30 най-добри съвета за обличане добре на 50-те години

Постигането на крайъгълен камък на маркера за средна възраст не е причина стилът да отпадне. Всъщност това е по-скоро причина да ускорите играта си и рокля по-елегантна от всякога. Въпреки че може да се чувствате, че тялото ви не работи точно с вас, както преди, има толкова много трикове за това как да се облечете над 50 и се насладете на шестото си десетилетие със стил. Нивата на доверие нарастват с възрастта и сега, когато сте добре подготвени, оставете гардероба ви да отразява това самочувствие! И за още страхотни съвети за стил, прочетете за 50 начина да изглеждате готови за червения килим .1 Изберете малки отпечатъци, които работят във ваша полза

жена, гледаща стелаж с дрехи отвън - как да се облече над 50

Дами, голям, смел модел за съжаление може да бъде вашето падение. По-малък печат обаче, който не е износен от главата до петите, може да направи чудеса отслабване на тялото и служи като дръзка част от разговора. За повече информация относно отпечатъците, които трябва да избягвате, разгледайте Най-грозните рокли на 2017 г. .

2 Отидете на елегантността на джобния квадрат

мъж в костюм, четещ книга - как да се облечете над 50

Мъже, цял живот чакате да станете достатъчно зрели, за да изтеглите джобен квадрат. Сега, когато сте на 50-те си години, сте остарели като хубаво вино и няма по-подходящо време. За повече съвети как да изглеждате страхотно в костюм, разгледайте 7 задължителни часовника, вдъхновени от реколтата .3 клина са за фитнеса

жена в клинове, наведена над куб - как да се облечете над 50

Добре, можете да ги носите и в къщата си, но това е всичко. Клиновете вече официално не са подходящи за носене на обществени места, щом навършите 30 години.страница с желания за мечове

4 Изберете фина марка

цветни пуловери на багажник - как да се облечете над 50

ShutterstockСега, когато сте на 50-те години, най-вероятно можете да си позволите по-качествени неща. Но това, че се отдавате на по-известни, скъпи марки, не означава, че трябва да го парадирате през гърдите си. Изберете парчета само с фина марка - като под формата на малко лого, а не на голяма дума за печат. За повече информация относно интелигентното пазаруване помислете за 30 най-добри начина да спестите пари за дрехи .

5 Сведете петите до минимум

жена в червени обувки, подпряна на стълб на лампа - как да се облечете над 50

Shutterstock

Прекалено високите токчета понякога насърчават лошото поведение на позата. И още по-лошо: Те могат да създадат илюзията за увиснали цици, което да си признаем - никоя жена на 50 години не иска! Вместо това, дръжте токчетата подходящи за възрастта и от долната страна.6 Прегърнете очилата си

възрастна жена, която гледа телефона си - как да се облече над 50

И четирите ви очи може да са ви накарали да се подигравате в средното училище, но сега те официално са най-добрият ви, най-мъдро изглеждащият аксесоар. Защото, ако има нещо, което трябва да възприемем с модата за жени над 50 години, то обхваща нашите естествени особености и това включва очила.

7 Кажете не на ботильоните

приспособени панталони, обувки и чанта - как да се облечете над 50 години

Ботуши са за тийнейджъри (особено когато са съчетани с поли или рокли). Кажете не на ботильоните, освен ако не са с добре скроен панталон, който се стеснява в глезена.

8 Създайте своя репертоар за вратовръзка

куп вратовръзки в органайзер за вратовръзки - как да се облечете над 50

Трябваше отдавна да изоставите вратовръзката за новост, но ако все още работите само с шепа вратовръзки, е време да я засилите. Вълнени вратовръзки, плетени вратовръзки, копринени вратовръзки - всичко трябва да бъде основна част от вашата колекция вратовръзки. Хвърлете и папионка там за добра мярка. За повече информация за това какво прави костюмът да изглежда добре на всеки, ето ви 20 тайни, които вашият шивач няма да ви каже .

