Здраве

Категория Здраве
40 начина да се получи страхотно плажно тяло след 40
Здраве
Като възприемете здравословен начин на живот и се подложите на физически режим, който изцежда сърцето, можете да върнете часовника и да преобразите тялото си по начини, които никога не сте си представяли. За начална точка не търсете повече от тези подбрани съвети.
50 тайни за отслабване от хора, загубили 50 килограма
Здраве
Открийте някои от най-добрите тайни за отслабване, разказани директно от хора, които са успели да свалят най-малко 50 килограма сами.
23 причини да сте уморени през цялото време
Здраве
Ако водите трудна битка срещу привидно непоклатима сънливост, открийте тези 23 причини да сте уморени през цялото време.
30 предупредителни знака, които сърцето ви се опитва да ви изпрати
Здраве
Сърдечните проблеми не се проявяват просто като обикновени болки в гърдите. С многобройни възможности, тези предупредителни знаци ще ви помогнат да сте в течение на всички сърдечни проблеми.
50 начина да изглеждате по-млади през 50-те си години
Здраве
Никой не иска да изглежда като стар учител по фитнес на 50 години. С тези научно доказани промени в начина на живот наистина можете да върнете часовника и да изглеждате по-млади.
30 невероятни ползи за здравето, идващи от вашата чаша кафе
Здраве
От засилване на метаболизма ви до борба с целулита и предотвратяване на рак - има няколко ползи от пиенето на кафе във вашата сутрешна рутина.
Това се случва с тялото ви, когато се влюбите
Здраве
Разкрихме всички начини, по които влюбването засяга тялото - от потни длани до пеперуди в стомаха, науката може да обясни вашите любовни симптоми.
27 Подкрепени от експерти начини за лесно и незабавно повишаване на вашето самочувствие
Здраве
Да бъдеш уверен е от съществено значение. Ако изпитвате остра нужда от повишаване на самочувствието, ето как да се чувствате чудесно със себе си - без значение какво се случва.
Кой е най-добрият заместител на виаграта без рецепта?
Здраве
Има безброй продукти, предлагани на пазара като усилватели на ерекцията, но има само един, който е одобрен от лекар като безопасен и ефективен - добавка DHEA.
15 диетични прищявки, които са направо опасни
Здраве
Да, всички искаме да отслабнем. А традиционните методи за отслабване рядко са вълнуващи. И все пак ще искате да се избягвате от тези модни диети, без значение колко твърдят, че помагат.
33 невероятни неща, които не сте знаели за собственото си тяло
Здраве
Знаете ли, че можете да смилате бръсначи? Или това мигане всъщност е малка дрямка? Ето някои напълно изненадващи неща, които не сте знаели за тялото си.
13 най-добри храни за вашия пенис, според Science
Здраве
Тези сексуални суперхрани са научно доказани, че повишават мъжествеността ви - голямо време. Ето нашия списък с най-добрите храни за вашето здраве на пениса.
17 знака Вие сте пасивно-агресивен човек
Здраве
Пасивно-агресивните хора имат проблеми с изразяването на чувствата си и могат да бъдат манипулативни. Разберете дали сте такъв, като научите тези издайнически знаци.
10 невероятни видеоклипа за тренировки от 90-те, които все още са страхотни
Здраве
Още през 90-те всичко, което трябваше да направите, беше да поставите касета във вашия VHS и да следвате инструкциите (обикновено мъдростта, изливана от неоново облечен гуру). Ето, най-доброто от най-доброто.
50-те най-добри храни за вашия мозък
Здраве
Поддържайте мозъка си остър с тази глава здравословен и вкусен списък за пазаруване.
20 най-добри храни за щитовидната жлеза
Здраве
Бадеми! Яйца! Сьомга! Това са най-добрите триоидни храни за пациенти с щитовидна жлеза. Добавете няколко от тях към вашата диета, за да помогнете за управлението на вашето състояние.
20 най-добри начина за по-здрава щитовидна жлеза
Здраве
Вашата щитовидна жлеза, тази малка жлеза под ларинкса, е отговорна за вашия метаболизъм, здравето на кожата и други. Ето как да поддържате здравето на щитовидната си жлеза.
17 неща, които ноктите ви могат да ви кажат за вашето здраве
Здраве
Здравето на ноктите на краката и ноктите ви може да ви разкаже много за състоянието на бъбреците, белите дробове и др. Продължавайте да четете, за да откриете за какво да внимавате.
Ето защо кръстосвате краката си
Здраве
За мнозина седенето с кръстосани крака е поза от второ естество. Но погледът към регионите по света - и дори нашата собствена история - разкрива, че възпитанието, а не природата, е отговорна.
101 крайни съвета за отслабване за лято 2020
Здраве
Не позволявайте недоволството от тялото ви да стигне до вас. Ако искате да свалите няколко килограма, този кратък сборник със съвети за отслабване със сигурност ще ви помогне.