Ким Катрал казва, че е почувствала 'срам', след като напусна 'Сексът и градът'

Когато става въпрос за някакво популярно шоу за група приятели, феновете искат да вярват, че актьорите, които ги играят, също са близки в реалния живот (като как всички се вълнуваме, когато F смях хвърляйте коментари на публикациите си в Instagram един на друг). Така че, когато има доказателства за сблъсъци, включени или изключени, със сигурност ще се размахат езици - както е в случая с новаторската HBO комедия Сексът и градът . От години медиите отчитат конфликти в основния състав , особено между Ким Катрал (Саманта) и Сара Джесика Паркър (Кари) и като че ли всичко стигна до прелом, когато първият отказа да се подпише за трети игрален филм продължение на шоуто, което уби идеята. Само тази седмица обаче се появиха слухове, че за HBO Max може да се подготви сериално съживяване (минус Cattrall). Междувременно в ново интервю с подкаста Награда за фантастика за жени , Ким Катрал разкри „срама“, който изпитваше след ефективно отказване Сексът и градът и как феновете са я атакували заради нейното решение. Продължете да четете, за да разберете какво е казала тя и всичко, което знаем досега за това възможно рестартиране. А за още драматизъм на знаменитости вижте Джеймс Кордън казва, че това е най-грубата знаменитост, която някога е срещал .

Прочетете оригиналната статия на Най-добър живот .

През 2017 г. Катрал потвърди съобщенията, че е казала не на трети Сексът и градът филм.

Синтия Никсън, Сара Джесика Паркър, Ким Катрал и Кристин Дейвис в „Сексът и градът 2“

New Line CinemaСтатия от 2017 г. в Daily Mail твърдеше, че Катрал беше отказал да участва в трета Сексът и градът филм (продължение на функциите от 2008 и 2012 г.), тъй като изискванията за заплата не бяха изпълнени. Отговаряйки директно на този доклад, Cattrall туитна , „Единственото„ ИЗИСКВАНЕ “, което някога съм правил, е, че не искам да правя 3-ти филм ... и това беше през 2016 г.“ Без тя да се присъедини към другите главни членове на актьорския състав Паркър, Кристин Дейвис (Шарлот) и Синтия Никсън (Миранда), филмът не продължи напред.откъде да знам, че мъж ме харесва

За повече блокбъстъри, вижте Това е най-популярното телевизионно предаване за всички времена .Това се случи след години слухове, че актьорският състав не се разбира.

Ким Катрал, Синтия Никсън, Сара Джесика Паркър и Кристин Дейвис на снимачната площадка на Sex and the City 2

Колекция Everett / Shutterstock

Като Тя бележки, новини за напрежение в рамките на Сексът и градът заедно датира от 2008 г. - четири години след края на сериала и същата година, когато първият игрален филм излезе по кината. През следващите няколко години актьорите понякога коментираха слуховете, обикновено казвайки, че нещата се раздухват пропорционално и всъщност са приятели.

„Не мисля, че някой иска да вярва, че обичам Ким“ Паркър каза Тя през 2009г на въпрос за слуховете за разривите на снимачната площадка на първия филм. - Обожавам я. Нямаше да направя филма без нея. Не и не бих.Катрал изглежда се съгласи с оценката на Паркър кога на Daily Mail я помоли да отговори към тези коментари. „Мисля, че Сара беше права: хората не искат да повярват, че продължаваме“, каза тя и добави по-късно, „На нея и на нас ми писна да говорим за това“.

мечта за вълк

За повече холивудски разговори, изпратени директно във входящата ви поща, регистрирайте се за ежедневния ни бюлетин .

През 2018 г. Cattrall и Parker се сблъскаха публично.

Пост на Ким Катрал в Instagram за Сара Джесика Паркър

kimcattrall / Instagram

Ако имаше примирие, то изглеждаше нарушено, след като плановете за третия филм бяха консервирани. Когато се появиха новини, че братът на Катрал е починал, Паркър коментира Instagram на Катрал със своите съболезнования. В отговор, Cattrall направи нов пост в Instagram който гласеше: „Не се нуждая от вашата любов или подкрепа в този трагичен момент @sarahjessicaparker.“ В надписа си Катрал продължи: „Непрекъснатото ви протегане е болезнено напомняне за това колко жестоки сте били тогава и сега. Нека да кажа това МНОГО ясно. (Ако вече не съм го направил) Вие не сте моето семейство. Ти не си ми приятел. Затова пиша, за да ви кажа за последен път да спрете да експлоатирате нашата трагедия, за да възстановите персонажа си на „хубаво момиче“. “ А за друга двойка знаменитости, които са се сблъскали, вижте Най-лошият „Късна нощ“ гост Конан О’Брайън, който някога е имал .

страхотни линии за прибиране за tinder

Сега се съобщава, че a Сексът и градът рестартирането е в процес на разработка, без Cattrall.

Ким Катрал и Сара Джесика Паркър в „Сексът и градът“

United Archives GmbH / Alamy Stock Photo

На 22 декември, Страница шеста съобщи, че „добре разположен инсайдър в индустрията“ каза на изданието, че a серия съживяване на Сексът и градът може да идва към HBO Max. В доклада се посочва, че Паркър, Дейвис и Никсън ще се върнат, но че те ще продължат историята на най-добрите в Ню Йорк без Cattrall. HBO Max, потенциално завръщащият се актьорски състав, и Cattrall все още не са коментирали предполагаемото съживление.

За най-добрите предавания, които сте пропуснали тази година, вижте Най-доброто телевизионно предаване за 2020 г. според критиците .

Междувременно Катрал се обръща към отговора на феновете към избора си да напусне Сексът и градът отзад.

Ким Катрал

G Holland / Shutterstock

По случайност интервюто на Катрал с Награда за фантастика за жени отпадна същия ден като този непотвърден доклад. Въпреки че темата на подкаста е писателки, тя се обърна и към реакцията, която получи за отказ от по-нататъшно участие във всички неща Сексът и градът .

„Спомням си, че получих много скръб в социалните медии, че не исках да правя филм“, каза тя, като че ли се позова на този трети филм. „Беше изумително за някои от нещата, които хората ми писаха -„ Работя в банка и не харесвам този човек и не харесвам часовете, но го правя. Така че просто го направете! Дай ми каквото искам. Аз го правя. Аз съм нещастен, и ти бъди нещастен. '

сънуваш бухал

Актьорът не изрази никакво съжаление, че е играл Саманта Джоунс толкова много години, но е ясно, че тя е почувствала, че е време да продължи напред.

„Беше много забавно и ми хареса, а да си на нова територия винаги е вълнуващо. Чувствах се така, сякаш бяхме - обясни тя. „Отдалечавайки се, дори ако това е единственото нещо, което винаги можеш да направиш, винаги се чувстваш, това е малко срам, мисля. Вкусът на срама и трябва да го оставите.

Въпреки „срама“, който тя казва, че е изпитвала, Катрал, която сега участва в шоуто на Fox Мръсен богат , каза също, че има 'късмет, че има избора' на проектите, които поема.

За повече холивудски разломи, които направиха заглавия, вижте Бивши най-добри приятели на знаменитости, които почти не говорят повече .

Популярни Публикации