5 предупреждения към купувачите от бивши служители на Gap

Снабден с вечни бели копчета и класически дънки които пасват на всички типове фигури, не е чудно, че Gap се счита за класическа американска марка толкова много години. Повечето хора вероятно имат поне един артикул от магазина в гардероба си, но това не означава, че е без проблеми. Независимо дали разглеждате лично или добавяте към количката си онлайн, има неща, които трябва да знаете за емблематичната марка и начини да извлечете максимума от пазаруването си. Продължете да четете, за да откриете някои важни предупреждения от бивши служители на Gap.

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: 5 предупреждения към купувачите от бившия T.J. Служители на Maxx .

1 Служителите са притиснати да пробутат кредитната карта на магазина.

  Служители на дребно в регистъра
Городенков/Shutterstock

Всички сме били там преди: Пробвали сте всичките си потенциални нови дрехи, претеглили сте цената на всичко и сте взели решенията си и чакате на опашка, за да вземете нещата си и да си тръгнете, но търговският сътрудник не изглежда все още иска да си тръгнеш. Вместо просто да ви звъннат, изглежда, че са настроени първо да ви накарат да се регистрирате за картата на магазина. Ами в Gap целият натиск върху потребителите да получат тези карти идва от ръководството. „Всичко беше заради картите на Gap“, бивш служител на Gap Тони Търнър каза по време на един от неговите Youtube видеоклипове . „Без значение какви стимули ни е хвърлило ръководството, ако хората не искат такъв, те няма да го получат.“ Освен това той казва, че картата наистина си струва само за първата покупка и отстъпките след това не са по-добри от продажбите, които магазинът има редовно.2 Кредитната карта има огромен лихвен процент.

  Лого на Gap до кредитни карти
Арсений Красневски/Shutterstock

В допълнение към създаването на съревнования между служителите около това клиентите да се регистрират за картата Gap, извършването на плащания по нея е свързано с много по-висок лихвен процент в сравнение с други карти. В тема на Reddit, озаглавена „Някой знае ли какво всъщност е необходимо, за да получите одобрение за карта на Gap Inc?“ коментатор №_Патладжан1108 отговаря, че 'лихвеният процент за картата е над 25%, което е астрономически в сравнение с други основни карти. Те добавят, че има тонове други карти, които ви дават повече предимства, спестяват кредита ви и пропускат всяка марка карти!!' Ако знаете, че ще изплатите баланса си изцяло, картата може да бъде предимство за вас. Въпреки това, ако не сте в състояние да извършвате плащания, тогава определено ще ви настигне с лихва.За повече съвети за пазаруване, доставени направо във входящата ви кутия, абонирайте се за нашия ежедневен бюлетин .3 Никога не купувайте нищо на пълна цена.

  Gap Storefront с продажби
JHVEPhoto/Shutterstock

Gap има отстъпки и разпродажби, които текат постоянно, така че ако има нещо конкретно, което търсите, най-добре е да изчакате подходящия момент, за да получите този продукт възможно най-евтино. В статия за Krazy Coupon Lady, бивш сезонен служител на име Джоуни очертава всички продажби, които се случват през цялата година в удобна графика. Съвет: има поне един (обикновено два) всеки месец. Например през октомври има дълга разпродажба през уикенда, предлагаща 40 процента отстъпка  от целия магазин, а юни предлага 50 процента отстъпка за потници, тениски и рокли за начало на лятото. Така че наистина никога не се налага да плащате пълната цена. ae0fcc31ae342fd3a1346ebb1f342fcb

4 Пропуснете разпродажбите, които предлагат само отстъпка от дънки.

  Gap Denim
Savvapanf Photo/Shutterstock

The Gap винаги са били известни със своя деним. Не можете ли просто да си представите известните реклами с модел или знаменитост в обикновени дънки и тениска? Изборът от деним е огромен с широка гама от размери, но не е най-евтиното нещо в магазина. Така че може да бъдете привлечени от техните разпродажби на деним от , но всъщност можете да вземете своите дънки Gap дори по-евтино. Според графика на Joanie целият деним се продава с отстъпка от 40 до 50 процента през февруари. Ако не искате да чакате дотогава, всяка разпродажба в магазина с 40 или повече процента отстъпка ще бъде най-добрият ви залог. Не забравяйте да проверите и онлайн, където винаги има сделка.

смешни вицове за разказване на човек

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА СЛЕДВАЩО: 8 предупреждения към купувачите от бивши служители на Costco .5 Брандирането е голяма работа.

  Ризи и суичъри с марка Gap
JJava Designs/Shutterstock

Sure Gap е известен със своите основи, но не всеки иска тениската му да има име на магазина върху нея - един от недостатъците на Gap. Те имат повече или по-малко една и съща марка от години и облеклото с лого наистина се е превърнало в основен продукт на Gap, който не е лесно да се избегне при пазаруване. „Те са огромни в брандирането, поради което 40 процента от дрехите им са лепени с логото“, казва Търнър. Разбира се, винаги ще можете да намерите тези класически бели копчета и деним, но ако търсите основни памучни дрехи и екипировка за тренировка, може просто да се превърнете в ходеща реклама.

Популярни Публикации