40 лесни трика за повишаване на обжалването на вашия дом

Независимо дали вашето семейство се нуждае от по-голяма къща или сте вкарали сладка нова работа и трябва да се преместите или просто жадувате за някаква промяна, решението да продадете къщата си е голямо решение. Но подготовката на къщата ви за голямата продажба може да отнеме много време и разочароващо преживяване. Ако искате най-добрия долар за вашето скромно жилище, трябва да прекарате часове отвътре и отвън, освежавайки и актуализирайки нещото отгоре надолу. (И да, това означава пускане на малко тесто при необходими поправки, независимо дали някаква гнила сайдинг или изцяло нова HVAC система.)Но основното привличане на купувачите, когато за пръв път погледнат вашия дом, който скоро ще бъде продаден, е „обжалването на бордюра“ или, за да дадем определение на този индустриален език, как изглежда от улицата. Ако успеете да привлечете потенциални купувачи с този пръв поглед, е много по-вероятно да ги превърнете в горди нови собственици. Изпълнението на външната страна на къщата ви и превръщането й в über-привлекателно жилище е изключително възможно. Просто прекарайте няколко уикенда, като вкарате малко повече пот в къщата си и това трябва да излезе от пазара за нула време. И кой знае: с всички нови разкошни надстройки, може би просто ще искате да го запазите в края на краищата.

1 Подрежете храстите си.

Подстригване на храсти за подсилване на вашия дом

Един от най-често срещаните убийци за обжалване на бордюри и най-лесните поправки е просто да се придаде на тези високи и затъмняващи прозорците храсти и храсти отпред хубава плоска облицовка. Позволявайки на потенциалните купувачи да видят пълната предната част на къщата с прозорци и всички ще извървят дълъг път към бързото разтоварване на къщата ви.2 Поставете плантатори.

Сеялки извън дома Укрепване на вашия дом

От друга страна, ако предната част на дома ви прилича повече на безплодна пустош, отколкото на обрасла джунгла, добавянето на малко зеленина ще помогне на дома да изглежда по-привлекателен. Купете няколко големи саксии и ги напълнете с високи вечнозелени храсти като чемшир, хвойна или Хикс Ю.3 План за измиване под налягане.

Домашно измиване под налягане Повишаване на вашия дом

Мръсотията, плесените и водораслите, които вероятно дори не забелязвате, със сигурност покриват външната страна на дома ви, така че ако не искате да рисувате или да отделите средства за цяла къща, опреснете, наемете или вземете под налягане шайба под налягане. Тези мощни малки приятели за почистване бързо ще премахнат мръсотията от сайдинг и ще почистят алеи, пътеки, вътрешни дворове и палуби, така че да изглеждат като нови.4 Добавете цвят към входната врата.

Розова входна врата Усилва вашия дом

Основният портал към вашия дом, входната врата може да бъде мощен символ за потенциалния нов собственик на жилище, така че отделете малко време, за да изберете смел и интересен цвят, който да го направи поп и да привлече максимално внимание. Не се страхувайте да се побъркате и да изберете нещо изключително цветно и шокиращо, особено ако останалата част от къщата ви е мек или скучен цвят, контрастът ще ви се отплати!

5 Възстановете вашата пътека.

Пътека към дома Укрепване на вашия дом

Shutterstock

Ако основната пътека до къщата ви е скучна поредица от бетонни плочи или е счупена, напукана или изглеждаща по друг начин, можете лесно да създадете нова за не много пари. Готини плоски камъни за плочи могат да бъдат прикрепени към добри, но скучни, бетонни или опитайте да сложите своя собствена чисто нова алея, просто попитайте за съвет за ремонт на дома.6 Боядисайте къщата.

Жена, рисуваща извън дома, подсилваща вашия дом

Shutterstock

Макар и не съвсем проста задача, освен ако нямате допълнителни пари в бюджета си за обжалване, за да плащате на професионални художници, връщането на къщата ви с нова боя може да я накара да изглежда, като нова! И ако имате пари, това е толкова лесно, колкото изписването на чек или пускането на кредитна карта.

7 Надстройте осветлението на предната веранда.

веранда светлина срещу тухлена стена

Все още ли се закачате за онзи паяжинен лъскав полилей от 90-те като осветление на верандата ви, или люлеете някои изтъркани месингови скани от двете страни на вашата врата? Време е да разгледате местния магазин за светлина и да изберете някои нови, модерни осветителни тела, които ще дадат на входа ви малко повече пиза и привлекателност. Или се отправете към магазин за реколта, за да вземете нещо със селски, богато украсени детайли. (Това работи особено добре, ако имате дом с тухлени стени.)

8 Не се страхувайте да бъдете смели.

