобно място за Везни. ae0fcc31ae342fd3a1346ebb1f342fcb

За повече астрологично съдържание, доставено направо във входящата ви кутия, абонирайте се за нашия ежедневен бюлетин .

2 зодия Дева

  мъж, който гледа през прозореца на офиса
Shutterstock

Кирстен нарича Девите „тревожниците на зодиака“, атрибут, който със сигурност върви ръка за ръка с несигурността. ' Водени от перфекционизъм , те се ужасяват от критика, но в стремежа си да постигнат съвършенство, те често се оказват най-лошият си критик', обяснява тя. Бенет се съгласява, добавяйки, че 'техните нереалистични високи стандарти биха направили дори най-уверените зодии трепни.' И с безкраен списък със задачи, този знак винаги ще чувства, че се проваля, независимо от това колко наистина е свършил.

Девите обаче може би най-добре прикриват своята неувереност. „Отвън този решителен [земен] знак изглежда хладен, спокоен и събран, но отвътре те се борят с всякакви психически атаки“, казва Кирстен. Колегите може да си помислят, че току-що са направили презентацията си, докато през цялото време се ругаят за безброй „грешки“.

1 Рак

  Депресирана зряла жена, седнала на пода у дома
Shutterstock

Подобно на Риби, Ракът е a силно емоционален воден знак . В много отношения това е нещо добро; те са изключително грижовни и винаги готови да подадат рамо, на което да поплачат. Това обаче също така означава, че те често се тревожат повече за чувствата на другите хора, отколкото за собствените си. „Тази липса на автономия и лична сила може да накара рака да изглежда слаб, уязвим и невероятно несигурен“, обяснява Кирстен.

Тяхната изключителна чувствителност и капризност също не помагат. „Точно като морските приливи и отливи, мнението на Раците за себе си се променя минута след минута; в един момент те искат да поемат отговорността за съдбата си, а в другия – масово се съмняват в себе си“, казва Кирстен. По същия начин Бенет отбелязва, че „тези раци се крият в черупките си и размишляват върху коментари, преживявайки разговори отново и отново“. Всички тези променливи и противоречиви съмнения в себе си правят този знак невероятно несигурен и разчитащ на утвържденията на другите, за да ги подкрепят.

Бележка на редактора: Предишна версия на тази история спомена Девата като въздушен знак, когато е земен знак. Историята е актуализирана, за да отрази това.

Популярни Публикации