Майката на Ариана Гранде имаше най-сладката реакция на годежа си

Поздравления за поп звездата Ариана Гранде . За година, която включва три песни номер 1, пет номинации за Грами и издаването на новия й албум, Позиции , 27-годишната поп звезда има какво друго да отпразнува. В неделя, 20 декември, Гранде обяви годежа си на гадже Далтън Гомес . В отговор на новината Гранде получи изливане на любов от милионите си фенове, включително най-големия си фен от всички: майка си, Джоан Гранде .

какво означава, когато сънуваш борба с демони

„Толкова съм развълнувана да приветствам Далтън Гомес в нашето семейство!“ Джоан написа в туит който сега има над 150 000 харесвания. „Обичам теб и Далтън толкова много !!!! Ето за щастливи до края! ДА! xoxoxo. '

Голям брат, Голям франки , също публикува вълнението си за двойката. „Толкова се радвам за сестра си и съм толкова развълнувана да (официално) приветствам Далтън в семейството!“ Франки туитва. „ДА! Това е само началото на дълготраен живот, изпълнен със смях и любов. Ъъъ. Обичам те Ариана и Далтън! ЧЕСТИТ АНГАЖ! 'Източник също разказа Хора че Семейството на Гомес е „развълнувано“.И така, семейството е на борда, но кой е Далтън Гомес? Как двамата с Гранде се опознаха? А какво ще кажете за годежния пръстен? Прочетете, за да научите повече за големите новини на Grande. И за повече информация за един от бившите на Гранде, вижте Ариана Гранде може току-що да засенчи Пит Дейвидсън с новата си песен .Прочетете оригиналната статия на Най-добър живот .

Гранде и Гомес започнаха да се срещат по-рано тази година.

Далтън Гомес и Ариана Гранде

Ариана Гранде / Instagram

Според Хора, новосгодената двойка започна да се среща през януари . Те се събраха преди пандемията, но скоро завършиха карантина заедно. „Един от хората, с които тя е в момента, е Далтън - те се мотаят от няколко месеца“, каза източник Хора през март. „Ариана не иска да прави още една връзка с обществеността, затова се опитва да запази тази тишина, но изглежда много доволна от Далтън.“За повече двойки знаменитости, които са изминали дистанцията, вижте 20 Дългогодишни двойки знаменитости, които напълно забравихте, все още са заедно .

Той не е част от развлекателната индустрия.

Ариана Гранде и Далтън Гомес

Ариана Гранде / Instagram

Гранде е една от най-популярните певици на планетата и е имала високи връзки с други звезди, включително рапър Големия Шон , покойна певица Мак Милър , и нейният бивш годеник, Saturday Night Live звезда Пийт Дейвидсън . Гомес, от друга страна, работи на далеч по-различна сцена. Той е агент по недвижими имоти в Лос Анджелис в Aaron Kirman Group, която се фокусира върху луксозните недвижими имоти. Според Биография на Гомес , той е „петгодишен ветеран на пазара на луксозни недвижими имоти“ и работи като агент на купувачите, след като преди това е бил директор на операциите.

За повече новини за знаменитости, доставени директно във входящата ви поща, запишете се за ежедневния ни бюлетин .

Те се срещнаха по работа.

Далтън Гомес и Ариана Гранде 2

Ариана Гранде / Instagram

Гомес и Гранде се срещат за първи път, когато тя го използва като агент по недвижими имоти. - Ариана търсеше дом извън Лос Анджелис, за да бъде нейната къща за бягство, и екипът й намери Далтън за да помогне “, каза източник Ние седмично . „Когато го видя, тя веднага я помисли за сладък и много добре изглеждащ и помоли екипа си да организира лична среща с него. Ариана падна много трудно за Далтън малко след като се срещнаха. ' Е! Новини съобщават, че Гранде и Гомес също имат редица общи приятели .

Те споделят връзката си с феновете.

Далтън Гомес и Ариана Гранде 3

Ариана Гранде / Instagram

впечатляващи думи, които да използвате в разговор

Гранде и Гомес запазиха нещата доста лични, но споделиха няколко снимки и видеоклипове един на друг. Гранде първо сподели снимка на Гомес в профила си в Instagram през публикация за рождения й ден през юни. Гомес също се появи за кратко в нея музикалното видео към „Stuck With U,“ Дуетът на Гранде с Джъстин Бийбър .

Тези двамата може да са малко публични, но за знаменитости, които държат нещата на 100 процента частни, ето Двойки знаменитости, които имаха строго тайни сватби .

Зад обявата за годежа им има сладка история.

Годежен пръстен на Ариана Гранде

Ариана Гранде / Instagram

Гранде сподели, че е била ангажирана публикация в Instagram че тя е надписала, „завинаги и след това“. Публикацията включва снимки на гушкането на Гранде и Гомес, селфи на Гранде, позиращо с годежния си пръстен, и отблизо на пръстена.

А феновете имат теория за този пръстен. През 2014 г., след смъртта на нейния дядо, Гранде туитна, че баба й е направила пръстен за нея с перлата от щифта за вратовръзка на дядо си. 'Тя казва, че той й е казал насън, че ще ме защити', написа тя.

След това феновете намериха и туит от Grande през 2018 г. със снимка на нейните баба и дядо, която е озаглавена: „ завинаги n тогава някои . ' В супер сладкото послание феновете вярват, че перлата е от щифта за вратовръзка на дядо й.

И за повече акценти от Grande тази година, намерете нейните LOL-достойни публикации сред 50 най-забавни публикации в Instagram за знаменитости от 2020 г. .

Популярни Публикации