Джада Пинкет Смит съжалява, че прави това с децата си

Отглеждането на деца в светлината на прожекторите изглежда достатъчно сложно, като поверителността ви постоянно е застрашена от папараци и любопитни фенове. Но става още по-сложно, когато си децата искат да участват в развлекателния бизнес също - което е точно какво Джада Пинкет Смит срещна с двете си деца , Градина , 22 и Уилоу , 20. И именно преходът им към това да бъдат известни сами по себе си, за което Пинкет Смит съжалява.

На 15 декември Пинкет Смит и майка й Адриен Норис (по - известен като Червена маса фенове ) бяха гости на модел Ашли Греъм Доста голяма сделка подкаст. Майката на Греъм, Линда Греъм , също беше на посещение за този епизод майка-дъщеря . Родителството беше голяма част от дискусията и Греъм попита Пинкет Смит дали, знаейки какво знае сега, щеше да позволи на децата си да влязат в центъра на вниманието кога и как го направиха. Оказва се, че не би.

Прочетете нататък, за да разберете какво трябва да каже Пинкет Смит, за да позволи на децата си да вкусят слава, когато го направят, и как това се отрази на връзката им днес. А за повече деца, които вземат след известните си майки и татковци, вижте Деца на знаменитости, които изглеждат точно като родителите си .Прочетете оригиналната статия на Най-добър живот .Пинкет Смит каза, че би искала да 'спре' да постави децата си в светлината на прожекторите.

Jada Pinkett Smith, Willow, Jaden 2010 AMAs

Кати Хътчинс / Shutterstock.comВ отговор на въпроса на Греъм Пинкет Смит каза: „Животът се разгръща, знаете ли? Наистина е. Искаме да можем да знаем всичко наведнъж и да разполагаме с цялата информация, от която се нуждаем, особено що се отнася до родителството. За щастие и за съжаление, просто трябва да влезете в нещата, за да разпознаете или осъзнаете какво работи и кое не. “ Тя спомена, че е знаела още в началото на децата си, че са творци и няма да бъдат обичайни, тъй като тя и съпругът й, Уил Смит , също не са.

„Но знаейки какво знам сега - продължи тя, - мисля, че щях да се спра малко по отношение на това колко им беше позволено да бъдат в центъра на вниманието.“ И за да научите повече за семействата на знаменитостите, вижте Знаменитости, които не познавахте, имаха известни родители .

Уилоу каза, че ранната й слава е предизвикала напрежение с баща й.

Уилоу и Джейдън Смит 2010

Photo Works / Shutterstock.comНякои от най-големите моменти на Уилоу и Джейдън в светлината на прожекторите се случиха, когато бяха много млади. Уилоу пусна хит сингъла си „Whip My Hair“, когато беше само на 10 години, и оттогава казва, че е била объркана през това време и че обтегна отношенията си с баща си . „Определено трябваше да простя на теб и татко за цялата тази работа с„ Whip My Hair “. Това беше предимно татко, защото беше толкова суров в определени моменти - каза Уилоу на Пинкет Смит Червена маса през 2018 г. „Честно казано, минаха няколко години. Опитвайки се да си възвърна доверието, защото не се чувствам така, сякаш ме изслушват или че никой не се интересува от това как се чувствам. В знак на протест, 12-годишен Уилоу дори си обръсна главата .

Междувременно Джейдън действаше срещу баща си Преследването на щастието когато беше на осем и продължи да участва в Детето каратист и След земята като млад тийнейджър. Той също направи заглавия за юношеската му връзка с риалити звездата Кайли Дженър . За да научите повече за детството на звездите, ето ви Знаменитости, които не осъзнахте, израснаха заедно .

асо на връзки

Пинкет Смит каза, че е трудно да гледаш как децата й се справят с медийния контрол.

Уил Смит, Джада Пинкет Смит, Уилоу, Джейдън

DFree / Shutterstock.com

За Пинкет Смит едно от най-трудните неща беше да види децата си да се справят с отразяването в медиите, когато бяха млади.

„Имало е моменти - и дори не толкова с Instagram или какво имаш ти, - а просто клюкарски колони по отношение на това как хората ще пишат за децата ми, които дори не са познавали“, каза 49-годишният актьор Греъм. „Това беше нещото за мен, че наистина трябваше да облека големите си момичешки гащи, защото наистина трябваше да седя в онова, което знаех, че е вярно, що се отнася до това как отглеждам децата си и как те поемат собственото си същество нали? И се радвам, че направих това, но хората определено не го направиха лесен. ' Тя добави: „Те наистина трябваше да се справят с вида на критиката в рамките на страха и неизвестността на хората и това беше всичко, което всъщност беше ... Беше трудно.“

И за повече новини за знаменитости, доставени директно във входящата ви поща, регистрирайте се за ежедневния ни бюлетин .

Но навигацията в светлините на прожекторите направи семейството още по-силно.

Адриен Норис, Джада Пинкет Смит, Уилоу

Джада Пинкет Смит / Instagram

Норис прецени, когато Греъм попита дали преминаването през медийна критика е направило семейството по-силно. „Това те прави по-силен, защото знаеш каква е истината“, каза Норис. - Това е жалко. Трябва да седнете в него, да го приемете и да се справите с него ... Да бъдеш в центъра на вниманието и да живееш живота си пред очите на обществеността, това е просто част от него.

Пинкет Смит се съгласи с майка си. 'Ако ще бъдете в очите на обществеността по този начин, трябва да се научите да имате тази тефлонова кожа с това еластично сърце.' Норис каза, че частта от „еластичното сърце“ е била трудна за нея. В миналото тя винаги би искала да говори, когато се пише нещо невярно или отрицателно за дъщеря й. И за някои от най-високите холивудски приказки, ето ги Най-абсурдните слухове, които някои хора наистина вярват .

Сега Уилоу и Джейдън учат майка си на нещо или две.

Уилоу Джейдън Смит EMA Awards

Tinseltown / Shutterstock.com

В наши дни 22-годишният Джейдън и 20-годишната Уилоу помагат на майка си с един аспект на славата: социалните медии. „Те определено имат различни отношения, отколкото дори аз имам към социалните медии“, каза Пинкет Смит в подкаста. „Те всъщност ме научиха много на това, на какво да обърна внимание, на какво да не обръщам внимание. И те наистина ми помогнаха да се ориентирам в отношенията си със социалните медии. А за повече братя и сестри знаменитости, ето ги Братя и сестри на знаменитости, които не осъзнахте, че не са близнаци .

Популярни Публикации