Удебелени акценти извън дома Усилване на вашия дом

Когато мислите за цялостен план за атака отвън на дома ви, независимо дали рисувате тапицерия, добавяте кутии за цветя или озеленявате двора, не се притеснявайте и се насочете към някои цветни и други интересни архитектурни процъфтявания, които ще направят дома ви щанд навън и бъдете по-забележими от улицата.

9 Добавете сезонен венец.

Сезонен венец на вратата засилва вашия дом

Shutterstock

Без значение от времето на годината, но особено около празниците, е хубаво да придадете на жилището си по-домашен усет, като добавите добре подбран венец за вратата. Венците от гроздова лоза са добър избор за есента, и разбира се, този, направен от борови клони, ще бъде хит за зимния сезон. Отидете на нещо свежо и зелено за пролетта и лятото като евкалипт, маслинови клонки и лавандула.

10 Направете вашата веранда по-голяма.

Голяма предна веранда, подсилваща вашия дом

Някаква проста конструкция на вашата веранда може да увеличи удобното за живеене външно пространство и да направи голямо впечатление на потенциалните купувачи, докато се разхождате до къщата. Добавянето към верандите не е толкова голяма сделка, колкото други големи конструкции като нов покрив или допълнение, и ако имате бюджета, може сериозно да ограничи апелацията.

11 Помислете за добавяне на нова ограда.

Ограда пред дома Укрепване на вашия дом

Ако къщата ви е заобиколена от ръждясала ограда от верига или стара и гниеща дървена ограда, сега е моментът да я замените или поправите. За оградата на веригата е добре да се държи около гърба, но да се промени частта, обърната към улицата, на хубава нова бяла ограда за максимум ох s от заинтересовани бъдещи собственици на жилища.

12 Добавете места за веранда.

жена люлка веранда Повишаване на вашия дом

Поставянето на здрави рокери или модерни метални столове на предната ви веранда е чудесен начин да покажете на новите купувачи, че вашият квартал е приятелски настроен и социален. Освен това, поканените места могат просто да им послужат като отдих, след като са обиколили дома ви и се нуждаят от няколко минути, за да поговорят за подаване на офертата си!

13 Актуализиране на сайдинг.

Човек, който инсталира сайдинг Укрепва дома ви

Shutterstock

Ако все още имате алуминиева облицовка, която повива дома ви, вероятно е време да премахнете очите и да отидете с нещо по-модерно и меко изглеждащо - и по-евтино - като фибро-циментова смес като HardiePlank или MaxiTile. Тя ще изглежда много по-остра, ще продължи също толкова дълго и се предлага в различни текстури за класически вид.

14 Помислете за прозоречните кутии.

Кутии за прозорци, стимулиращи вашия дом

Shutterstock

Изработването (или закупуването) на някои кутии за прозорци, които да изхвърлите под прозорците си, е бърз и лесен проект през уикенда, който значително ще изпъква предната част на къщата ви. Засадете в тях няколко цветни и сезонни цветя и други растения и апетитът ви за бордюри ще излети за една нощ.

мечта да спасиш някого

15 Направете входа приветлив.

Стилен вход, подсилващ вашия дом

Shutterstock

Част от нарастващото обжалване на бордюра гарантира, че заинтересованите страни се приближават до дома ви, входът е чист, свеж и гостоприемен. Заедно с нова боя на вратата, нови тела и актуализиран хардуер, можете да добавите нови растения и цветя, за да придадете измерение и драматизъм на портала на вашата къща, или дори да поставите люлка на верандата!

16 Почистете покрива си.

Човек, който почиства покрива, засилва дома ви

Shutterstock

В идеалния случай, ако покривът ви се слага на възраст, трябва да го замените, преди да продадете, но това може да бъде скъпо надграждане. Ако все пак е в добра форма и остават няколко години, щателно почистване може да го направи да изглежда нов, премахвайки петна от дървета и водорасли.

17 Скрийте основата на шлакоблок.

Боядисани блокове от шлака, подсилващи вашия дом

Ако къщата ви е построена върху основи от шлакоблок и това е очевидно от улицата, можете да я боядисате в неутрален цвят, за да намалите въздействието си, или да прикрепите панели, които се монтират лесно и приличат на камък, речна скала или други по-привлекателни материали от обикновените шлайф блок.

18 Добавете капаци.

Ролетни щори на прозореца, подсилващи вашия дом

Поставянето на някои щори може да даде на предната част на дома ви някакви измерения и да добави значително към привлекателността на бордюра. Не се страхувайте да ги нарисувате в хладен, контрастен цвят, за да ги направите - и по този начин вашият дом - да се откроят пред потенциалните купувачи.

19 Подменете хардуера.

входна врата Подсилване на вашия дом

Проучете последните тенденции в хардуерния дизайн и след това заменете целия хардуер на входната врата, за да придадете на антрето модерен и изчистен вид. Солидното усещане и свежият вид на нова дръжка на вратата, ригел, чук и дори звънец на вратата ще накарат купувачите да се чувстват по-добре дошли.

20 Помислете за симетрията.

каменна пътека, водеща до френски врати и месингови бра

Приятният избор на дизайн приветства окото, главен сред тях е симетрията. Направете крачка към вашата улица и разгледайте добре къщата си. Какво можете да преместите или преработите? Какво можете да добавите или актуализирате, което ще придаде на предната част на дома ви балансиран и привлекателен вид?

21 Открояване на архитектурни детайли.

По-стар дом с декорирана фасада засилва вашия дом

По-конкретно по-старите домове могат да имат пресичащи се и привличащи вниманието архитектурни детайли, които са били скрити от боя или обрасли храсти, така че потърсете нещо структурно, което можете да подчертаете, което може да привлече вниманието на нов собственик на жилище, като фронтони или фронтони.

22 Осветете външната част.

Светлини отпред на верандата засилват вашия дом

Добавянето на осветление отвън на дома ви е по-лесно от всякога с красивите LED опции, които изчерпват слънчевата енергия, така че не е нужно да прекарвате време или да копаете траншеи и да свързвате проводници. Отидете на струнни светлини около горната част на верандата, светлини на осветлението, които можете да използвате, за да подчертаете пътеки и природни зони, или дори светлина за сигурност или две, за да накарате купувачите да се чувстват сигурни.

23 Инсталирайте градина за контейнери.

Контейнерна градина, стимулираща вашия дом

Shutterstock

Свежите детайли за озеленяване винаги привличат погледа на потенциалните купувачи и нищо не казва, че е плодородна и плодородна като редица контейнерни градини, пълни със сезонни продукти и красиви цветя. Просто се уверете, че те не доминират в предната част на къщата и добавете повече интерес отстрани или близо до природните зони.

24 Вземете нова входна врата

модерната входна врата увеличава вашата привлекателност на бордюра

Разбира се, можете просто да боядисате входната врата и да добавите нов хардуер, за да я оправите за потенциални купувачи на жилища, но защо не актуализирате целия облик на предната част на къщата си с нова врата? Можете напълно да промените усещането за вашия дом с добре обмислена, архитектурна врата, която зашеметява новите собственици на жилища.

25 Обърнете внимание на пощенската си кутия.

Уникална пощенска кутия, стимулираща вашия дом

Уморена стара пощенска кутия, която прилича на всички останали в блока - или очукан военен кон от 60-те - може лесно да бъде надградена до нова и лъскава версия, която може да не е ключова част от обжалването на бордюра, но все пак ще добави към нов поглед към предната част на вашия дом в продажба.

26 Поставете в изкуството на открито.

Украсена предна веранда, подсилваща вашия дом

Някои подбрани с вкус изкуства на открито могат да добавят малко причудливост и хумор към вашия двор, но изберете разумно и не прекалявайте с куп блестящи глобуси или трополящи вятърни мелници. Потърсете нещо по-модерно и занижено - като медна баня за птици или чугунена пейка - и добавете към незабележимо място.

27 Нарежете бъркотията.

Чист предната част на дома Укрепване на вашия дом

Ако добавяте нови и привличащи вниманието предмети в предната част на дома си, уверете се, че не добавяте твърде много. Вземете всичко старо и хрупкаво и счупено, което вече е във вашия двор или на верандата ви. Актуализирайте и изтрийте едновременно, за да превърнете дома в несъмнено желателно задължително купуване.

28 Почистете вашите улуци.

Човек, почистващ улуци, укрепващ дома ви

Износените и запушени улуци няма да впечатлят бъдещите купувачи на жилища, така че им осигурете цялостно почистване и измиване с мощност отвън без натрупани години замърсявания и отломки. Ако те изглеждат тъжни и увиснали, помислете за пълна подмяна, за да изострите наистина линиите на вашия скоро, който ще бъде продаден у дома.

29 Поправете алеята.

Поправяне на алеята за увеличаване на вашия дом

Когато потенциалните купувачи се търкалят до дома ви по мрачна, напукана и пълна с плевели алея, това е само още едно нещо в списъка, за което да се притесняват. Не искате да потушите ентусиазма от бухалката, така че не забравяйте да оправите алеята, като дърпате плевели, запълвате пукнатини и мощност, измивайки всичко.

30 Поставете плочки на верандите.

