Кели Кларксън казва, че това е нещото, което липсва от брака й

Кели Кларксън инициира заглавия през юни тази година, като обяви това тя беше подала молба за развод от отчудения й съпруг Брандън Блексток . В по-голямата си част поп иконата запази мълчание относно това, което доведе до раздялата на двойката след седем години брак. Но сега Кларксън отдръпва завесата. В ново интервю с автор Гленън Дойл , Кларксън каза, че в брака й липсва едно нещо, което в крайна сметка е довело до нейното решение: щастие. Прочетете за повече от разсъжденията на певицата за развода й, а за дуети на знаменитости, които не са били закачени, вижте тези Двойки знаменитости, за които не сте осъзнали, че не са женени .

В интервю от 1 декември на Шоуто на Кели Кларксън , Кларксън обсъди книгата на Дойл, Неопитомен , която разказва реалната история на развода на Дойл със съпруга Крейг Мелтън след като се влюби в жена, футболист Аби Вамбах . Чрез дискусии за книгата на Дойл и развода на автора , Кларксън откри за себе си.

„Аз съм като:„ Това не е щастие и за двама ни “, знаете ли? Чувствам, че и двамата заслужаваме по-добро ... Все едно не искам това за никого в този сценарий в момента “, каза Кларксън за брака си с Блексток.Кларксън също призна, че процесът на развода е „ужасен“ и изпълнен с „толкова много трудни части“. Тя разкри, че най-предизвикателният аспект е навигацията при развода с двете деца, които споделя с Блексток, Ривър Роуз и Ремингтън Александър. Дойл се съгласи, като каза, че първоначално е останала в брака си за дъщеря си, преди да осъзнае, че не би искала такъв брак за детето си.'Ние сме обучени да вярваме, че това, което трябва да избягваме на всяка цена, е разбитото семейство', каза Дойл. „Не оставих лош брак, въпреки че съм майка, която напуснах, защото съм добра майка.“Докато Кларксън и Блексток се разделят, двамата се познават от близо десетилетие и половина. Продължавайте да четете за хронология на връзката им и за повече новини за знаменитости, Това Американски идол Победителят почти отпадна .

1 Кларксън и Блексток се срещат за първи път през 2006 г.

Кели Кларксън на концерт на музиканти от риалити шоу

Shutterstock

Тази бивша двойка всъщност се срещна години преди да се събере, според E! Новини. На репетиция за American Country Music Awards през 2006 г., Кларксън се запознава с Блексток, докато репетира песен с Rascal Flatts, група, която Blackstock управлява по това време. И за повече драма за знаменитости, открийте Най-драматичните вражди в историята на Холивуд .2 Но те започнаха да излизат едва през 2012 г.

LAS VEGAS - 20 МАЙ: Брандън Блексток, Кели Кларксън, Савана Блексток на 2018 Billboard Music Awards в MGM Grand Garden Arena на 20 май 2018 г. в Лас Вегас, НВ

Shutterstock

Едва шест години по-късно това двойката се свърза отново чрез техния общ приятел Блейк Шелтън , който Blackstock също управлява. Кларксън каза в радиоинтервю с Райън Сикрест (чрез Развлечения Тази вечер ), че тя е била „в търсене“, когато Блексток най-накрая е неженен, тъй като се е интересувала от него от първата им среща през 2006 г. запишете се за ежедневния ни бюлетин .

3 Кларксън и Блексток се ожениха през 2013 г.

Лос Анджелис - 27 април: Кели Кларксън пристига за

Shutterstock

Само 10 месеца след запознанството, двойка се сгоди в края на 2012 г. . Кларксън написа в туитър за годежа, наричайки го „най-щастливата нощ“ в живота си. По-малко от година по-късно двойка се ожениха на церемония в Тенеси . И за повече звездни сватби вижте тези Двойки знаменитости, които имаха строго тайни сватби .

4 Кларксън подаде молба за развод през 2020 г.

Кели Кларксън на червения килим

Shutterstock

След седем години и две деца Кларксън и Блексток го нарекоха да напусне карантинират заедно в ранчото си в Монтана , с Кларксън, който подаде молба за развод през юни, цитирайки „непримирими различия“. Източник с Развлечения Тази вечер каза, че двойката е била с проблеми в продължение на няколко месеца , но се надяваха, че карантината в Монтана ще им помогне да оправят нещата в брака им. Вместо това „промяната в средата всъщност беше пагубна“. И за повече двойки знаменитости, които се отказаха от тази година, Оливия Уайлд и Джейсън Судейкис са тайно разбити в продължение на месеци .

Популярни Публикации