40 гениални начина да превърнете гаража си в невероятно пространство

Според Американско жилищно проучване , 80 процента от всички собственици на жилища в Съединените щати имат или гараж, или навес за автомобили в имота си. Въпреки това, въпреки разпространението на тези защитни превозни средства стопански сгради, тези предполагаеми бонус пространства често са проклятието на съществуването на собственик на жилище. Всъщност, според доклад на Gladiator GarageWorks, близо една четвърт от хората с гараж имат твърде много неща в себе си, за да паркират и колата си.И докато, когато се взирате в мръсен бетонен под, полусчупена гаражна врата и планина от неща, които сте искали да изхвърлите, може да ви накара да изравните гаража си и да започнете от нулата, има по-малко драстични подходи, които могат да направят по-добро използване на това пространство за нула време.

„Дори и да не поддържате фантастичен гараж - с цветни, изчистени ламинатни подове, кремаво боядисани стени, здрави шкафове и рафтове, безопасно облицоващи стените - вие заслужавате по-чисто, по-малко затрупано, по-организирано пространство, което поддържа вашия начин на живот и дейности “, казва интериорният дизайнер Дениз Джана от базираната в Ню Йорк Дениз Джана Дизайн .Имайки това предвид, сме събрали 40 лесни съвета, които ще превърнат гаража ви за нула време, превръщайки това влажно и мръсно място за съхранение в част от къщата, на която всъщност се наслаждавате. И за по-голямо покритие на вашия дом, не пропускайте Най-лошата тенденция за декорация на дома през годината, в която сте родени.1 Добавете малко вертикално хранилище.

рафтове за съхранение гаражни хакове

Ако искате да се възползвате максимално от гаража си, погледнете нагоре. „Не забравяйте вашето вертикално съхранение! Вземете куки и рафтове, които ще ви позволят да използвате рядко, но необходими, предмети високо и далеч. Всичко на нивото на очите или по-долу трябва да са неща, които често използвате “, казва професионалният организатор Карин Сочи, собственик на Спокойният дом .2 Превърнете пространството близо до вратата в кална зала.

пейка за съхранение подобряват стойността на дома

Вместо да проследявате тези кални ботуши през къщата, превърнете част от гаража си в импровизирана калница. Добави съхранение пейка, за да хвърлите тези шапки и ръкавици, някои постелки, за да избършете тези мръсни обувки, и някои куки, за да закачите палтото си. И ако мислите да пазарувате с мисъл за дома си, не забравяйте да ги знаете 30 невероятни тайни Целевите мениджъри не искат да знаете.

3 Надстройте гаражната си врата.

надстройки на гараж

Shutterstock

Тази изпъкнала гаражна врата не прави нищо за ограничаване на обжалване на вашия дом или неговия стойност на препродажба . Ако искате да се възползвате максимално от пространството си, помислете за надграждане на тази гаражна врата.Докато замяната на очуканата винилова или алуминиева врата с дървена е чудесен начин да направите дома си да изглежда по-полиран, можете също да се насладите на подобен ефект, като запълните вдлъбнатините на съществуващата ви врата и й придадете нов слой боя.

4 И го направете достъпен чрез дистанционно.

гаражни хакове

Въпреки че отварящите се врати за гаражни врати са чудесни, ако наистина искате да подобрите пространството си, опитайте да използвате a смартфон приложение, което прави същото за вас. Приложения като myQ могат да отварят и затварят гаражната ви врата отвсякъде, което означава, че никога не сте останали навън в очакване на вратата да се отвори при лошо време. И за още невероятни съвети за вашия дом, разгледайте 30 растения, които никога не трябва да внасяте в къщата си.

5 Използвайте палети за съхранение на спортно оборудване.

надстройки на гараж

Независимо дали сте запален риболов на муха или децата ви имат безкраен запас от хокейни принадлежности, шансовете са, че цялото оборудване в крайна сметка затрупва гаража ви - и понякога вдлъбна колата ви. Ако искате да се възползвате максимално от пространството, използвайте няколко стари дървени палети, за да съхранявате онези иначе грозни части от оборудването. Просто подпрете палетите откъм тясната им страна, прикрепете ги към стената и воала! Лесно съхранение в селски стил, което струва почти нищо!

6 Добавете малко изолация.

