Очарователно намусеният 6-годишен треньор по бейзбол се отваря за отстраняването му

Когато се сетите за легендарни бейзбол сривове на мениджъри, първите имена, които идват на ум вероятно са Били Мартин , Лу Пиниела , и Граф Уивър . Сега можем официално да добавим треньора Дрейк към списъка - 6-годишен помощник треньор който наскоро стана вирусен за своята весела мрънкаща и скороспешна персона на терена.Треньор Дрейк, чието пълно име е Дрейк Ливингстън , е син на Коди Ливингстън , директор на корпоративни партньорства за Kalamazoo Growlers, които са част от лятна лига за колежани. Театралните театри, които докараха Дрейк до вирусна слава, започнаха по време на мача на Growlers с Уисконсин Уудчук миналия уикенд, когато той излезе от землянката по време на седмия ининг, за да се изправи срещу съдията на домашната плоча. Роб Минтър .

Очевидно според Fox Sports , Дрейк не хареса повикване, усещайки, че аутфилдер от Уисконсин е хванал топката едва след като тя е паднала на земята. Ump не се съгласи и тогава първият асистент загуби спокойствие.Разбира се, виждали сме да ритаме малко прах по арбитър и преди. Но хвърляне на бухалки и топки на терена? Това са нещата от бейзболната легенда. И затова досега почти 1,7 милиона души са гледали видеоклипа.

Също така, говорителят описа гневното обикаляне на Дрейк около съдията като негов „ход на подписа“, което доказва, че това не е първият път, когато треньорът с размер на пинта издухва уплътнение. Както се оказва, треньорът Дрейк вече има рекорда за повечето изхвърляния в цялото съществуване на Northwoods League!

Просто погледнете това видео от по-рано през сезона, където страстният треньор е изнесен извън терена, рита и крещи, от съдия.На страницата на екипа във Facebook , реакциите бяха разделени по равно между възторг („Това хлапе е абсолютно легендарно“, пише един почитател) и осъждане („Абсолютно нищо смешно в това“, отговори ужасен зрител. „Позорно е това, което е“).

мечтая за океана

Поне този път поведението му имаше последствия. Най-скорошното нападение на Дрейк доведе до тридневно спиране и според официално изявление на Growlers той също беше наказан с „ глоба, гарнирана от надбавката му . '

'И преди бях в таймаут', каза Дрейк, когато беше достигнат. „Не съм свикнал.“

Тъй като сривът беше по-голяма глупост, отколкото истинска избухливост - треньорската титла на малкия Дрейк е, да кажем, че е по-почетна от всичко - предполагаме, че той просто се нуждае от почивка от цялото вълнение. И ако сте се чудили дали мениджмънтът на Growlers е на шега, отговорът е абсолютно .

„Огнената му личност проникна в клуба“, управляващ партньор на Growlers Брайън Колопи каза при достигане. „След като екипът го срещна, разбрахме, че той е точно това, от което се нуждаем.“

Самият Дрейк не се спира на проблемите си с гнева. 6-годишният младеж, чиято любов към бейзбола идва от години на игра на тенис топка и присъствие на играта на Growlers и Detroit Tigers със семейството си, предпочита да се фокусира върху позитивното.

'Това е доста готино', каза той за вниманието, което получи в последно време. „Обичам да подкрепям отбора и да го изпомпвам. Много е забавно. '

Някои може да протестират, че шестимата е малко прекалено млада, за да тренира бейзбол. И да, те имат точка: Според ESPN , средната възраст на мениджърите на бейзболната лига е 53. Но това просто означава, че треньорът Дрейк има 47 години, за да усъвършенства своя управленски стил.

И ако има съмнение, че треньорът Дрейк вдъхновява и мотивира играчите си, помислете за това видео:

Когато треньорът посети могилата по време на третия ининг на мач на 5 юли с кокомо джакрабитите, гроулърите водеха с 2: 0. След неговия пип разговор, отборът продължи да печели всичко с победа с 6: 0. Каквото и да е казал треньорът Дрейк на своите играчи, очевидно е проработило.

Мини мениджърът се завръща в отбора в сряда, 24 юли. Времето ще покаже дали е използвал принудителната ваканция, за да направи някаква сериозна саморефлексия върху своя темперамент, но феновете му вероятно се надяват, че не. А за още малки, които ще ви направят LOL, вижте 50 забавни детски снимки, които ще ви накарат да се смеете на глас .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре, Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации