Най-нечестната зодия според астролозите

Въпреки че всички бихме искали да вярваме, че всеки, с когото влизаме в контакт, е честен и достоен, това не винаги е така. Някои хора по подразбиране лъжат, независимо дали става дума за нещо дребно, като например откъде са си купили сакото, или нещо по-значително, като например с кого са прекарали нощта. Но независимо дали са малки бели лъжи или откровени измами, тези недискретности накарайте тези хора да изглеждат ненадеждни . Възможно е обаче отчасти да е виновен техният хороскоп. Прочетете, за да разберете кои зодиакални знаци астролозите казват, че са най-нечестни, от леко сенчести до прекалено измамни.

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Най-емоционално недостъпният зодиакален знак според астролозите .

6 Риби

  снимка на разтревожена жена
Shutterstock

Този воден знак не означава да бъде нечестен, а в постоянния си стремеж към внимавайте да не обидят никого , може да допуснат бяла лъжа. Помолете Риби да излизат, когато се чувстват изтощени, и те ще се преструват, че трябва да работят до късно, и ще се молят да не ги намерите да лежат на дивана.Тези угодници на хората също не могат да се справят с поемането на отговорност, когато объркат нещо. „Въпреки че Рибите могат да изглеждат мили и искрени, те могат да лъжат в близките си отношения, за да скрият изневярата и да привлекат внимание“, казва екстрасенс и астролог Стина Гарбис . Намерението не е непременно лошо, но все пак ги прави трудни за доверие.5 Паунд

  Адвокат подписва документи на бюрото си
YP_Studio / Shutterstock

Везните са свързани с баланса и справедливостта. Те не са коварни, но няма да се поколебаят да бъдат малко подмолни, ако това е от полза за по-доброто. Ето защо правят такива безупречни адвокати. „Техните лъжи ще текат като река, за да не наранят някого или просто за да поддържат света в хармония“, казва астролог, ясновидец и духовен треньор Тара Бенет .Понякога обаче могат малко да се увлекат. „Ако слушателят е ангажиран, Везни ще добави измислица като черешка отгоре“, казва Г-жо IGee , експерт по духовност и астролог в По-високи вибрации онлайн . И тъй като са толкова проницателни, ще запазят лъжите си ясни и няма да бъдат хванати като другите зодии.

какво означава бръмбар

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Най-шумливият зодиакален знак според астролозите .

4 Лео

  четири жени се смеят и ядат на вечеря
iStock

Лъвове обичам да съм център на внимание , а когато не са, ще прибягнат до безскрупулни средства, за да върнат светлината на прожекторите обратно към тях. „Тези лъвове лъжат за внимание и често дори не знаят, че го правят“, казва Бенет. Това обикновено ще надигне главата си в дивите истории, които ви разказват за техните ескапади. ae0fcc31ae342fd3a1346ebb1f342fcbВалери Еванс , а истински криминален астролог и домакин на Съдебен астролог в YouTube, обяснява, че това поведение е и защото те са знакът на лъва. „Лъвовете по природа трябва да бъдат хитри, хитри и гладки, преди да се нахвърлят.“ Така че следващия път, когато попаднете на Лъв на парти, приемете със зрънце недоверие тяхната история за излизане със знаменитост.

3 зодия Дева

  лош приятел
iStock

Може би се чудите как земен знак като Дева попада в този списък, но е така техните перфекционистични тенденции които ги карат да бъдат нечестни. Предпочитат да ви разкажат как са прекарали часове в готвене на това вкусно ястие, отколкото да признаят, че времето им е свършило и са поръчали храна за вкъщи.

Но ако една Дева ви каже лъжа, може дори да не забележите. Бенет казва, че са „родени с остро око за детайлите, което прави лъжите и нечестността им трудни за забелязване“. И тъй като те са толкова аналитични, всичко за това, което ви казват, ще се подреди и има смисъл.

За повече астрология, доставена направо във входящата ви кутия, абонирайте се за нашия ежедневен бюлетин .

2 зодия Близнаци

  Отегчен мъж, който слуша разговора на приятел
Антонио Гилем / Shutterstock

Близнаците нямат намерение да лъжат, но понякога се увличат, когато са в стихията си и общуват. Те ще бъдат толкова увлечени от еуфорията, която изпитват, когато всички слушат историите им, че ще започнат да ги разкрасяват. „Лъжата и измамата идват лесно на тези близнаци, чийто възглед за реалността обикновено е замъглен“, обяснява Бенет. Тъй като им липсва самосъзнанието на другите знаци, тя отбелязва, че на Близнаците „често им е трудно да разграничат факта от измислицата“.

Еванс също така отбелязва, че Близнаците се управляват от Меркурий, който е планетата на комуникацията, но също така и „измамникът на зодиака“. И точно поради тази причина те са в състояние да оправдаят всякакви нечестни действия пред себе си. Ако този приказлив знак не внимава, те ще започнат да вярват на собствените си неистини.

поговорки, които да кажете на гаджето си

1 Скорпион

  лъжец, кръстосвайки палци
Shutterstock

Скорпионите са известни с това, че са интензивни и мистериозни и в резултат на това те са най-самотният знак на зодиака . Много пъти това се подхранва от хитро поведение и измами. „Управлявани от Плутон, Скорпионите имат дълбока връзка с тъмната си страна и са нечестни до сърцевината си“, предупреждава Бенет. И когато действат измамно, тя казва, че няма да се чувстват виновни, ако лъжата „обслужва собствения им дневен ред“.

Част от мистериозността на Скорпионите е колко потайни са те. Така че понякога тяхната нечестност също идва на пътя на пропуска. Според Ейми Дейвис , астролог в Онлайн медии , Скорпионът е „един от най-бурните и непостоянни знаци на зодиака, както и един от най-лошите лъжци“. Обикновено укриват информация или разтягат истината, за да защитят дълбоките си уязвимости, но поне ще можете да разберете кога се случва.

Популярни Публикации