Джейми Фокс никога не посещава дъщеря си на актьора на снимачната площадка по тази сладка причина

Джейми Фокс е носител на Оскар, известен с ролите си във филми като Рей , Обезпечение , и Django Unchained , но знаете ли, че актьорските пържоли вървят в семейството? Дъщерята на Джейми Фокс, Корин Фокс , също е актьор. Но няма да го видите да отскача, докато тя работи. В скорошно интервю с Развлечения Тази вечер , Корин сподели, че известният й баща никога не я е посещавал на снимачната площадка на нейните проекти и това е по наистина обмислена причина.

„Мисля, че той обича да ми дава малко пространство, за да си направя нещата“, каза Фокс И . - И вие го познавате. Той е голяма личност на снимачната площадка.

Последният проект на 26-годишното дете е филмът на Disney + Безопасност . Базира се на истинската история на Футболист на университета Клемсън Рей Макелратби , който тайно отгледа по-малкия си брат в кампуса на колежа, докато майка им беше в рехабилитация. Корин играе любовния интерес на Макелратби.Докато Джейми не посети Корин нататък Безопасност Готовият татко все още показва подкрепата си. 'Нямам търпение да видите този филм. Това, от което се нуждаем, е история на надеждата, историята на отдадеността, историята на любовта' той пише за Безопасност в Instagram . „И това е история за дъщеря ми @corinnefoxx, която участва в този невероятен филм.“Джейми и Корин може да не са се срещнали на снимачната площадка Безопасност или други нейни солови проекти, но това не означава, че те не си сътрудничат. Продължете да четете за най-големите хитове на сплотените баща и дъщеря. И за повече информация за семейства знаменитости, ето 25 знаменитости, които не познавахте, имаха известни родители .какво означава да сънуваш, че си застрелян

Корин продуцира ситком с участието на баща си.

Корин и Джейми Фокс в

DFree / Shutterstock.com

Корин и Джейми си сътрудничат по предстоящата серия Netflix, Татко Спри да ме смущаваш , което се основава на връзката им. Корин ще бъде продуцент, а Джейми ще играе главната роля.

„За първи път продуцирам телевизионно предаване“, каза Корин И . „Това е ситком и това е завръщането на баща ми към телевизионната комедия. Очевидно сме направили много неща в очите на обществеността заедно, но имаме и този личен живот, който хората всъщност не знаят, че не знаят всички тези смущаващи истории. Да, баща ми е готин, но също така ме смути много през тийнейджърството ми.Актьор Кайла-Дрю ще играе тийнейджърска версия на Корин, както съобщава Deadline.

За известни потомци, които са чипове от стария блок, вижте 25 деца на знаменитости, които изглеждат точно като своите родители .

как да тренирате паметта си да бъде фотографска

Те са екип от игрални програми Победете Шазаам .

Корин и Джейми Фокс в Beat Shazam

Победете Shazam / YouTube

Корин и Джейми играят огромни роли в шоуто на Fox Победете Шазам . По-големият Foxx е домакин на музикалната тематична поредица, докато Corinne служи като DJ.

'Най-лошата част е и най-добрата част, защото той е толкова смущаващ и е навсякъде', Корин каза Екстра за работата с баща й. „Той е непредсказуем. Никога не знаеш какво ще направи.

За повече новини за знаменитости, доставени директно във входящата ви поща, запишете се за ежедневния ни бюлетин .

колко трябва да участват баба и дядо

Те практикуваха своите умения за еднократно пътуване Караоке в Карпул.

Джейми и Корин Фокс в караокето на Carpool

Късното късно шоу с Джеймс Кордън / YouTube

През 2018 г. Foxxes се появиха заедно на Караоке в Карпул: Поредицата . Те изпя хита на Джейми от 2009 г. „Blame It“ наред с други песни, а също така направи спирка, за да изненада посетителите в Universal Studios Hollywood.

За известни деца, които правят публичните си дебюти, вижте 19 деца на знаменитости на първия си червен килим .

Те тренираха заедно за голямо шоу за награди.

Корин и Джейми Фокс на „Златен глобус“ за 2016 г.

extratv / YouTube

Корин беше обявена за Мис Златен глобус (сега известен като посланик на Златния глобус) през 2016 г., което означаваше, че тя е тази, която връчва наградите на победителите и им помага да слязат от сцената. (Ролята винаги е изпълнена от холивудска личност от следващо поколение.) Тя и баща й минаха заедно по червения килим на наградите и също направиха да се Роки пародийно видео за панаир на суетата в която Джейми изигра треньора на Корин, докато практикуваше всичко необходимо, за да бъде Мис Златен глобус. Естествено, това включваше бягане по стълби с токчета и практикуване на двойната й целувка по бузите.

За друга очарователна двойка родител и дъщеря на знаменитост вижте Рийз Уидърспун и дъщеря й са близначки в съвпадение на празнични пуловери .

Популярни Публикации