Интернет излъчва мемове за коронавирус, за да ви помогне да облекчите безпокойството си

В обозримо бъдеще коронавирусът промени живота такъв, какъвто го познаваме. Училищата се закриват, компаниите задължават служителите да работят от вкъщи, а хората купуват повече тоалетна хартия, отколкото могат да приберат. Тъй като броят на потвърдените случаи на коронавирус надхвърля 1300 в САЩ, паниката и тревожността около новия вирус продължават да се увеличават и възможността за блокиране, подобна на случилата се в Китай и Италия, се очертава близо. Но има едно нещо, което не се е променило след пандемията на коронавируса: способността на интернет да разпръсква напрежението с хумор и вирусно съдържание. Да, дори коронавирусът има справедлив дял от мемите .Разбира се, самият коронавирус не е за смях. Но хуморът е начинът на човечеството да се справи и ако ще останем за известно време на закрито, е хубаво да знаем, че поне все още можем да комуникираме чрез вирусни меми .

Например, когато маски за лице изхвърчаха от рафтовете въпреки многократните твърдения на експерти, казващи това те не биха ви защитили от коронавирус , Интернет имаше някои мисли за това.Тогава Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) препоръчаха не докосвайки лицето си като една от най-добрите предпазни мерки и като че ли всички веднага си припомниха тази реплика от 2011 филм Зараза .

какво да ядеш, за да направиш пишка си по -голям

На този етап се чувства, че единственото възможно решение да не докосваме лицата ни е хората да си присвоят конус на срама .

https://www.instagram.com/p/B9kfEaOnt_D/

И когато експертите подчертаха важността на измиване на ръцете в продължение на поне 20 секунди - и посъветва да пеете „Честит рожден ден“ два пъти, за да постигнете необходимия срок - интернет се шегуваше.

защо простатата се чувства добре

В крайна сметка, защо да се задоволявате с „Честит рожден ден“, когато можете да извадите „Бохемска рапсодия“ в работната баня и да създадете нови приятели?

Всъщност защо да отидете на песен, когато това е идеалната възможност да рецитирате емблематично Макбет монолог?

Или направете драматично предаване на отварянето от Закон и ред: SVU ? Всички вече са го запомнили, така или иначе!

Вижте тази публикация в Instagram

Пазете се там.

Публикация, споделена от ХЕ ДАМИ! (КНИГАТА) (@heyladiesbook) на 10 март 2020 г. в 9:46 ч. PDT

След това CDC ни каза да спрем да се ръкуваме и Тик Ток беше залят от видеоклипове, показващи креативни алтернативни начини да поздравим някого. Най-забележителният беше „ Ухан Шейк „- вид поздрав с крак, в който се впускат дори държавни служители.

https://twitter.com/OPECSecretariat/status/1235188859903848453?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cnbc.com%2F2020%2Fke -visFows-foF-2FF-2FF-2FF-2FF-2FF-2FF-2FF-2FF-2FF-2FF-2-FO-2FF-2FF-2-FO-2FF -handshake.html

неща, които да кажете, за да накарате едно момиче да се възбуди

И докато потребителите на Twitter са съгласни с това работя от вкъщи има своите предимства, може да бъде и малко забавяне, особено когато са включени конферентни разговори.

Но знаете ли какво го прави по-добър? БИНГО!

Засиленият акцент на медицинските специалисти върху социалното дистанциране и самокарантинът накара токшоутата да преустановят публиката си на живо, в резултат на което някои сцени по телевизията през деня са равни части, забавни и ужасяващи.

Но истинската трагедия, всеки може да се съгласи, е това Офиса вече не е в ефир, за да направи коронавирусът специален.

Популярни Публикации