JCPenney вече няма да позволява на купувачите да правят това от октомври

Със 120 години зад гърба си, JCPenney е магазин, който много американци израснал пазаруване при. Този популярен универсален магазин успя да запази позицията си на постоянно място в крайградските търговски центрове, въпреки многобройните и добре разгласени борби - което ясно показва, че все още има много лоялни купувачи на JCPenney. Но тези дългогодишни клиенти може да са разочаровани от нова промяна, която търговецът на дребно се готви да направи в магазините. Прочетете, за да разберете какво JCPenney вече няма да позволява на купувачите да правят от следващия месец.ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Walmart забранява на купувачите да правят това в 4 щата от следващата година .

JCPenney се преоткри няколко пъти през годините.

  входа на JCPenny в мол в Сан Хосе, Калифорния
Shutterstock

Повечето универсални магазини изпитват трудности в търговските площи, тъй като потребителите се отдалечиха от търговските центрове. JCPenney не е по-различен и заплахата от потенциално изчезване е предизвикана постоянна промяна от универсалния магазин през последното десетилетие, съобщи Retail Dive. Според новинарското издание JCPenney е имал петима различни главни изпълнителни директори през последното десетилетие, всеки със собствени идеи за преоткриване на компанията, за да я поддържа жива на фона на финансови спадове. ae0fcc31ae342fd3a1346ebb1f342fcbСъвсем наскоро компанията се озова с нови собственици, след като обяви фалит през 2020 г. А през април 2022 г. стартира нов ' Пазаруването се завръща! ' мото и кампания, за да отпразнуваме своята 120-та годишнина и да дадем тласък на още едно обновяване на марката. „Винаги сме се грижили много за нашите клиенти и имаме много вълнуващи инициативи, за да направим пазаруването на JCPenney още по-подходящо, достъпно и безпроблемно за нашите клиенти', каза компанията пред Retail Dive. „Нашата широка гама от категории и продукти предоставя на семействата лесното пазаруване от една дестинация.'Една нова промяна обаче може да наруши опита на някои купувачи.Търговецът на дребно прави голяма промяна.

  Местоположението на J.C. Penney във Форт Колинс. Основана през 1902 г., J.C. Penney е верига от универсални магазини с над 1100 места."
iStock

Ако сте фен на пазаруването в магазините Sephora в JCPenney, може да сте разстроени от предстоящата промяна на универсалния магазин. Търговецът на дребно е подготвя се за подмяна тези вътрешни магазини на Sephora, Прегледът на говорителя съобщено на 19 септември. Според вестника, JCPenney ще започне да заменя тези магазини със собствения си новосъздаден отдел за красота, JCPenney Beauty, през октомври.

Компанията каза, че ще пусне JCPenney Beauty на a общо 300 магазина до началото на 2023 г. и след това до пролетта на 2023 г. отделът за красота ще бъде на още 300 места за общо 600 магазина за красота JCPenney Beauty. Пазаруващи бяха представени за първи път към собствената концепция за красота на универсалния магазин през октомври 2021 г., когато търговецът на дребно започна да тества магазините за красота JCPenney в 10 от своите магазини в САЩ, според Retail Wire.

СВЪРЗАНИ: За повече актуална информация, запишете се за нашия ежедневен бюлетин .Sephora не поднови контакта си с JCPenney.

  входа на Sephora в мол в Португалия
Shutterstock

Sephora избра да не подновява 15-годишния си договор с JCPenney, който трябва да изтече в края на тази година, Прегледът на говорителя докладвани. Вместо това популярната компания за красота направи забележително преместете се в магазините на Кол през последната година, като сега около 600 магазина на Kohl имат магазин Sephora. Но Sephora ще продължи да работи както в магазините на Kohl's, така и в магазините на JCPenney чрез прехода на последния към новото изживяване на JCPenney Beauty.

„Сефора не беше работи за нас ,' Марк Росен , главен изпълнителен директор на JCPenney от ноември 2021 г., каза The Wall Street Journal в интервю през април. Според Росен, купувачите, дошли да купят продуктите за красота на Sephora, не са купували от други зони в магазините на JCPenney.

От друга страна, каза говорителка на Sephora The Wall Street Journal че марката е оценила връзката си с JCPenney през годините. Според уебсайта на Sephora, Sephora в магазините на JCPenney започна да затваря 1 септември. Те ще продължат да затварят в магазините в САЩ до януари 2023 г.

JCPenney настоява за 'приобщаване' с новото си изживяване за красота.

  тринадесет лунна компания за JCPenney
JCPenney

Според съобщение за пресата от 19 септември, националното пускане на JCPenney на своя изживяване за красота, собственост на търговец на дребно ще надгради партньорството си с Thirteen Lune, което започна с пускането на пилотно тестване на магазини за красота JCPenney. Thirteen Lune е уебсайт за красота за електронна търговия, който стартира през 2020 г. и е „предназначен да вдъхнови откриването на основани от BIPOC марки за красота, които резонират с хора от всички цветове“, според прессъобщението на JCPenney. Компанията за електронна търговия ще бъде 'под внимание' в магазините в САЩ и ще съставлява приблизително 20 процента от общия асортимент на JCPenney Beauty.

„Приобщаването е в основата на JCPenney. Ние съществуваме, за да празнуваме и служим на разнообразните, работещи семейства на Америка, поради което поемаме отговорност за насърчаване на приобщаването към красотата в национален мащаб,“ Мишел Власло , изпълнителен вицепрезидент и главен мърчандайзинг директор в JCPenney, се казва в изявление. „Чрез създаване на напълно притежавано изживяване за красота, JCPenney може бързо да се адаптира и да отговори на желанията и нуждите на нашите клиенти. Стартирането на предварителния преглед миналата година ни позволи да се учим от нашите клиенти и да развием изживяването на JCPenney Beauty, тъй като то се разширява в национален мащаб и онлайн, което го прави различно от всяко друго изживяване в търговията на дребно с красота.'

Популярни Публикации