Влюбих се в моя „съпруг по работа“. Ето какво се случи.

Първият път казах повече от няколко думи за Ричард той се подвизаваше в кухнята на работа, с коляно в скоба и патерици, впити в подмишниците. „ Добро утро ! ' - казах ярко. Той промърмори в отговор и докато чаках чайника да заври, го гледах как неудобно събира купа със зърнени храни и мляко. Разсмях се, докато той гледаше несигурната си закуска, осъзнавайки, че би било почти невъзможно да я върна на бюрото си. „Имате нужда от ръка?“ - предложих аз, загребвайки му купата.Бях го срещнал няколко седмици по-рано, след като екипът му се премести на нашия етаж на издател на списания в Сидни. „Здравейте, казвам се Джоузи, аз съм подредактор в Австралийски географски ', Казах весело. - Ричард - отвърна той, стиснал писалка между зъбите му, връщайки се на екрана на компютъра си, мрачен, но красив.

С моите колеги бяхме говорили за него - този блед и слаб човек Пари списание. Разбрах, че е англичанин, че си е наранил коляното, играейки футбол, и че има американец приятелка, с която редовно воюваше .С течение на времето първоначално киселият Ричард започна да подслажда . Моите колеги и аз успяхме да го износим достатъчно, за да се присъединим към нас на пътувания, за да вземем кафе или обяд в кръчмата след крайни срокове, дори няколко бири в петък в близкия бар. Засега толкова колегиално.Това лято заминах за един месец с брат си и приятел в Югоизточна Азия. На първия ми ден в офиса в пощенската ми кутия се появи чат:'Какво можете да ми кажете за носорозите?' - попита Ричард.
'Не много', отговорих аз.
„Не пишете ли за National Geographic ? '
„Пиша за Австралийски географски , но ние обикновено не пишем за носорози, тъй като нямаме носорози в Австралия. '
'О', дойде отговорът. 'Няма значение.'

И така започна a шквал от съобщения , смешно и странно. В полето на преградите и компютърните екрани виждах тъмната му коса, но не и лицето му. Чувствах се странно да съм в една стая, да си чатя, без да говоря, но правеше работните ми дни много по-приятни.

2 от чувствата на пръчките
Работният съпруг се превърна в истински съпрузи

С любезното съдействие на Josephine SargentРазбрах, че Ричард е имал скъса с приятелката си докато бях отсъствал. Бихме се радвали един на друг с злополучни опити за запознанства. Мислех, че бих могъл да играя сватовник с моя приятел и колега Нацуми, който обикновено е привлечен от странни мъже.

Поканих ги и двамата на поход през уикенда, на който Ричард се появи в стар чифт фургони и с нищо за ядене, освен банан и пакет мини кексчета. Бях объркан от странната му колекция от татуировки в затвора - череп тук, любовно сърце там - и привидното му нежелание да ме остави на мира достатъчно дълго, за да ухажи Нацуми.

След похода се озовахме горещи и лепкави и изкушени от хладното море. Има игра, която играем в Австралия като деца, наречена „Under or Over“: С приближаването на голяма, търкаляща се вълна едно хлапе издава инструкция - под или над -, която заповядва на останалите да се потопят на дъното или да се опитат да го прескочат.

'Над!' - извиках, скачайки на гребена. Но Ричард не помръдна и вълната ме хвърли безцеремонно върху главата му. Стори ми се, че чух пукане, но след миг паника Ричард се появи, разпръсквайки въздух. Притесних се и му казах, че ако му изтръпнат крайниците, да отиде направо в болницата.

Няколко часа по-късно, вкъщи и с вечеря по пътя, получих текст: „В болница“. Попитах „Коя?“ и бях на път.

Там той беше в Сейнт Винсент, този път със скоба за врата, в очакване на резултатите от ЯМР. Прекарах времето, разказвайки му за най-новия си изстрел - „Какъв тип изпраща пакети за грижи и прекарва повече от два часа по телефона?“ - и в крайна сметка Ричард получи всичко ясно. 'Почти ми счупи врата', каза той. 'Най-малкото, което можете да направите сега, е да ми купите бурито.' Разсмях се и поведох пътя.

Ранен съпруг в деколте

С любезното съдействие на Джоузи Сарджънт

най -сладкото нещо, което можеш да кажеш на едно момиче

Докато ядяхме и си говорехме, разбрах, че за първи път наистина го правим висеше един на един за повече от половин час. Имах чувството, че бавно се събуждам от упойка, малко объркан, но виждам Ричард в нова светлина. Вече се страхувах от края на вечерта.

