Най-изтънченият зодиакален знак според астролозите

Няма ли чувството, че някои хора са безпроблемно елегантен ? Те се разхождат из стаите на супер високи токчета, без да се спъват, винаги знаят най-елегантните нови ресторанти с най-добрата винена листа и гледат интересни документални филми, които бързо препращат. И те правят всичко това без претенциозен вид. Ако откриете, че изпитвате ревност към тяхната изискана и културна личност, може да е полезно да знаете, че техният хороскоп може да стои зад това. Продължавайте да четете, за да откриете шестте най-изтънчени знака, според професионалните астролози, от сравнително вкусни до невероятно космополитни.

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Най-малко тактичният зодиакален знак според астролозите .

6 Скорпион

  млада жена, седнала на място за обяд и яде сама с храната пред себе си, изглеждаща тъжна
iStock

Скорпионът може да изглежда като неочакван избор за този списък, но интригуващото им поведение е това, което води до чувството им за изтънченост. 'Като мистериозен и чувствен воден знак, Скорпионът привлича хората, но рядко им дава това, което искат“, обяснява Рейчъл Клеър , ан астролог в Mysticsense .Въпреки че понякога това поведение може да бъде отчуждаващо, обикновено това е това, което кара хората да се вманиачат по Скорпионите. „Този ​​знак е главнокомандващият да играе на хора и да бъде измамен, но те успяват да го направят по толкова привлекателен, магнетизиращ начин“, казва Клеър. Освен това Скорпионите ще изглеждат доста културни, тъй като вярват, че знаят по-добре от всички около тях (и често го правят).5 Лео

  хора на средна възраст, пиещи вино в кухнята на парти
Shutterstock/Маймунски бизнес изображения

Не е изненада, че кралете и кралиците на джунглата се смятат за проницателни. В края на краищата те обичат светлината на прожекторите и се смятат за най-важните най-суетният знак на зодиака . Тъй като имат толкова високо мнение за себе си, те „често са най-бляскавите и изискани хора на партито“, отбелязва Клеър.Но всъщност тяхната социална, очарователна природа им придава този изискан външен вид. Клеър казва, че Лъвовете имат „магнетизъм, който идва от вродената им способност да общуват навсякъде и с всеки, успокоявайки хората и карайки другите да се чувстват напълно комфортно в тяхно присъствие“.

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Най-емоционално недостъпният зодиакален знак според астролозите .

4 Козирог

  служители мъже, които се ръкуват в конферентна зала
iStock

Козирозите са известни с това, че искат напред в офиса , така че те се държат по начин, който би впечатлил началниците им, дори когато не са наоколо. Байнс казва, че този трудолюбив знак „излъчва увереност и зрялост и действа по достоен начин“. Така че не очаквайте от тях да пият твърде много в щастливия час в офиса или да участват в фирмени клюки.„Техният тих детерминизъм е възхитителен и изглежда като безпроблемно изтънчен“, казва Клеър. Дори и да се притесняват от голяма презентация, никога няма да го разберете. „Като предпазлив земен знак, Козирозите се държат уравновесено и елегантно, никога не вдигат шум и не предизвикват сцена“, обяснява Клеър.

3 Телец

  млад красив мъж в костюм
daniellkrol / iStock

Не е тайна, че Телецът обича по-хубавите неща в живота . Те искат чаршафи с най-голям брой конци и най-новата дизайнерска чанта. „Телците може да са или да не са най-сложните по отношение на тяхната личност, но любовта им към луксозните материални предмети компенсира това“, казва Клеър.

„Забелязвали ли сте някога необяснимо, когато човек влезе в стая, да речем, на парти или социално събиране?“ пита Сюзън Байнс , ан астролог в TotallyTheDream . 'Шансовете са, това е Телец.' Тя казва, че те винаги са облечени по най-добрия начин, „но не са неприятни за тяхната изтънченост“. Това непринудено излъчване на стил и изящество кара хората да им се възхищават и да ги уважават, вместо да се чувстват ревниви или отблъснати.

За повече астрологично съдържание, доставено направо във входящата ви кутия, абонирайте се за нашия ежедневен бюлетин .

2 Стрелец

  жена, която пие шампанско на круиз
Maridav / Shutterstock

Сагите се смятат за най-авантюристичния зодиакален знак и изглежда, че винаги имат нова дива история за разказване. „Повечето от това идва от техния афинитет към пътуване до нови места и изживяване на култури, от които те искат да изпитат само най-доброто', казва Байнс. Помага, че „те са склонни да избират дестинации, известни със сложни култури и хора, за да отговорят на нуждите си', добавя тя. ae0fcc31ae342fd3a1346ebb1f342fcb

Тяхното постоянно пътуване води до светски свят, който със сигурност ще впечатли. Искате ли да знаете кой е най-добрият ресторант в Париж? Какво ще кажете за най-великия магазин за кожа в Италия? Може би имате нужда от препоръка за курорт на Карибите? Изтънчен Sag със сигурност ще ви изпрати цял списък (или дори ще предложи да ви придружи).

1 Паунд

  Жена, седнала с кръстосани крака на перваза
Виктория Минкова/Shutterstock

Грациозните Везни водят балансиран начин на живот, впечатлявайки по-емоционалните и безразсъдни зодии, които не мислят, преди да действат. „Символизирани от везните на справедливостта, Везните са посветени на справедливостта и равновесието в живота, както в това как се държат, така и в това как се отнасят към другите“, според Клеър. Те ще влязат в стаята с вид на увереност, но все пак ще изглеждат достъпни.

Освен това Везните се управляват от романтична Венера , така че те са много в контакт с по-чувствената си страна и „знаят точно как да я използват в своя полза“, казва Клеър. Когато влязат в тази стая, другите може да почувстват незабавно привличане въз основа на езика на тялото и поведението им.

Популярни Публикации