33 бебешки имена, които ще бъдат огромни през 2020 г.

Докато на практика всяка част от отглеждането на деца може да бъде нервна, една от най-важните задачи за родителите започва много преди тези малки дори да пристигнат: избирането на имената им. Вдъхновение както от поп културата, така и от Администрация по социално осигуряване (SSA) Индексът на популярност, ние измислихме имената на бебетата, които ще виждате навсякъде през 2020 г.1 Фийби

черно момиченце в розово облекло

Shutterstock / Monkey Business Images

търся си класическо име за вашия пакет от радост ? Фийби може просто да е идеалното. Като се има предвид популярността на Фийби Уолър-Бридж Хитово шоу, спечелено от Еми Fleabag , това име със сигурност ще бъде навсякъде през 2020 г. Всъщност, според уебсайта за имена на бебета Именна боровинка , записът за Фийби беше една от най-гледаните страници през 2019 г.2 Арчи

азиатско момченце в шапка

Shutterstock / SONTAYA CHAISAMUTRСледвайки раждане на Меган Маркъл и Принц Хари син Арчи през май 2019 г. не би трябвало да е изненада, че това име набира пара. Всъщност, името непрекъснато нараства популярността си през годините, като Администрацията за социално осигуряване отчита, че е скочила със 178 места, от 1170-то най-популярно име за момчета до 992-ро, само между 2017 и 2018 г.3 Магдалина

бяло бебе усмихнато

Shutterstock / Василиев Александър

Докато библейските имена винаги са били популярни, през 2020 г. Магдалина вероятно ще нарасне. Това красиво име - препратка към Мария Магдалина, една от ученичките на Исус - също е името на FKA Twigs ’ хит 2019 албум.

4 Енцо

пълничко бебе във вана

Shutterstock / Marlon Lopez MMG1 ДизайнАко има име на едно момче, което със сигурност ще видите навсякъде през 2020 г., това е Enzo. Три имена, използващи суфикса -enzo - Vincenzo, Lorenzo и Kenzo - всички скочиха популярността си в класацията на SSA. Тези имената са любими на знаменитости също - Бруклин девет-девет звезда Melissa fumero посрещна син на име Енцо през 2016 г., докато Кевин Харт бебе момче Kenzo влезе в света през 2017 година.

5 Надя

момиченце в розова рокля

Shutterstock / Светлинната фотография

Искате красиво, но не твърде често срещано име за момиченце? Надя - името на Наташа Лион герой от хитовата поредица Netflix Руска кукла —Набира непрекъснато популярност в САЩ само между 2017 и 2018 г., това име, което означава „надежда“ в редица източноевропейски езици, се изкачи с осем места в класациите на SSA.

6 Фреди

усмихнато бебе в бяло едно

Shutterstock / Flashon Studio

Старомодни имена през последните няколко години набирате сила с нови родители, така че може би просто ще се окажете срещнали повече от шепа Фреди тази година. Разбира се, популярността на Рами Малек 2018 г. Фреди Меркюри биографичен, Бохемска рапсодия , със сигурност не е навредил и на популярността на името.

7 Камила

черно бебе, легнало върху бяло спално бельо

Shutterstock / Урсула

Хубава, старомодна и все още не прекалена, Камила ще бъде основен играч сред бебетата от 2020 г. И като се има предвид метеорните изкачвания на Ривърдейл звезда Камила Мендес и певица Камила Кабело през последните години това име ще бъде навсякъде през 2020 г. - то дори скочи с пет места в класациите на SSA.

8 Зев

азиатско бебе в пелена

Shutterstock / ucchie79

мечта да остана без дом

Zev - име, получено от иврит Ze’ev, което означава „вълк“ - ще бъде огромно през 2020 г. Името дори се измъкна на 67 места в класацията за популярност на SSA за една година!

най -смешният мем за всички времена

9 Рана

сладко момиченце, седнало на висок стол

Shutterstock / Marlon Lopez MMG1 Дизайн

Ние имаме Черен и Пораснал звезда Яра шахиди да благодаря, че искрих това модерно бебе име . Името, което има корени в персийската и бразилската култури, е елегантна алтернатива на други имена -ara, като Cara или Tara, и дори се изкачи зашеметяващите 314 места в класацията за популярност на SSA.