изолационна инсталация

Домът на най-голямата врата на къщата ви, вашият гараж вероятно също е основен източник на топлинни загуби. Ако искате да направите своето пространство по-топъл през зимата и по-хладно през лятото - и намалете сметките си за електричество и газ - започнете, като добавите малко изолация. Дори пространството да не е напълно завършено, можете да добавите малко изолация между шиповете и да направите пространството по-използваемо целогодишно.

невероятни факти, които не знаехте

7 Боядисвайте пода.

боя гараж подобряване на стойността на дома

Този мръсен бетонен под не прави гаража ви да изглежда по-привлекателен или подобрява стойността му при препродажба. Добрата новина? Малко боя може трансформирам пространството за нула време и направете цялото пространство да изглежда по-полирано. И за още някои страхотни съвети за декор, тук са 40 надстройки за дома всеки, който трябва да има до 40-годишна възраст.

8 Превърнете го в пространство за игра.

деца с тонове играчки

Shutterstock

„Гаражът може да бъде чудесна зона за превръщане в игрална зала, където децата да играят по-свободно. По време на хубаво време вратата на гаража може да се отвори, за да могат да играят отвътре и отвън, позволявайки на родителите да се съсредоточат върху децата си, вместо дали са оставили задната врата отворена или не “, казва Шон Брейер, собственик на Домашни купувачи на Breyer в Атланта. „Можете да промените гараж за съхранение на всички играчки и занаяти, без да се засяга стойността на препродажбата, тъй като е желателно голямо съхранение в гаражно пространство. '

9 Инсталирайте шкафове.

здрав мъж чист гараж

Shutterstock

Вече сте направили над вашия кухня с нови шкафове, така че защо да не направите същото за вашия гараж? Добавянето на малко шкафове към вашия гараж може да предпази тази бъркотия от погледа и от съзнанието, правейки ви малко по-малко стресирани всеки път, когато използвате пространството.

10 Използвайте блокираща влагата боя

Купувач на нов дом рисува новия си дом.

Shuttterstock

Подобно на мазета и други ниски пространства, гаражите са склонни да станат малко по-амортисьорни от останалата част от къщата. За съжаление, с течение на времето това може да е рецепта за мухъл и плесен, което означава, че онези неща, които съхранявате там, няма да са дълго за този свят.

„За да направите всеки гараж по-удобен за съхранение и дейности, отделете време, за да боядисате зидария или влажни стени с боя, блокираща влагата, и стени от каменни скали с боя, формулирана за чиста способност“, казва Джана. „Ако е сухо и уютно и се почиства по-лесно, гаражът се превръща в място, което искате да бъдете.“

11 Реорганизирайте се на всеки няколко месеца.

надстройки на гараж на движещи се кутии

Shutterstock

Не правете тези изчиствания на гараж афера веднъж на десетилетие. „Никога не бихте пренебрегнали стая в дома си така, както бедният гараж се пренебрегва“, казва Джана. „Почистете, пазарувайте вакуум, извадете маркуча и организира гаражът поне четири пъти годишно. Наистина трябва да бъде още по-често - особено ако влезете в дома си през гаража си! И не просто пренареждайте нещата! Рециклирайте, дарете или продайте това, което не използвате или няма да използвате. Знаейки, че ще се ангажирате с почистването и организирането на всеки три месеца, определено ще ви помогне да курирате с изключителни предразсъдъци!

12 Инсталирайте мини-сплит система за отопление и охлаждане.

климатик

Shutterstock

Ако искате да направите гаража си по-гостоприемно пространство за вас и вашата кола през цялата година, инсталирайте безкамерна мини-сплит система в пространството за отопление и охлаждане . Тези машини не само са ненатрапчиви, но и функцията им за изсушаване може да ви помогне да се справите с всякаква влага, която иначе може да повлияе на вашето пространство. И за още чудесни начини да трансформирате жилищните помещения, ето ви 27 достъпни начина да превърнете дома си в луксозен фитнес!

13 Добавете юфка за басейн към стените си, за да защитите вратите на автомобила си.

Юфка с пяна

Shutterstock

Ако постоянно забивате вратата на колата си по стените на гаража си, има просто, евтино решение, което може да ви помогне. Просто прикрепете юфка за басейн към стените на вашето пространство с винтове и ще имате перфектната броня, за да запазите автомобила си в безопасност!

14 Превърнете неизползвания гараж в място за забавление.

възрастни хора парти събиране

Не използвате този гараж, за да паркирате? Защо не го превърнете в идеалното развлекателно пространство на закрито и на открито? Добавете малко боя към пода, инсталирайте нова врата, добавете мини сплит система и имате идеалното място за излизане с гости.

