Гуен Стефани казва, че е научила, че има това разстройство чрез синовете си

Разглеждането на нещата през очите на вашите деца може да разшири вашата перспектива. За Гуен Стефани , синовете й й помогнаха да разбере някои проблеми, с които се е борила по-рано в собствения си живот. В интервю с Зейн Лоу за неговия У дома с серия на Apple Music (чрез Хора ), Гуен Стефани каза, че е разбрала, че има дислексия след като синовете й започнаха да се учат да четат.

„Едно нещо, което открих чрез раждането на деца, е това Имам дислексия , 'певицата и Гласът треньор разкри. „Всеки има неща, които се случват и моето беше това. И чувствам, че много от проблемите, които съм имал, или дори решенията, които съм взел за себе си, произтичат от това, защото сега децата - очевидно всичко е генетично - имат някои от тези проблеми.

Според клиниката Mayo, дислексия 'е учебно разстройство това включва затруднения при четене поради проблеми с идентифицирането на речевите звуци и научаването на тяхното отношение към буквите и думите. ' Засяга частта от мозъка, която обработва езика. Клиниката Mayo също така отбелязва, че дислексията има тенденция да протича в семейства и често остава недиагностицирана до зряла възраст.Стефани споделя три деца - на 14 години Кингстън , 12-годишен Зума , и 6-годишен Аполон —С бившия си съпруг Гавин Росдейл . И тя обясни в подкаста, че благодарение на повишената информираност за разстройството децата й могат да получат подкрепа при четенето си по начини, по които тя не го е направила.'Сега те получават всички тези предимства', каза 51-годишната певица. „Те имат тези невероятни учители и училища и не е нужно да се срамуват от това. Те разбират, че мозъкът им функционира по различен начин. Всички наши мозъци го правят, разбирате ли какво имам предвид?Прочетете, за да разберете как недиагностицираната дислексия на Стефани е повлияла на живота й, от училище до времето й като водеща певица на No Doubt. И за повече звезди, които са се занимавали с този проблем, ето 8 знаменитости, които не познавахте, бяха дислексични .

Училището не й беше лесно.

Гуен Стефани Блейк Шелтън Аполон

Гуен Стефани / Instagram

„Бях добро момиче. Не направих лоши неща - обясни Стефани в подкаста. „Беше ми наистина трудно да функционирам в тази квадратна кутия на училище, която всички трябваше да разбират. И мозъкът ми не работеше така, все още не работи. ' Тя обаче вижда светлата страна: „[Моят мозък] работи по различни начини, които вероятно са подарък, който другите хора не могат да направят“. За известни потомци, които наистина вземат след старейшините си, вижте 25 деца на знаменитости, които изглеждат точно като родителите си .Дислексията й се отрази на нейната увереност.

Гуен Стефани с деца 2012г

Джо Сиър / Shutterstock.com

Стефани говори за времето около албума на групата си No Doubt от 1995 г. Трагично кралство , която включва песни за раздялата й с басиста и съсценарист на групата Тони канал . Тя беше в ниска точка - и смята, че нейната дислексия допринесе за това - но изпълнението беше едно нещо, което я накара да се почувства по-добре.

„Написах целия този запис, дори не знаех как да напиша песен и буквално изложих целия си живот, за да го чуят всички“, каза тя. „И тогава все още съм в групата с Тони, от когото бях толкова зависим, вероятно поради дислексията си. Досега не знаех нищо от това. Но мисля, че по това време нямах никакво доверие в себе си, но когато пишех песен или се качвах на сцената, просто се чувствах толкова правилно и единственото нещо, което вървеше точно за мен.

За повече новини за знаменитости, доставени директно във входящата ви поща, регистрирайте се за ежедневния ни бюлетин .

Тя подозираше, че може да има дислексия преди години.

Гуен Стефани 2009

Колекция Everett / Shutterstock.com

Темата се появи в a Интервю от 2009 г., с което Стефани направи Тя , когато най-голямото й дете Кингстън беше само на три години. Тогава Стефани каза: „Училището беше наистина много трудно за мен. Не го направих искам да се провали. Исках да бъда умен! Но наистина сънувах, като да нарисувам името на гаджето си в тетрадките си. Беше такова бедствие. Толкова е тъжно! Тъжно ми е, когато се замисля. Все още сънувам кошмари за тестовете. За повече звезди от второ поколение вижте 19 деца на знаменитости на първия си червен килим .

В наши дни тя се справя по-добре от всякога.

Гуен Стефани, Блейк Шелтън, деца

DFree / Shutterstock.com

През последните пет години Стефани имаше връзка с нея Глас съ-звезда, кънтри певец Блейк Шелтън . Двамата се сгодиха тази година и тя приписва част от сегашното си щастие на любовната им история. „Животът стана толкова добър в момента, всъщност имам най-добрия приятел, в когото мога да бъда влюбен и просто да споделям всичко и да се доверявам“, каза Стефани на Лоу от Шелтън. 'Просто беше толкова различна глава.' За повече информация относно музикалната двойка вижте Гуен Стефани и Блейк Шелтън обявяват годежа по най-сладкия начин .

Популярни Публикации