Докато ме връщаше към мотора ми, открих, че искам да ме целуне. Но той не помръдна и, шокиран от тази мисъл, набързо си навлекох шлема. Той беше напълно против тип за мен. Обикновено отивах за момчета, които играеха ръгби, или трябваше да носят бизнес ризи, за да работят, или се наслаждаваха на голф. По-късно щях да разбера, че той ме смяташе за гей.

значение на вълк в съня

През следващите няколко седмици се опитах да се държа на разстояние и се хвърлих на работа и излизане със съквартирантите. Имах пътуване за списанието и когато се върнах в неделя, уморен, поръчах пица и седнах по пижама. След това получих текст:

„Можеш ли да умреш от изпарения от боя?“ - попита Ричард.
'Вдишвате ли ги?' Аз отговорих.
„Мисля за това.“
'Защо?'
„Лоша дата.“
'Съжалявам.'
„Искате ли да гледате филм?“
„Аз съм по пижама и съм поръчал пица.“
„Добре, ще дойда при вас. На път съм.'

Преди да се усетя, Ричард беше на моя диван и ние го гледахме Сок от бръмбари . Тогава приятелят му се оттегли от гледането на футбол с него. После пропусна последния автобус. И тогава му предложих да сподели леглото ми „като приятели“. Но не бяхме приятели, не повече.

Това беше една от онези нощи, когато времето вече не се отнасяше за нас и светът се обърна без мен и него. Бяхме в пашкул, говорехме и се смеехме, а после, накрая, той ме целуна.

Беше в бледата, сива светлина на зората и с изгрева на слънцето също се осъзнах. Не можете да си вземете целувка. Все още ли бяхме приятели? Искаше ли нещо повече? От тук накъде?

Докато двамата с Ричард седяхме на кафе и мазни яйца в измамно кафене тази сутрин, получих съобщение от друг работен приятел, на когото бях казал предната вечер, че Ричард е на път:

- Добре ли е Ричард?
'Изглежда. Ще ти се обадя по-късно.'
„ОМГ, ЧЕ ГО ЦЕЛУВАХЕ ЛИ НЕ?“

Моето мълчание беше всичко потвърждение, от което се нуждаеше. Сега някой друг от работата знаеше. В главата ми минаха куп думи с четири букви. Изведнъж бях твърдо решен да спра този влак, преди той да излезе извън контрол. Всичко ми вървеше професионално и не исках да рискувам да бъда опетнен или съден поради романтика.

Но за мен беше почти невъзможно да пренебрегна Ричард. Той ме разсмя и аз открих упоритостта му да ме обезоръжава. Беше поразително, че някой толкова силно искаше да бъде с мен и аз не можеше да не му падне . Бихме се промъкнали, за да търсим литературно злато в магазините за книги втора ръка и да имаме евтини кнедли в Чайнатаун. Веднъж и двамата се обадихме болни и прекарахме деня да се возим из града с мотора си, да ядем тако и да пием евтина бира край плажа.

Sargent Family, съпруг по работа

С любезното съдействие на Джоузи Сарджънт

Ние го скрихме от колегите си, действайки неясно и отдалечено, дори ако просто бяхме прекарали нощта заедно. Бих го оставил на няколко пресечки от работа, за да не пристигнем заедно. Той щеше да скрие сладкиши за мен в стаята за копиране, изпращайки ми имейли с инструкции как да ги намеря, като сладко търсене на съкровища.

какви са признаците на лош черен дроб

Тъй като стана по-сериозно, му казах, че не искам връзка по време на работа. (Но ако съм честен, не беше само това. И аз се предпазвах от нараняване.) Когато казах на Ричард, че вече не мога да излизам с колега, той като че ли разбираше. Той кимна, но не каза много.

На следващия ден обаче той получи няколко новини чрез текст:

„И така, напуснах работата си.“
'КАКВО?'
„Е, ти ми каза, че не искаш да излизаш с някой на работа, така че ...“
'И така, напусна ли?'

Жестът беше невероятно романтично . Изведнъж вече нямахме причина да не се обвързваме един с друг и осъзнах, че някой, който желае да направи това, за мен си струва да остави моята охрана.

В рамките на една година се преместихме в Лондон. В рамките на три, той предложи, докато пързаляше кънки извън Лондонската кула. И сега, ние сме женени с две деца. Толкова се радвам, че му помогнах с тази купа със зърнени храни, че едва не му счупих врата в океана и че той беше достатъчно смел, за да напусне работата си, преди всички онези години. А за още по-неочаквани романси не пропускайте Разведох се след 40. Ето как отново намерих любовта .

Популярни Публикации