„Ако имате нужда от гаражното място за други цели, преминете допълнително и превърнете гаража в това, което наистина ви е необходимо: допълнителна стая, офис, арт студио или работилница“, предлага Джана. „Просто отделете време, за да се ангажирате наистина и да подберете пространството по предназначение - не се опитвайте да натъпквате алтернативни пространства с колата, косачката, велосипедите и снегорината.“

15 Инсталирайте сгъваема работна маса.

сгъване на надстройки на гараж на работна маса

Вместо да заемате огромно пространство в гаража си с традиционна работна маса, инсталирайте сгъваема. Просто прикрепете парче от вашето предпочитано дърво с размер на бюро към стената на пантите и имате идеалното работно пространство, без да посегаете на помещението, необходимо за вашата кола.

16 Изолирайте гаражната си врата.

надстройки на гаражна изолация от пяна

Shutterstock

Стените на вашия гараж не са единствената част от пространството, където топлината излиза. Добавянето на малко изолация от пяна от спрей във вътрешността на вашата гаражна врата може да ви помогне да поддържате по-приятна температура в гаража, независимо какво майката природа ви хвърля.

17 Преобразете пространството в стая за гости.

модерна спалня

Домът ви е твърде малък, за да правите много забавления през нощта? Опитайте да трансформирате този неизползван гараж в място за гости. Малко боя, вентилационна система и легло могат да превърнат този мръсен капан в място, което гостите ви с гордост биха се обадили у дома за вечерта.

18 Добавете камера за сигурност.

Скорост, билет за превишена скорост, камери за превишена скорост

Вашият гараж може да предпазва колата ви, но може да остави останалата част от дома ви уязвима. Ако искаш защита дома си от натрапници, добавете охранителна камера към вашето пространство. Активираните от движение камери със светлини могат да бъдат страхотен възпиращ фактор за всеки, който иначе би могъл да види вашето пространство като лесна цел. За повече съвети за безопасност прочетете на 17 начина, по които на практика каните крадци във вашия дом.

19 Поставете няколко стъпала с мокет.

надстройки на гараж за килими

Според CDC , паданията са най-голямата причина за нараняване и смърт сред по-възрастните американци. Обаче нещо толкова просто, колкото инсталирането на мокетни стълби на стълбите на стъпалата от гаража до къщата ви, може да направи пространството по-безопасно (и да се отървете от всякаква мръсотия, която иначе бихте могли да проследите в дома си).

20 Добавете постелка за добре дошли.

Добре дошли мат подсилване на вашия дом

Shutterstock

Малко настроение може да направи дълъг път, когато става въпрос за преобразяване на вашия гараж. Простото добавяне на постелка за добре дошли преди вратата във вашия дом може да направи вашия гараж да изглежда по-сплотен, като същевременно ви даде място да избършете тези кални ботуши, преди да се отправите на закрито.

21 Създайте свой собствен градинарски навес.

модернизиране на гараж в навес за градинарство

Ако сте запален градинар, но не искате да заемате някое от ценните си зелени площи, превърнете гаража си в идеалното място за съхранение на вашите инструменти. Само няколко куки, колчета и рафтове по стените на гаража ви могат да улеснят съхранението на вашите инструменти, без да заемат много място.

„Не забравяйте, че вашият гараж трябва да се чувства като полезно, приятно продължение на дома ви. Добре е да инвестирате в атрактивни стелажи и контейнери, дори ако това е само гаражът! казва Сочи.

22 Инсталирайте нова врата в дома си.

надстройки на гараж

Въпреки че може да сте обмисляли да подмените външната врата на гаража си, като направите същото за вратата на къщата си, може да донесе също толкова подобрение на вашето пространство. Заменете съществуващата врата с по-богато украсена или просто я подправете с слой боя и ново копче за лесно средство за преобразяване на вашата къща.

23 Изтъркайте прозорците си.

избърсване на прозорци

Shutterstock

Гаражните прозорци обикновено стават по-мръсни от почти всяко друго стъкло в къщата ви, така че не забравяйте да им правите цялостно изтриване с известна честота.

„Необходими са гаражни прозорци почистване по-често от прозорците на къщата ви. Разбира се, можете да измиете или измиете маркуча отвън, но ако редовното почистване на вътрешността на гаражните прозорци е пречка за вас, закачете ги с атрактивни винилови сенници или щори с възможност за маркуч, така че мръсотията да не се забелязва толкова много. казва Джана.