10 Илия

усмихнато бяло бебе

Shutterstock / riggleton

Друго прозвище от еврейски произход, Илия, е името на пророк, известен със своите чудодейни дела в Стария Завет. Името беше седмото най-популярно име за момчета, родени в Съединените щати през 2018 г., и изглежда, че обхватът му ще продължи да расте през 2020 г.

11 Anaïs

черно бебе клякащо

Shutterstock / Monkey Business Images

Може би това са хилядолетни родители, които се запознават с произведенията на Анаис Нин или може би хората искат име за децата си, което няма връзка с обитавана от духове кукла. Каквато и да е причината, поради която името Anaïs скача с 241 места в индекса за популярност на SSA, едно е сигурно: Няма да можете да отидете в парк или предучилищна институция, без да чуете това име през 2020 г.

12 Боде

баща, държащ момченце

Shutterstock / rido

Независимо дали имаме Боде Милър , Патрик Суейзи характер в Точка на прекъсване или концепцията за просветление в будизма, за да благодарите, можете да сте сигурни, че Боде - или подобният Боден - ще бъде огромен хит за бебета през 2020 г. Всъщност и двете имена скочиха значително на класацията за популярност на SSA от 2017 до 2018.

13 Били

малко момиченце на розово спално бельо

Shutterstock / Самюел Борхес Фотография

От BooksmartБили Лурд към диаграмата Били Айлиш към вечния Били Холидей , има много впечатляващи жени, които да почетат с това очарователно име, което със сигурност ще бъде основна тенденция за бебетата тази година.

14 кладенци

усмихнато азиатско бебе

Shutterstock / anek.soowannaphoom

Класически, но малко извън утъпкания път, Уелс е скъпото име, за което родителите през 2020 г. са диви. Всъщност само за една година името се издигна на 180 места в класациите на SSA.

15 Грета

усмихнато испанско бебе с цвете в косата

Shutterstock / Marlon Lopez MMG1 Дизайн

Търсите ли да отгледате инди мила (или просто да дадете на бебето си име, което е толкова скъпо, колкото и те)? Тогава Грета - като в Грета Гервиг или Грета Гарбо —Може просто да е идеалното.

16 Екипаж

бяло бебе на бяло спално бельо

Shutterstock / В зелено

Не можем да задържим само шипла Джоана Гейнс отговорен за: Можем също да благодарим на Magnolia maven за това име, което стана толкова популярно тази година. The Фиксатор горен звезда роди собственото си бебе Crew през 2018 г., а името напоследък скочи популярността си, като се изкачи 142 места в класацията на SSA за една година.

17 Ren

черно момиченце, което се разхожда и играе с татко

Shutterstock / Monkey Business Images

Разбира се, може би не бихте искали директно да кръстите детето си на измислен злодей, но ако искате да кимнете Междузвездни войни фендом при избора на име на вашето бебе Ren може да е подходящ. И името работи за всеки пол - това е и прозвището моден гуру Ева Чен подари дъщеря си още през 2014г.

18 рани

испанско бебе в елени уши пълзи

Shutterstock / Kleber Cordeiro

Разкошен на бебета от всякакъв пол, Лука бързо се изкачва в класациите. Името - формата „Luca“, която е дадена на децата на известни личности като Хилари Дъф , Ребека Минкоф , и Питър Фачинели - бързо се изкачва по класациите на SSA, като се покачва със 120 места за една година.

19 Бърди

бяло бебе с червена коса усмихнато

Shutterstock / Lopolo

Джесика Симпсън знае нещо или две за тенденциите, що се отнася до модата и музиката, и тя може да се занимава с нещо, когато става въпрос за тенденции за имена на бебета, също. Дъщерята на мултихифенатния знаменитост, Birdie Mae, е родена през 2019 г., а името - също споделено от Зает Филипс дъщеря - със сигурност ще бъде навсякъде тази година.

20 Илон

усмихнато черно бебе спи

Shutterstock / Татяна Кацай

Така че неговите бронирани прозорци може да разбият и връзката му с него Граймс може да е ... объркващо, но Илон Мъск име? Става изключително популярен. Името се повиши със 118 места в индекса за популярност на SSA за една година и има основание да има много нови Elons и през 2020 година.

