Януари Джоунс публикува снимка за бикини, която пляска обратно в слуховете Tabloid

В някакъв момент по време на пандемията, Луди хора стипца Януари Джоунс започна споделяйки свои снимки в бикини , защото защо не? И, за разлика от много известни личности, чиито съблечени снимки се опитват сериозно да бъдат секси, 42-годишният актьор избра да внесе малко хумор в нейния, добавяйки весели надменни надписи, понякога дори малко самоунищожаващи се . Сега обаче една публикация твърди, че публикациите на бикини на Джоунс в социалните мрежи имат повече, отколкото изглежда на пръв поглед. Според The National Enquirer , нейните „приятели“ вярват, че снимките са част от нейния „отчаян вик за внимание“ и са много загрижени за нея. Вместо да се хвърли и да се защити, когато таблоидът я помоли за коментар, Джоунс реши да възприеме друг подход - споделяйки не само писмото, което получи от изданието, но и борбата с бикини огъня с бикини огън. Прочетете, за да видите оживения отговор от Януари Джоунс за тези снимки на бикини, а за още новини за знаменитости вижте Оливия Джейд казва, че не е говорила с родителите си, когато са отишли ​​в затвора .Прочетете оригиналната статия на Най-добър живот .

The National Enquirer помоли Джоунс да коментира факта, че тя „е притеснила приятели“ със своите „привличащи вниманието снимки на бикини“.

януари Джоунс писмо

Януари Джоунс / InstagramВъв вторник, Луди хора star сподели имейл, който получи от The National Enquirer , попитал дали има коментар за предстоящата им история, изваждайки анонимните си „приятели“, които са загрижени за нейното поведение.„За кого може да се отнася: The National Enquirer се готви да публикува история, в която се съобщава, че Януари Джоунс е притеснила приятели нейната поредица от привличащи вниманието снимки на бикини и публикации в социалните медии “, пише в бележката. „Източници твърдят, че съдържанието й прилича на„ отчаян вик за внимание “и отбелязват как актьорската й работа изглежда е пресъхнала, преди пандемията да се засили. Ако имате изявление или искате да коментирате, моля, предоставете го преди 17:00 ET, сряда, 9 декември 2020 г., директно на този имейл. '„Откриха моята тайна“, надписа тя изображението на имейла. „Помислете за моето публично извинение на моите„ приятели “. Вместо да се ядосва, Джоунс избра да се позабавлява малко с предстоящата история.

И така, тя публикува перфектното пляскане: поредната снимка на бикини!

Януари Джоунс Бикини

Януари Джоунс / Instagram

Джоунс последва екранната снимка на имейла с още едно раирано надолу селфи , позирайки в розово бикини с огромна усмивка, изпръскана по лицето. - Трябваше да го направя. #DESPERATE - тя го озаглави.А Криси Тейгън весело се пошегува, че е една от „притеснените“ приятелки.

Криси Тейгън Януари Джоунс Коментар

Януари Джоунс / Instagram

Криси Тейгън , непознат за гнева на троловете, почувства необходимостта да направи „признание“, добавяйки оживен коментар към публикацията на Джоунс. 'Аз бях. Притеснен съм !!!!!!!' - пошегува се тя, което накара Джоунс да се пропука. И за повече информация за Teigen, вижте Криси Тейгън разкрива защо повече няма да „пляска назад“ в социалните медии .

И други известни личности също натежаха.

nick viall и jaime king коментират бикини instagram от януари Джоунс

Януари Джоунс / Instagram

Приятелят на Джоунс Хайме Кинг имаше собствени мисли . 'Хахаха!!!! О, Боже, Ян. Какво ще кажат по-нататък, че извънземни са нахлули във вашата хронология?

Джоунс Луди хора дъщеря, Kiernen Shipka , изрази собствената си загриженост . 'Притеснява ме колко си гореща, да', написа тя.

И бившата й бивша Ерген Ник Виал също претеглено. “Звучи сякаш са луди правиш Instagram правилно ,' той написа. А за по-весели холивудски репортажи вижте 50 Тотално абсурдни знаменитости, които някои хора наистина вярват .

Популярни Публикации