24 Звукоизолира пространството.

звукоизолиращи плочки надстройки на гараж

Ако включването на колата в гаража ви (с отворена врата, разбира се!) Е достатъчно силно, за да събуди останалата част от къщата, помислете за инвестиция в шумоизолираща пяна. Този лесен за използване материал не изисква изпълнител да инсталира - всичко, което е необходимо, е пирон или телбод, но може да направи вашето пространство по-тихо и да намали температурните колебания.

25 Създайте опаковъчна станция.

Лента

Болни от децата ви, намиращи своите подаръци когато ги съхранявате в къщата? Вместо това създайте опаковъчна станция в гаража. Това не само може да намали бъркотията, но може да ви даде така необходимата почивка от празничния стрес във вашия дом.

Това е особено добра идея, ако се надявате да продадете дома си в близко бъдеще. „Направете го област, през която купувачите не искат да бързат, а по-скоро си представете себе си, че прекарвате време там за проекти, като конкретни зони са определени за задачи“, казва агентът за недвижими имоти Шийла Макдоналд от J Barrett & Company .

26 Спрете да съхранявате нещата над колата си.

надстройки на гараж

Докато гредите над колата ви може да изглеждат като идеално място за съхранение на неща, които няма да се поберат във вашата къща, това може всъщност да постави колата ви в опасност.

„Поддържането на пътеките и зоните над и около вашите превозни средства чисти и без опасности е важно! Малко висящо място за съхранение, неща, натрупани и подпряни по стените, и остри предмети са потенциално увреждащи тялото и гумите на колата ви “, казва Джана. В края на краищата, дори и най-внимателните собственици на жилища от време на време случайно ще изпуснат нещо върху автомобила си, така че когато се съмнявате, се придържайте към стените за съхранение, а не към тавана.

27 Инсталирайте постоянен ограничител на вратата.

надстройки на гараж за спиране на врати

Вместо да се опитвате да подпрете вратата между гаража и дома си отворена, когато носите хранителни стоки вътре, вместо това добавете постоянна спирачка на вратата. Само за няколко долара и няколко минути от времето си, добавянето на постоянна спирачка за врата може да направи вашето пространство безкрайно по-полезно.

28 Добавете комплект метални шкафчета.

надстройки на гаражни шкафчета в реколта

Искате да направите гаража си по-добре организиран, без да жертвате стила си? Добавете няколко метални шкафчета. Шкафчетата не само могат да помогнат да скриете дрехите, аксесоарите и спортното оборудване, които иначе биха могли да затрупат пространството ви, но могат и да добавят нотка на старинен чар към иначе мрачно пространство.

29 Разделете пространството.

здрав мъж в гараж, работещ с инструменти

Вместо да се справите с гаража си като един проект, разделете и завладейте. Разделянето на пространството ви в стая за вашата кола, стая за вашите хобита и стая за съхранение може да ви помогне да поддържате всяка част от гаража си по-чиста и по-добре организирана.

„Вземете решение да редактирате, сортирате и организирате веднъж завинаги. След това натрупвайте подобни предмети: автомобилни неща, спортни неща, инструменти, градински неща и др. Прегледайте всеки вид вещи по отделни елементи и помислете дали сте го използвали през последната година. Използвахте ли го за всеки сезон? Ако не сте го използвали една година, защо го имате? Добре е да запазите нещата, просто се уверете, че знаете защо ... и че сте решили, че си струва ценното недвижимо имущество, което заема “, казва Сочи.

30 Добавете асансьор за кола.

надстройки на гараж

Добре, така че това е супер скъпо и възможно „пай в небето“, но ако искате да удвоите количеството пространство в гаража си, помислете за инсталиране на асансьорна система за вашата кола. Автомобилен асансьор означава, че можете да съхранявате две коли в един гараж или да използвате новоотвореното подово пространство за онези хобита, за които нямате място в дома си.

31 Инсталирайте екранна врата за вентилация.

летят на надстройки на гараж на екрана

Shutterstock

Другите ви входове имат екранни врати, така че защо да не направите същото за вашия гараж? Добавянето на няколко мрежести екрана във вътрешността на гаража ви може да ви помогне да се насладите на по-приятна температура в гаража си, докато го поддържате вредители навън.

32 Спрете да се отнасяте към гаража си като към импровизирана килера.

килер Живот по-лесен

Колкото и да ви се иска, третирайки гаража си като допълнителен кухня пространството е лош ход в дългосрочен план.