Плочка на предната веранда, подсилваща вашия дом

Обикновена бетонна плоча за вашата веранда е чудесна и може просто да се измие с енергия, за да я искри, но за да привлечете наистина нови купувачи, помислете за полагане на нова плочка върху нея. Доста проста работа, можете да избирате от цял ​​набор от интересни и текстурни плочки, които ще добавят последното, зашеметяващо докосване към входа.

31 Почистете прозорците.

Жена за почистване на прозорци, стимулираща вашия дом

Shutterstock

Друг страхотен проект през уикенда, който не изглежда много, за да привлече потенциални купувачи, но след като видите разликата между мръсен мръсен прозорец, който мътно пропуска светлина в сравнение с кристално чист, който позволява цялата ярка светлина , ще бъдете продадени и вие.

32 Закрепете и боядисайте оградата.

Боядисване на ограда, стимулираща вашия дом

Пословичната бяла ограда, за която толкова много хора се борят, може вече да подчертава предната част на къщата ви, но ако тя увисва, гние и се бели, мечтата ще бъде съсипана. Заменете старите дъски, които са изкривени или изгнили и след това дайте на цялото нещо ослепително ярко покритие от бяла боя, за да привлечете амбициозните купувачи.

33 Поддържайте тревата си.

косачка Подобряване на вашия дом

Shutterstock

Поддържането на моравата е нещо, което повечето собственици на жилища обичат или мразят, но ако сте на път да пуснете дома си за продажба, трябва да поддържате поддръжка както никога преди. Подредена трева с добре поддържани храсти и храсти просто крещи „купи ме!“ на нови собственици на жилища, които може да са на оградата.

34 Поставете граница по алеята.

Граница на алеята за увеличаване на вашия дом

Заедно с почистването и поправянето на алеята, ако имате време и допълнителни средства, помислете дали да не добавите определена граница от каменни блокове или тухлени павета по ръба. Този прост трик ще го направи да изглежда по-луксозен и ще даде на алеята собствена индивидуалност, повишавайки интереса на купувача към целия пакет.

35 Полудявай с цветя.

Дом с цветя Подобряване на вашия дом

Всеки обича спрей от свежи цветя, така че не забравяйте да засадите сезонни цветя около предната част на къщата, както и да имате някои плантатори на верандата, пълна с красивите цъфтежи. Просто не забравяйте да се грижите за тях (и да ги напоявате!) В редовното нищо не е по-депресиращо от гърнето с мъртви цветя, въртящо се на вятъра.

36 Надстройте гаражните врати.

Гаражни врати подсилват вашия дом

Shutterstock

За бюджетните, които искат да оправят гаражните си врати, можете просто да добавите нов хардуер като изкуствени панти и дръжки. Но за да окажете най-голямо въздействие (и ако вратата ви е стара и провиснала), изберете съвсем нова врата с готини архитектурни детайли, които по-добре допълват екстериора на дома ви.

37 Добавете нов мулч / кора.

Човек, който поставя мулч в двора, засилва дома ви

Shutterstock

Когато добавяте ново озеленяване, не забравяйте да поставите малко пресен мулч или борова кора в природните зони, за да покриете и унищожите плевелите, заедно с придаване на завършен усет на целия двор. Почвеното покритие също ще насърчи по-здравословна почва, така че новите собственици ще имат пищно озеленяване отдавна след датата на въвеждане.

38 Надстройте номера на къщата си.

Номер на къща засилва вашия дом

Издърпайте всички стари и куци номера на къщи, които имат остарял и старомоден шрифт и изберете нещо елегантно и модерно. Също така помислете за преместване на разположението на числата на някъде по-видни като в колона, за да ги направите по-скоро част от цялата тема на дизайна на вашия дом.

39 Скриване на грозни предмети.

Организиран фронт на дома Укрепване на вашия дом

Излезте отново на улицата и хвърлете дълъг поглед към предната част на дома си. Можеш ли да видиш как променливотоковият блок излиза? Разпределителната кутия стърчи ли като болен палец отстрани на къщата? Вашата градинска маркуча объркана бъркотия ли е на земята? Предприемете стъпки, за да скриете тези грозни очила като засаждане на храсти пред променливотоковото тяло, боядисване на разпределителната кутия в същия цвят като къщата и поставяне на маркуча в декоративен контейнер.

40 Вземете нова изтривалка.

Подложка за добре дошли, подсилваща вашия дом

Shutterstock

В момента, преди потенциалните ви купувачи на жилища да стигнат до вашата нова и прясно боядисана врата, те ще погледнат надолу, когато прекрачат прага на вашата врата. Не унищожавайте цялата си упорита работа от външната страна на дома си и оставете плътен и дрипав изтривалка. Не забравяйте да си вземете свежа и класическа постелка от сизал, морска трева или кокосови влакна.

Популярни Публикации