РОДЕН НА 12 ДЕКЕМВРИ

>

Кой знае какво ви очаква! Вижте значението на датата на раждане.

Послание от зодиака на 12 декември

РОДЕН НА 12 ДЕКЕМВРИ

12 декемвриthе денят на езика на тялото. Родените на 12 декемвриthпоставят акцент върху физическото си състояние, върху всеки аспект на тялото си.

Това в никакъв случай не означава, че те нямат умствено или духовно ръководство. Те са просто очаровани от отношението на тялото. Всъщност четенето на езика на тялото на другите може да бъде тяхна специалност. Родените на този ден имат такъв достъп до психическото и емоционалното състояние на всеки човек, с когото влизат в контакт.

Хората, родени на 12 декемвриthзнаят как да поставят сцена, да играят роля и като цяло използват присъствието си изрично. Отново, това не трябва да има тегло или брутни плътски качества, тъй като родените на този ден обикновено са пъргави, активни и здрави. Независимо дали са слаби или дебели, тези местни жители оставят ясно впечатление, че се чувстват комфортно и спокойно в собствената си кожа. Някои от родените на 12 декемвриthдори могат да принуждават другите, като просто присъстват, без да имат специфично поведение. Тази фина форма на принуда трябва да е прекалено заплашителна, но със сигурност обявява хората около тях, че са там и са на път към нещо голямо.Лица, родени на 12 декемвриthизползват техните най -специални физически характеристики, или ръст на мускулна маса или линия на тялото. Ако техният външен вид е далеч от сегашните правила за привлекателност, например, ако е с наднормено тегло, по -къс или с неправилни черти, те ще намерят начин да го накарат да работи в тяхна полза.Доста често, след като човек е прекарал известно време с роден на 12 декемвриth, неговите или нейните физически характеристики придобиват прозрачен аспект и реалният човек под външните структури изплува. Само тогава човек може да каже как физическите характеристики са символична фасада на тяхната истинска личност и каква е връзката между двете.Гласът на хората, родени на 12 декемвриthтрябва да се разглежда и като важна физическа характеристика. Местните жители на 12 декемвриthпоказват повече от своята личност чрез гласа си, отколкото чрез това, което казват или емоцията зад думите. Всъщност те знаят как да използват гласа по съблазнителен начин, за да наложат максимален ефект.

Лица, родени на 12 декемвриthтрябва да се изследват на по -дълбоко ниво, ако искат духовна еволюция. Те трябва да се пазят да не бъдат обсебени от физическите характеристики на външния вид, парите, престижа и други подобни. Също така те не трябва да бъдат прекалено привързани към физически обекти или да се пристрастяват към одобрението на другите. Запазването на независимостта и достойнството пред трудностите и изкушението на живота е тяхната голяма заслуга. Нематериалните цели, религиозни, духовни или философски, могат да бъдат много полезни.

Съвети

  • Не се губете във физическата страна на живота.
  • Развивайте своята духовна страна.
  • Внимавайте да не се привързвате твърде много към нещата или хората.
  • Опитайте се да бъдете по -реалистични.

Нумерология: Управляван от Юпитер

Известно е, че сте управлявани от ден дванадесет, ако сте родени на 12thот месеца. Има много велики автори, лидери, учени, както и художници, родени на 12 декемвриth: Гюстав Флобер, Франк Синатра, Сара Сътън, Шери Дж. Уилсън и др.Вашите нумерологични резултати показват, че Юпитер е управляващата планета. Юпитер е гуру на ангели и бог на небесата. Под влияние на Юпитер, хора, родени на 12 декемвриthимат силна вяра в безкористност, знания, мъдрост, жертви и служене. Вие принадлежите към категория хора, които са направили големи жертви, били са известни лидери и патриоти. Но ако по някаква причина силата на деня ви отслабне в живота, може да се задоволите с малка работа като чиновник или счетоводител в организация.

Обикновено сте интелигентни, усърдни, трудолюбиви и честни в начинанията си. Вие се подчинявате на заповедите на другите и сте дисциплинирани и послушни. Очаквате подобни черти от подчинените си. Отвън сте твърди, но отвътре меки. Вярвате в разумността на действията и се ръководите от съвестта си. Нямате нищо против да помагате на другите, дори и да не получите нищо в замяна. Вие сте православни във вашите възгледи за света, религиозни сте в перспективите си, но сте достатъчно упорити, за да не промените живота в съответствие с променящите се социални убеждения. Готови сте да помагате на другите, но не обичате да молите за помощ от другите.

Може да изглеждате горди в мирогледа си, но в действителност не сте. Като цяло сте човек с велико естество. Вие цените самоуважението повече от материалните печалби и по този начин не търсете услуги от другите. Обичате да участвате в алтруистични творби. Ако сте активни в политиката или лидерството, вие сте способни да постигнете висока позиция. Всичко, което ви идва в живота, е само по пътя на упорита работа, тъй като не постигате лесно успех. Можете да растете в живота бавно, вие сте спорна душа и щастливи да следвате пътя на упорита работа, за да постигнете успеха си.

Вие лесно оценявате безкористното обслужване на другите. Като лоялен слуга, вие винаги сте готови да дадете живота си за родината си. Вие също сте готови да преминете през всякакъв вид трудности, ако това е за общото благо. Вярвате, че се подчинявате и уважавате старейшините си. Вие сте стълб на силата, ако на чиновнически или административни длъжности може да служите на влиятелни офицери, организации или министри. Обикновено искате да избягвате всичко, което може да ви донесе лошо име. Вярвате в уважението към себе си и сте готови да помогнете на всеки с добро намерение.

Ако по някаква причина сте отслабени, може да станете мързеливи и да обичате пристрастяващи забавления като хазарта. Също така, ако силата на числото три е твърде голяма, тогава можете да станете автократични. В такава ситуация можете да станете чувствени, да вземете пари назаем от другите и да не успеете да погасите.

Щастливите ви дни са 3 -теrd, 12th, и 2nd. Дейностите, завършени в тези дни, имат много голям шанс за успех. Нумерологията прави, че вашите нещастни дни са 6th, петнадесетth, и 24th, през всички месеци. Избягвайте извършването на важни действия през тези дни. Можете да загубите време, пари и усилия.

Аметистът е най -благоприятният ви скъпоценен камък. Помага при изясняване на вашите решения. Можете да носите жълт сапфир със златист оттенък. Аметистът с виолетов оттенък ще ви осигури спокойствие и ще предотврати инциденти и щети.

Да си роден през декември - какво означава това

Първата част на декември се управлява от Юпитер (1ул-двадесет и едноул). Хората, родени през декември, се управляват от Юпитер и знака на Стрелец. Те са родени философи и учители. Най -добрите професии за тези хора са в областта на аеронавтиката, правото, информационните технологии, комуникациите, радиото, лингвистиката или религията. Тези хора страстно пътуват и това ще ги отведе в далечни земи, където могат да научат много нови неща, след което да се върнат и да ги научат на другите. Те са много организирани и сериозни. Тези хора обичат спорта, но и животните.

Да си дете на Юпитер означава, че си склонен към приключения. В живота ви всичко изглежда се случва по изключителен начин. През цялото време сте нетърпеливи за нови възможности. Освен този късмет, вие също вярвате, че всичко има цел. Мечтаете за невъзможното и никога не приемате границите си. Всичко необикновено и необичайно идва от децата на Юпитер: невероятно изкуство, изключителни открития, извън световните постижения и т.н. Тази тенденция винаги да търси най -доброто от най -доброто допринася за живота на всеки. Децата на Юпитер имат късмет.

Хората, родени през декември, трябва да се съсредоточат върху образованието, за да постигнат целите си. През младостта те са много загрижени за печеленето на пари и затова най -важното за тях е да се научат да балансират даването и получаването.

Декември е месецът на Стрелец и Козирог. Ако сте родени през първата половина на месеца, вие се управлявате от Стрелец, следователно от Юпитер.

Родените в Стрелец са приятелски настроени, страстни, толерантни и обичат свободата и приключенията. Те могат да бъдат екстравагантни и груби. Стрелецът се ръководи от идеалите, докато не реши да се пенсионира в сигурно социално положение. Местният е мил, отворен и оптимистичен. Може обаче да бъде и изключително арогантен. Успехът му се дължи както на интуицията, така и на наличието на действие и мобилност. Организационният талант на местния е забележителен. Той е твърд в своите основни принципи, които са истината и справедливостта. Стрелецът е честен борец, който обича спорта и природата, щедър към себе си и към другите.

Лошо аспектирано слънце показва различни чувства и преувеличена самонадеяност, лесна за увреждане, черти, които водят до каприз, до преувеличение или самозаблуда. Стрелец е склонен към прищявка, разхищение, избухливост и спекулации. По отношение на здравето бедрата и бедрата са слабостта на Стрелеца, така че роденият от този знак е склонен към парализа на крайниците, спортни травми и ишиас.

Декември е класифициран като зимен месец, който има осем букви. Да бъдеш роден през декември, дванадесетия и последния месец от гледна точка на нумерологията, това означава, че твоят скъпоценен камък е син топаз и тюркоаз. Вашите цветя са нарцисът, орхидеята и коледната звезда. Вашите основни качества са смелост, спокойствие, сигурност и успех.

Обобщение на вашите характеристики

Силни страни

  • Физически изразителен
  • Загрижени за себе си
  • Експанзивен

Слабости

  • Материалист
  • Инат
Популярни Публикации