„Гаражът не е сметище - каза Джана. „Ако трябва да съхранявате (подходящи) предмети, съхранявани във вашия гараж, чиста система за багажници ще направи намирането на това, от което се нуждаете, да го запази непокътнато и използваемо. Съхранението на храна, хартия (книги!), Дрехи, деликатни предмети или нещо, което е неблагоприятно засегнато от мръсотия, бъгове и променливи температури, не само съсипва нещата ви, но и ви предпазва от правилното използване на гаража ви.

33 Използвайте пространството, за да създадете домашен офис.

Перфектен домашен офис за работа от вкъщи.

Според Галъп изследвания, повече от 43 процента от анкетираните американски работници заявиха, че им е позволено да работят от вкъщи поне част от времето. И с повишаването на отдалечената работа, повече хора се нуждаят от домашен офис от всякога. Но не е нужно да добавяте скъпо допълнение към къщата си, за да получите домашния офис на мечтите си. С мини-сплит за отопление и охлаждане, малко боя и няколко парчета офис мебели, можете лесно да превърнете гаража си в използваема работна площ за нула време. За вдъхновение вижте преобразуван гараж където авторът Уилям Ф. Бъкли е написал всичките си книги!

34 Инсталирайте летва стена.

надстройки на гараж

Искате ли да направите своя гараж по-привлекателен и по-удобен за съхранение с един замах? Добавете няколко дъски с решетки по стените си. Плочите на стените улесняват закачането на куки и рафтове за съхранение, без да увреждат самите стени и осигуряват по-привлекателен външен вид от средния ви гипсокартон.

35 Превърнете неизползван гараж в игрална стая.

басейн, билярд, идеи за втора среща

Въпреки че къщата ви може да няма място за традиционна игрална зала, можете да намерите достатъчно място за игра на билярд и да хвърлите тези дартс в гаража. Ако не го използвате за съхранение на колата си, защо не трансформирате пространството в място, където вие и вашите приятели можете да се отдадете на вашите вътрешни деца, без да оставяте останалите от семейството будни?

36 Ограничете сумата, която съхранявате.

плаващи рафтове за съхранение

Shutterstock

Въпреки че може да е изкушаващо да съхранявате всичко, което искате, далеч в гаража си, това ще направи пространството ви да изглежда затрупано в дългосрочен план.

сънуваш починали близки

„Ограничете това, което държите в гаража, до неща, които действително поддържат и подобряват важните дейности и неща в живота ви“, казва Джана. „Това вероятно са нещата, които използвате най-често, така че поддържането им на достъп и в добро работно състояние също ще гарантира, че гаражът остава чист и организиран.“

37 Добавете малко табло.

Pegboard организиране на килер

Искате лесен проект „направи си сам“, който може да добави огромно място за съхранение към вашия гараж? Просто завийте малко щифт в стената. Pegboard е лесно допълнение към всеки гараж и прави съхранението на онези инструменти, които иначе биха могли да затрупат пространството ви, много лесно. Всъщност това е толкова страхотна опция за съхранение, че дизайнерите се кълнат в нея - Джана нарича система за табла като свой „личен свещен граал“.

38 Превърнете вашия гараж в домашен фитнес.

Дори да нямате място за фитнес във вашата къща, няма причина да не превърнете неизползвания гараж в такъв. Няколко уреди за упражнения, няколко огледала и монтиран на стената телевизор ще улеснят тренировката у дома, независимо от това, което работната седмица ви хвърля.

39 Превърнете занаятчийската количка в съхранение на инструменти.

мъдрост мъдрост мъже над 40

Вместо да оставяте обемната кутия с инструменти да лежи наоколо, дръжте тези инструменти достъпни (но далеч), като пренасочите занаятчийска количка. Тези колесни колички улесняват преместването на вашите инструменти в пространството, но те са по-малко натрапчиви от средните контейнери за съхранение.

40 Използвайте магнитни ленти за ножове, за да закачите инструментите си, които могат да се загубят.

надстройки на гараж с магнитна лента

Ако винаги заблуждавате тези пирони, винтове и инструменти, опитайте да инсталирате магнитна стойка за ножове или две на стените на гаража си. Те ще ви помогнат да поддържате организираните аксесоари за дома си и да предпазите онези досадни липсващи нокти, за да не се озовете на възможно най-лошото място: вашите гуми.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин !

Популярни Публикации