9 Балансирайте шарките с цвят

жена, облечена с флорална рокля и блейзър - как да се облечете над 50

Shutterstock

Вече установихме, че големите, смели отпечатъци могат да се почувстват неудобно. Така че в допълнение към запазването на малките шарки, контрастирайте ги и с плътен цвят, за да отслабите тялото, да поддържате нещата да се чувстват класически и не прекалено поразителни. И докато сте готови, определено се пазете от 50 неща, които не трябва да притежава жена над 40 години.

предсказания за бъдещето от миналото

10 Кажете „не“ на изтръгнато или „огорчено“ нещо

скъсани дънки - как да се облечете над 50

Shutterstock

Ако се чудите как да се облечете над 50 години, първата стъпка ще бъде премахването на всякаква младежка мода от вашия гардероб. Това включва скъсани и закъсали дънки (или нещо друго!). Просто кажи не.

11 Изберете ласкателни, скроени палта

сако от туид на мъж - как да се облечете над 50

Момчета: Горното облекло трябва да е ласкателно, добре съобразени с вашето тяло , и лъскав. Всички палта или якета, които са обемисти, прекалено космати или дебели, трябва да бъдат дарени незабавно.

12 Всъщност блести обувките си

кафяви обувки и панталони, мъжки - как да се облечете над 50

Няма значение дали ще го направите сами или ще платите на някого да осветява тези мокасини. Не трябва да спортувате скучни обувки на 50-те си години. Просто не трябва.

13 Внимавайте с евтиния деним

стек сини дънкови дънки - как да се облечете над 50

Евтиният и по своята същност лошо изработен деним е лесен за избягване, когато сте млади и тялото ви е стегнато и стегнато. Но през 50-те години това е мъртво раздаване. Заложете на джинси-ботуши, които ще удължат краката ви и ще ласкаят корема ви по възможно най-добрия начин.

14 Не се страхувайте от шалове

розови и лилави шалове, висящи на багажник - как да се облечете над 50

Може би, когато бяхте по-младо момче, се отбягвахте от шаловете от страх да не изглеждате прекалено сглобени или метросексуални. Но това е нещо от миналото. Шалът не само ще ви стопли, но може и да направи чудеса за връзването на горното ви облекло.

какво означава, когато опосум ви пресече пътя

15 Носете червено

жена, облечена в бял пуловер и червен блейзър - как да се облечете над 50

Докато червеното е вечен цвят, то е особено знойно и смело през зимата. „През зимата винаги купувам нещо червено, защото това ме кара да се чувствам празнично, но сега червеното е по-скоро синьочервено, отколкото оранжева кутия със стълбове, от която вече не мога да се измъкна“, бивш Vogue Британският редактор Александра Шулман обяснява .

16 Преосмислете най-добрия си костюм

шивач, измерващ пиджак с рулетка - как да се облечете над 50

Shutterstock

През 50-те години дренажният костюм с тънък ревер може да бъде доста труден за издърпване. Постепенно премахнете всяко от тях, което може да остане в гардероба ви, и вместо това се ангажирайте с яке с два бутона с по-широки ревери GQ предполага . Освен това панталоните трябва да са с плоска преса и (очевидно!) Да са съобразени с тялото ви.

16 Използвайте ruching във ваша полза

голям розов лък на рокля - как да се облечете над 50

Не мога да отрека факта, че малко текстура е от съществено значение за скриване на всякакви бучки и неравности около средата!

17 Инвестирайте в добре направено кожено яке

мъж, облечен в кожено яке - как да се облечете над 50

Ще ви дадем подсказка: Няма да го намерите в H&M. Качествено кожено яке, а-ла Дейвид Бекъм , няма да е евтино, така че инвестирайте в качествена - като Белщаф - и се утешавайте с факта, че ще го имате до края на живота си.

18 Вземете тъкани с малко разтягане

мъж, който дърпа суичър - как да се облечете над 50

Нямаме предвид цялото боди от спандекс около 80-те ленти за упражнения. Ние просто имаме предвид, че малко разтягане може да извърви дълъг път, особено когато метаболизмът ви издава с малко (или много) подуване.

