Значение на черно -бял сън

>

Черно и бяло

Разкрийте скритите значения на съня

Очите ни възприемат черния цвят, когато има обект, който поглъща пълния спектър на видимата светлина. Белият цвят, от друга страна, е резултат от отражението на цялата светлина, така че зрителните рецептори на окото се зареждат наведнъж.Този контраст в начина, по който черно -бялото се възприема от очите ни, се отразява и в значението, което придаваме на двата цвята. В сънищата черното означава мистерия, несъзнаваното, траур и потенциал. Белият цвят в сънищата означава съзнателен ум, чистота, прераждане и потенциал. В сънищата, в които се представят и черно и бяло, акцентът обикновено е върху контраста и противопоставянето между двете. Въпреки че малък брой хора мечтаят в черно и бяло, повечето от нас мечтаят в цвят. В резултат на това една черно -бяла мечта има значение за повечето хора.

Черно -бял сън може да привлече вниманието ви към липсата на цвят, което означава, че животът ви може да изглежда безцветен и тъп. Тъй като първите продукции на масовите медии бяха черно -бели, ние сме склонни да свързваме черно -белите мечти с чувство на носталгия или с миналото. Следователно черно -бял сън може да означава, че е необходимо известно внимание да бъде насочено към миналото ви. Тъй като черно и бяло са противоположности, тогава сънуването в черно и бяло също може да означава, че може да мислите за ситуация като абсолютни.В този сън може да имате

  • Бил е в черно -бял филм.
  • Живял на черно -бяла планета.
  • Бил черно -бял в цветен свят.
  • Бил цветен в черно -бял свят.

Положителни промени настъпват, ако

  • Възприемете себе си като цвят.
  • Носталгичен филм.

Подробно значение на съня

Липсата на жив цвят в черно -бял сън отразява липсата на цвят или вълнение в живота ви. Може да сте в капан в коловоз, където един ден много прилича на друг. Сънуването на черно и бяло също може да означава, че ви липсват приятелства и емоционална подкрепа. Може да се почувствате депресирани или в капан в монохроматичен свят.Да сънувате, че живеете на черно -бяла планета означава, че сте много твърди във вашия възглед за света и сте склонни да виждате нещата като черни или бели. По същия начин това, че сте черно -бяло в цветен свят, показва, че вашите възгледи са извън връзка с хората около вас и трябва да можете да правите компромиси и да бъдете по -гъвкави или да рискувате да застрашите социалните, семейните или служебните си отношения.Черно -бял сън може също да показва, че вашият несъзнателен ум се опитва да съобщи някакъв проблем на съзнателния ви ум. Тъй като и двата цвята означават празна плоча или екран, сънуването в черно и бяло означава, че имате възможност за ново начало. Сънуването да бъдеш цветен в черно -бял свят показва, че сте надраснали средата си и е време да продължите.

Да мечтаеш да бъдеш в черно -бял филм или да сънуваш черно -бяла сцена, в която фигури от миналото ти играе важна роля, означава, че има някакъв урок от миналото ти, който трябва да прегледаш в настоящата си позиция.

Този сън е свързан със следните сценарии в живота ви

  • Депресия.
  • Няма възможност за напредък в работата.
  • Прераснали приятели.

Чувства, които може да сте срещнали по време на черно -бял сън

Носталгия. Смисъл. Скука. Еннуи. Депресия. Празнота. Тъга. Репресия. Мания. Упоритост. Безразличие. Монотонност. Копнеж. Сентименталност.Популярни Публикации