5 признака на езика на тялото, които означават, че вашият партньор иска да скъсат, според терапевти

Нищо не е по-лошо от чувството, че атмосферата във връзката ви е изчезнала. Може би, независимо дали го осъзнават или не, вашият партньор е изглеждал по-незаинтересован, нискоенергичен или разсеян от обикновено. Това може да се дължи на множество неща, от стрес на работа до просто чувство, че са в безизходица. Но понякога това се случва, защото обмислят раздяла . Искате ли да разберете това? Напред терапевтите ни казват ключовите признаци на езика на тялото, които означават, че вашият партньор иска да скъса с вас. Хванете ги рано, за да сте сигурни, че двамата можете да изгладите нещата.

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: 7 признака на езика на тялото, които означават, че партньорът ви изневерява, според терапевти .

1 Постоянно потропват с крак.

  крака под бюрото
iStock

Вероятно почуквате с крак, когато чакате автобуса или отваряте важен имейл за невероятно предложение за работа. В много случаи това сигнализира за безпокойство или разочарование - а това не са неща, които искате във връзката ви. ae0fcc31ae342fd3a1346ebb1f342fcb„Метрономичните жестове, които почукват или бият [с] бързи темпове, за да ускорят нещата, могат да се използват като невербално послание на някой, който се опитва да скъса с вас“, казва Самир Съливан , експерт по връзки и сватовник . „Такива метрономични ритуали включват потрепване на краката, почукване с крака или барабанене с пръсти.“песни с три в заглавието

Прекратяването на една връзка е стресиращо и тези знаци на езика на тялото могат да сигнализират, че вашият партньор изпитва това напрежение.2 Спират да се усмихват.

  Призрак, лоша среща, грешки, профил
Shutterstock

Срещите трябва да са щастливи и ако партньорът ви не изглежда така, може би обмислят раздяла.

„Всеки, който е на среща с някого, когото обича, няма да бъде помолен да се усмихва; лицата му винаги ще греят от усмивки“, казва Джоузеф Пуглизи , експерт по връзките и Изпълнителен директор на Dating Iconic . „Но ако е така, че те искат да се разделят с вас, те няма да се усмихнат, по-скоро биха запазили изправено лице, докато се опитват да избегнат зрителен контакт.“

С други думи, ако нещо се чувства странно или далечно в тяхното поведение, вероятно е така.ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: Ако партньорът ви прекалява с тази дума, може да се раздели с вас, казва проучването .

auld lang syne значение на строфа

3 Те са далеч в леглото.

  Двойка в леглото, не правят секс, не говорят
Shutterstock

Партньор, който иска да скъса, може да се държи по различен начин в спалнята, отколкото обикновено. Например, ако вашата половинка винаги дава ти страстна целувка преди да заспят и след това внезапно спира, те може да чувстват прекъсване на връзката. Или ако те обикновено се изправят срещу вас и случайно започнат да се обръщат, тогава нещо може да не е наред.

„Има ли нормалното физическо докосване, което винаги е било там, или има усещане, че човекът сега е напрегнат в леглото?“ пита Масимо Стоки Фонтана , а сексолог и секс треньор . „Всички тези сигнали сочат към избягване на интимност и прекъсване на връзката.“

Партньорът ви може да се отдръпва бавно, преди да започне „разговора“.

4 Те седят далеч от вас на дивана.

  старша азиатска двойка, седнала на дивана у дома, ядосана един на друг
imtmphoto / iStock

Понякога физическото разстояние може да означава емоционално разстояние. „Разстоянието между двойката на дивана [може да предскаже раздяла]“, казва Стоки Фонтана. „Близостта обикновено показва къде са свързани един с друг.“

Stocchi Fontana също така отбелязва, че докато тези в терапията за двойки напредват в положителна посока, те обикновено ще преодолеят разликата помежду си и ще седят по-близо един до друг на дивана по време на сесиите.

За повече съвети за връзка, доставени направо във входящата ви кутия, абонирайте се за нашия ежедневен бюлетин .

5 Тяхната енергия е изключена.

  нещастна бяла жена, обърната срещу мъжа от Близкия изток на телефона си навън в студа
iStock

В много случаи можете просто да се доверите, че инстинктът ви ще го приеме негативен език на тялото .

„Езикът на тялото се привежда в съответствие с енергията и енергичното усещане на нашия партньор винаги е първият знак, че можем да изпитаме, че нещата се променят“, казва Стоки Фонтана. „Първият признак за мен е незаинтересованост… погледът може да е изместен или разсеян и естествената загриженост на партньора ни, която са показали преди, започва да намалява.“

Ще забележите, че гледат в далечината на срещи, не изглеждат напълно присъстващи, докато вършат домакинска работа или готвят заедно, и като цяло изглеждат незаинтересовани. Понякога вашият партньор може дори да не осъзнава, че го прави.

къде да отида на първа среща с момиче

„Ако поведението е съзнателно или несъзнателно, това е нашият начин като хора да се отделим от партньора, с който сме“, казва Стоки Фонтана.

Веднага след като вие забележете, че нещо не е наред , обърнете се към партньора си. Честна дискусия или посещение при терапевт на двойка може да е точно това, от което се нуждаете, за да се върнете на правилния път.

Джулиана Лабианка Джулиана е опитен редактор и писател. Прочети Повече ▼
Популярни Публикации