19 Купете различни блейзери

мъж, който държи вратовръзката и костюма си - как да се облече над 50 години

В най-различни материали. „Внимавайте за занижени проверки на стъклата на прозореца и за зъби или материали като лен и текстурирани или ватирани вълни“ GQ препоръчва. „Просто не забравяйте да занесете всеки при вашия шивач, за да сте сигурни, че се вписват правилно.“

20 Изберете къси, вталени горнища

жена, облечена в черна риза - как да се облечете над 50

Може да не е избраната от вас блуза, но по време, когато може да изглежда, че талията ви става все по-широка и по-широка, къс, втален връх наистина добавя илюзията за по-малка, по-изпъкнала среда.

неща от 60 -те, които вече не съществуват

21 Купувайте само подходящи дрехи

цветни поли, закачени на багажник за дрехи - как да се облечете над 50

Времето за закупуване на нещо, само защото ви харесва, дори и да не е във вашия размер, отмина. Ако нещо не се побира идеално, но е лесно за възстановяване, занесете го при вашия шивач.

22 Никога не съчетавайте чантата си с обувките си

структурирана чанта чанта, седнала на земята - как да се облечете над 50

Да бъдеш прекалено съвпадащ е явен моден пропуск, който може моментално да те състари. Не се поддавайте.

23 Цветен блок на вашите ансамбли

жена, която седи на прозорец и държи кафе - как да се облече над 50

Shutterstock

Линиите са по-чисти, по-елегантни и като цяло по-класически изглеждащи, когато оцветявате блока. „Избягвайте каквото и да е в ярки киселинни цветове или пастели“ GQ обяснява, 'и вместо това изберете класика като камила, светлосиво, тъмносиньо, горско зелено и тъмно червено.'

24 Прегърнете деколтето с деколте

жена, облечена в син пуловер - как да се облечете над 50

Това е идеалното деколте, за да подчертае най-добрите ви черти. „Стилистите често получават парчета с кръгло деколте, променени на шийките на лодките за по-възрастните си клиенти, тъй като раменете, заедно с китките, са части от тялото, които се държат добре и си струва да се покажат“ VogueАлександра Шулман казва.

25 По-малко тениски, повече плетени пуловери

мъж и жена карат колела на плажа - как да се облекат над 50

Макар че ризата и вратовръзката винаги са класически поглед, наличието на арсенал от трикотаж е модерен начин да промените нещата, а също така да се стопляте през есента и зимата. Според GQ , „Уверете се, че имате представителство както за дебели жилетки с шал с яка, така и за наедрени джъмпери на рибари, както и за по-тънки кашмирени вратовръзки и поло ризи с дълги ръкави мериносова вълна.

27 Бъдете внимателни с блясък

блестяща златна рокля и златни обувки - как да се облечете над 50

Не трябва да се страхувате да блестите или да блестите, но го правете фино, като с плат, който има лек блясък или леко метален аксесоар. Но моля, не се обличайте като диско топка.

мечта да умре куче

28 Изберете по-кратък „направи“

жена

С напредване на възрастта може да изглежда интуитивно да се запази косата ви по-дълга за да създадете вид на повече ключалки, но всъщност е обратното. По-късата коса прави косата да изглежда по-пълна, ако имате косопад или отстъпваща линия на косата.

29 Инвестирайте в панталони, а не в дънки

мъж на перваза, четещ книга в костюм - как да се облечете над 50

Разбира се, все още можете да имате дънките си, но когато става въпрос за панталони, хвърлете повече пари за издръжливи, удобни и елегантни шикозни панталони. От само себе си се разбира, но се уверете, че и те са добре скроени и ласкателни.

30 И докато сте готови, използвайте уплътняващ шампоан

жена, разглеждаща бутилки шампоан родово - как да се обличаш над 50

Независимо дали сте мъж или жена, сгъстяващият шампоан на 50-те е от ключово значение, без значение колко късмет са вашите гени.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин!

Популярни Публикации