Духовен смисъл на крикет

>

Крикет

Каква е символиката на животното за щурец, който посещава вашата мисъл, реално или образ в съня ви?

императорската таро любов

Щурците обикновено се свързват с успех. С течение на времето техните звуци или чуруликащи звуци са били сигнал за предстоящото успешно събитие в живота ви. В първите години хората в историята почитаха звуците на щурци. Земеделските производители ще подготвят своите земеделски земи за пролетната реколта само ако чуят щурците. Смята се, че този звук на щурците открива външната температура в градуси по Фаренхайт, като брои броя на чуруликането на щурец за петнадесет секунди, след което добавете тридесет и седем.

В цялата култура щурците са възприемани по много различни начини. Щурците представляват инициатива и интелигентност, които в крайна сметка водят до успех. В китайската култура щурците, снасящи множество яйца, означават плодовитост или производителност, също като раждането на много деца. Да имаш това същество за свой тотем не само ще означава далновидност при раждането на много деца, но и да имаш творчески ум, пълен с идеи, водещи към успешно постигане на поставените цели в живота.Хората от всички сфери на живота обичат да чуват мистичния звук на щуреца, който решават да ги поставят в клетка само поради причината да чуят неговото чуруликане.какво мога да купя с 50 долара

Щурците не се държат само за забавление. Особено сред китайците и японците, също се смята, че те осигуряват защита от всяка форма на опасност. Може да се намерят щурци като техни тотеми, които са носели близо до телата си поради убеждението, че успехът се черпи от чара на щурчето и също така осигурява защита.Сред коренните американци те виждат успех в способността на щурца да скочи отдалеч. Тази способност означава височина на успеха, която може да бъде постигната, ако повярвате в очарованието на щурец. Смята се, че дарбата на крикет е огромна радост, повишена интуиция и чувствителност. Щурец също означава пробуждане на вашето подсъзнание, където неоткритите потенциали и способности се почиват. Ако имате това като свой тотем, ще се появят разумни таланти, които ще ви дадат стремеж да стигнете малко по -далеч от това, което очаквате да бъдете способни. Когато видите това животно, трябва да слушате внимателно. Той се опитва да ви каже, че вашата среда предлага обещаващ успех.

Преоценете целите си в живота. Разгледайте средствата, които молите, може би има нужда да се адаптират нови начини за незабавен успех на вашите опити. Огледайте се около себе си; бъдете достатъчно чувствителни, за да откриете, че сте необходими на света около вас. Как вашите лични успехи ще допринесат за подобряването на вашето обкръжение. Преодолейте чувствителността си, щурците ни казват така. Вземете себе си, опознайте се по -добре, след като откриете вродените способности. Познайте целта си и се съсредоточете - като имате предвид отчетността пред себе си и заобикалящата ви среда. Нека силата на крикет да тече през живота ви с радостното откриване на подсилени начини. Радвай се на успеха. Тогава ще кажете, че късметът не ви е дошъл неочаквано, но с щуреца като животински тотем, вие поканихте късмет да живеете в него.

КРИКЕТА се показва като духовен водач, когато

  • Изграждане на вътрешна сила, за да изплуват от вътрешното ви аз вродените ви способности.
  • Усеща се засилена интуиция.
  • Събуди вашата чувствителност.
  • Намира смелост да направи най -големия скок в живота си.
  • Подсилени идеи за начини за постигане на мечти.

Обадете се на CRICKET като духовен водач, когато

  • Вие се съпротивлявате на промяната да дойде в живота ви.
  • Не сте сигурни в целите си.
  • Отказва да погледне назад и да направи ретроспекция от страх от самообвинение.
  • Страх от разочарование и нараняване.
  • Голямо предизвикателство трябва да бъде приветствано в живота ви.
Популярни Публикации