Анджелина Джоли току-що направи рядък коментар за раздялата си от Брад Пит

Докато феновете на бившата двойка от A-списък може би са сдържани да го признаят, любовната история между тях Анджелина Джоли и Брад Пит е наистина в миналото. Но със семейство от шест деца помежду им, актьорите са все още в живота на другия и се опитва да накара съвместното родителство да работи. Джоли и Пит са запазили бизнеса си с разделяне до голяма степен на частно, но в ново интервю Джоли разкрива за жертвите, нанесени на децата им. Продължете да четете, за да научите какво е казала, а за още холивудски семейни новини вижте Дъщерята на Мадона Лурд изглежда точно като нея в новите реклами .Джоли и Пит се разделиха при спорни обстоятелства през 2016 г.

Анджелина Джоли и Брад Пит

Агенция Featureflash Photo / Shutterstock

Двойката, която се прочу и спорно се влюби на снимачната площадка на своя филм Г-н и г-жа Смит , бяха артикул официално след разделянето на Пит от Дженифър Анистън през 2005 г. По времето, когато те се разделиха 11 години по-късно , Пит беше законният родител на трите деца, които Джоли осинови, преди да се съберат, а също така имаха и три биологични деца. Те имат женен на тайна церемония през 2014г.мъж, мечтаещ за бременна жена

Джоли беше тази, която подаде молба за развод през 2016 г. Решението изглежда бе закрепено от съобщения за сбиване в самолет между Пит, за когото се твърди, че е бил в нетрезво състояние, и техния тогава 15-годишен син Мадокс Джоли-Пит . Никой от семейството обаче никога не е обсъждал подробно предполагаемия аргумент бяха проведени разследвания от ФБР и Департамента за деца и семейни услуги в Лос Анджелис, as Ние седмично съобщава. Въпреки че и двете разследвания изчистиха Пит от неправомерни действия, той трябваше да присъства на срещите на анонимните алкохолици и да се подложи на тестове за наркотици и алкохол, за да може да види децата си. Докато разделянето е останало, техните разводът все още не е финализиран .За повече новини за знаменитости, изпратени директно във входящата ви поща, запишете се за ежедневния ни бюлетин .През 2020 г. Джоли каза, че е направила своя избор с мисълта за децата си.

Пакс, Шайло Джоли-Пит, Вивиен, Анджелина Джоли, Захар и Нокс Джоли-Пит

DFree / Shutterstock

„Аз разделени за благополучието на семейството ми ,' тя каза Vogue Индия през юни 2020 г. „Това беше правилното решение. Продължавам да се фокусирам върху тяхното изцеление. Някои се възползваха от моето мълчание и децата виждат лъжи за себе си в медиите, но аз им напомням, че знаят собствената си истина и собствения си ум. Всъщност те са шестима много смели, много силни млади хора.

За по-известното потомство ето 25 деца на знаменитости, които изглеждат точно като своите родители .процент от хората със сини очи

Но наскоро тя призна, че последиците от раздялата са трудни.

Анджелина Джоли на корицата на британския Vogue от март 2021 г.

Граф Наст

Говорейки с Британски Vogue през януари 2021 г., Джоли отново призна че децата й в никакъв случай не са засегнати от края на брака й с Пит. На въпрос дали в момента е в „щастлив етап от живота си“, звездата е откровена.

'Не знам', споделя тя. „Последните няколко години бяха доста тежки. Фокусирах се върху изцелението на нашето семейство. Бавно се връща, като ледът се топи и кръвта се връща в тялото ми. '

А за повече знаменитости, отглеждащи деца в светлината на прожекторите, вижте Джада Пинкет Смит съжалява, че прави това с децата си .

как да отслабнете, докато ядете каквото искате

Пит обаче определено все още е в живота им.

Анджелина Джоли на корицата на британския Vogue от март 2021 г.

Граф Наст

Въпреки че Джоли не е споменала бившия си по име и не е разяснила по-нататъшно сегашната си връзка с него, тя обясни, че тя и децата й са се преместили в дома им в Лос Фелиз, Калифорния, за да са близо до баща си, който е само на пет минути далеч.

Актьорът също така призна, че блокирането я е накарало да се „чувства така, сякаш [й липсват всички умения, за да бъде традиционна майка, която остава вкъщи“, но каза, че децата й й „помагат“ в това. И докато на нея също й е трудно да види как шестте й деца на възраст между 12 и 19 години пропускат толкова много формиращи преживявания, обстоятелствата на пандемията също им дават достатъчно време да прекарат заедно.

дежавю от сънищата

„Не си представяш тези моменти“, каза Джоли. „Но рождените дни продължават и мисля, че за много хора това ни накара всички да се чувстваме много хора заедно. Има нещо красиво в това. ' А за друго дете на знаменитост, което поддържа наследството на родителите си, вижте Вижте Lookalike Son на Джеймс Гандолфини като Тони в предисторията „Сопрано“ .

Популярни Публикации