30 весели туитове, с които всеки работник на дребно може да се свърже

Двете най-често срещани работни места в Америка са в търговията на дребно. Има близо 8 милиона търговци и касиери в работната сила . Работата на дребно може да бъде изморителна, неблагодарна работа. Часовете могат да бъдат дълги и непримирими, заплащането обикновено не е голямо и музиката, която трябва да слушате, може да остане с вас до края на живота ви.

Ако искате да издържите на дребно (или поне да стигнете до края на работната седмица), трябва да развиете дебела кожа и чувство за хумор. Може също да се наложи да отдухвате и определено трябва да съчувствате. Ако някога сте работили на дребно, вие сте част от постоянно нарастващия клуб, който може да се свърже с тези туитове. Но ако сте в настроение да разсмеете някой друг, вижте 50 невероятни шеги, с които можете да пишете на приятели .

1 Когато сте готови да работите, вие сте готови да работитеКогато не печелите много пари, не се отказвате от времето си безплатно. Ако искате да излезете от работата си и никога да не спирате да ходите, разгледайте Практическо ръководство за напускане на работа и пътуване по света .защо паяците ме привличат

2 Смущаващи наранявания на работното мястоИма някои рискове за безопасността в търговията на дребно че дори OSHA не можеше да предвиди. Говорейки за това, хората, които питат дали сте добре, е един от 20 червени знамена, които крещят „Погрешна работа си! '

3 Различен вид терапия на дребно

Понякога вие и вашите колеги трябва да се съберете и извадете всичко. Ако сте на работа, имате ли желание за терапия, вижте 40 най-добри начина да започнете кариерата си .

4 Изчерпване след затваряне

Ужасният „клопен“ (затваряща смяна, последвана незабавно от начална смяна) е достатъчна, за да съсипе деня на някого или евентуално няколко поредни дни.5 Предоставяне на очевидни отговори

Някои хора наричат ​​дребно неквалифицирана работна ръка, но издърпвайки това, без да изглежда снизходително определено не е нещо, което всеки може да направи.

6 Извеждане на работата ви извън работата

Знаете, че сте работили в търговията на дребно, когато намерите себе си неконтролируемо да поставяте нещата в дъгов цвят докато пазарувате.

7 Тайното място за плач

роден на 11 ноември

Уморен от криейки се зад неотворени кутии със стоки плача? Разгледайте 25 Работа от дома с висока заплата .

8 луди клиенти

Работата на дребно е чудесен начин да научите всичко за различните видове хора там. Но само в случай, че разговорът с непознати без гащи не е вашата идея за добро прекарване, разгледайте 20 гениални начина да направим работата по-забавна .

9 Странно поведение изобилства

Сериозно - ще има много непознати панталони .

10 Същата шега

Знаеш, че ще чуеш същата шега приблизително 1 000 000 пъти.

11 Коледа започва на 1 ноември

Когато работите на дребно, Коледа определено не е най-прекрасното време на годината.

12 Този един ужасен клиент

Всъщност не искате да пожелаете смърт на някого, но ако просто се случи нещо ... това е различна история.

13 Луди неща се случват

Кога по принцип всеки може да влезе където работите, ще получите повече от няколко странни топки.

14 излишни въпроси

Понякога не можете да сте сигурни дали клиент ви тества или безсмислени, но най-добре е да грешите от страната на безсмислените.

15 Опитвам се да помогна на всички

Дори и да не предлагате помогнете на служител на бензиностанция , вероятно сте отговорили поне на телефона, сякаш сте на работа.

16 Обедната почивка е подарък от небето

Понякога четирите (ако имате късмет) часа от началото на смяната до обяд се чувствам цяла вечност .

17 Всичко става

В търговията на дребно, ако приключите с грешен вид мениджър, почти всичко върви когато става въпрос клиентът винаги да е прав.

18 Опит за невъзможното

мечтае да бъде мъртъв

Най-лошата част от това да помогнете на клиент като този е това можете практически да видите връщането да се случва преди дори да са направили покупка.

19 Винаги работите

Няма такова нещо като престой в търговията на дребно, така че трябва да се възползвате от всяка възможност, за да се отпуснете, стига да не те хванат .

20 Запаметели сте инвентара

Знаейки точно колко средно-тъмно оребрени водолазки са на склад не е ли животът, който искате . Но това е животът, който имате.

какво наричаш шега

21 Да, затворени сме

Надеждата извира вечна за клиенти, които нямат представа как работи времето.

22 Когато краят на смяната се вижда

Независимо дали сте загубили представа за времето или не можете да си тръгнете, докато не се появят, човекът, който работи в следващата смяна, се появява винаги е добре дошла гледка.

23 Невъзможна математика

Едно страхотно нещо при работата в търговията на дребно е колко търпение развивате . Едно лошо нещо е как това се случва.

24 Разбиране на четенето

Вие също разработвате желязно покер лице .

25 Това е работа, която ще те преследва завинаги

Може би си мислите, че дните ви на дребно са зад гърба ви. Но може преследват ви до края на живота ви .

26 рождени дни на колеги

Може да обичате Сюзън на парчета, но има няма начин да чипирате за присъстваща компания.

храни за увеличаване на притока на кръв към пениса

27 Незабравимата музика

Дори ако работата ви на дребно не измъчва мечтите ви, има без гаранция някога ще извадите музиката от главата си.

28 Плач на работа

Днес плакахте пред колега. Утре те вероятно ще плачат пред вас .

29 Отнема известно време, за да се възстанови

Не всеки може да каже, че е работил такава работа съсипа цял вид панталони в продължение на четири години.

30 Това е вашият свят 40 часа седмично

Понякога един работен ден на дребно се чувства по-малко като прекарано време в магазин и по-скоро просто в бикини отдолу за осем часа . И работата смях не спира до тук. Разгледайте 30 весели неща, които хората са сложили в своето резюме .

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин!

Популярни Публикации