21 Далила

азиатско бебе, хранено в розов лигавник

Shutterstock / Natee K Jindakum

Добрата новина? Най-накрая минахме точката, в която през цялото време слушате „Hey Hey Delilah“ по радиото. Лошата новина? Цяло ново поколение бебета на име Далила е на път да ви напомни за този хит в началото на 2000-те достатъчно скоро - включително Кийра Найтли и James Righton’s дъщеря, родена през септември 2019 г.

22 Уотсън

спящо черно бебе

Shutterstock / Ahturner

Фамилните имена са огромна тенденция към края и 2020 г. вероятно няма да се различават. Всъщност Уотсън е постигнал един от най-големите скокове в популярността през последните години, като е изкачил 309 места в най-новата класация на SSA.

23 Ливада

млада азиатска майка, държаща бебе в рокля

Shutterstock / Photo_DDD

Флорални имена като Лили и Дейзи са популярни от известно време и Meadow’s е готов да се присъедини към микса през 2020 г. Името, популярно от Meadow Soprano и изведено в светлината на прожекторите напоследък от Paul Walker’s дъщеря, изкачи 215 места в най-новите класации за популярност на SSA.

24 Боуи

усмихнато азиатско бебе, което прави коремче

Shutterstock / anon_tae

смешни вицове за разказване на човек

Поклон пред велик музикант и, нека си признаем, просто страхотно име, тази уникална прозвище ще бъде голяма тази година. Според SSA, името наскоро се издигна на 207 места в класацията им за популярност!

25 Зора

бяло бебе, носещо шапка помпон на килим

Shutterstock / Инара Прусакова

По света има някои страхотни Зори, от Зора Нийл Хърстън да се Зора Йънг , а предстои да бъдат много повече през 2020 г. Името скочи на 212 места в класациите на SSA в последната им класация.

26 Бенедикт

млада азиатска майка, държаща бебе в синьо

Shutterstock / виолетовосин

Шерлок фенове, радвайте се - ще видите името Бенедикт навсякъде. Лесно съкратено до Бен, но не чак толкова често като Бенджамин или Бенет, това име се издигна на 143 места в най-новата класация за популярност на SSA.

27 Свобода

човек в дънкова риза, държащ новородено черно бебе

Shutterstock / Monkey Business Images

Малка жена звезда Ronan’s Freedom популярността просто не може да бъде отречена! Ирландското име - произнесено С еер-ша —Прескочи 128 места нагоре по графиката на SSA в най-новата класация.

28 Ной

бяло бебе на бяло спално бельо

Shutterstock / FamVeld

Това традиционно библейско име отчита нарастване на популярността през последните години и не показва признаци на забавяне. Всъщност SSA съобщава, че Ной е най-популярното име на момче в САЩ от 2010 до 2018 г.

вземете линии, които да използвате за момичета

29 Слънчево

азиатско бебе в розово

Shutterstock/Pushish Images

Вдъхновените от природата имена са многогодишни любимци и има малко по-сладки от слънчевите. Това може би е причината името да има толкова голям ръст на популярността си, увеличавайки 114 места нагоре в класацията на SSA само за 12 месеца.

30 Колсън

млад баща, който държи бебе навън

iStock

Имена, завършващи на -son, като Jackson, Mason и Carson, са изключително популярни през 2000-те години и изглежда, че 2020 г. може да е просто годината, в която Colson се присъединява към тях. Независимо дали просто следвате тенденцията или като почит към популярния автор Колсън Уайтхед , името се изкачи с 97 места в класациите за популярност на SSA в най-новата класация.

31 август

вързано бебе в количка

Shutterstock

Макар отдавна да е известно като име, използвано предимно за момчета, през 2020 г. това красиво име ще стане популярно и за момичетата. Всъщност вече е на път, нараствайки 103 места в женските класации за раждане на SSA.

32 Сайлас

сладко бебе смучещо палец

Shutterstock

Джъстин Тимбърлейк може да се е занимавал с нещо, когато е кръстил сина си Силас през 2015 г. Името попадна на пето място Диаграма на популярността на Nameberry за 2019 г. и също премести 10 места нагоре по класациите на SSA.

33 Сабрина

майка, държаща бебе

Shutterstock

Търсите вещерско име, което не е твърде навън? Благодарение на популярността на Смразяващите приключения на Сабрина —И данни, които показват 6-точков бум на популярност между 2017 и 2018 г. - това име със сигурност ще бъде хит през 2020 г.

Популярни Публикации