30 невероятни тайни Мениджърите на Costco не искат да знаете

Къде биха били разумни купувачи без Costco? Складският клуб на едро предлага всичко от телевизори до пуешки гърди под същия покрив. И с конкурентни ценови точки, които повечето търговци не могат да победят - да не говорим за размерите на порциите, достатъчно големи, за да обслужват малка армия - лесно е да се разбере защо приходите на компанията през 2017 г. са били 129 милиарда долара.[За по-невероятни сделки ги разгледайте 7 елегантни джаджи, които ще направят дома ви толкова високотехнологичен. ]

Но вземете това: в Costco можете да получите дори повече трясък за парите си. Въпреки факта, че цените на практика вече са на най-ниския пазар, все пак можете да постигнете някои наказателно добри сделки, всичко чрез внедряване на няколко тайни трика. Не се притеснявайте - може да се почувствате като извършили грабеж, но всеки един от тези хакове е изцяло над борда.1 Нечленове могат да закупят определени неща в Costco.

Най-лошите неща, които трябва да кажете на касиер

ShutterstockДори да не се виждате да пазарувате в Costco достатъчно, за да оправдаете годишния членски внос от 60 долара, не всяка надежда е загубена. В зависимост от това в какво състояние се намирате, може да имате достъп до някои от желаните секции на магазина - дори като нечлен. Например: В някои щати като Калифорния и Кънектикът нечленове могат да пазаруват прословутата секция за алкохол в магазина, а жителите във всеки от 50-те щата могат лесно да се отправят към аптеката, за да вземат своите рецепти.2 И те могат да пазаруват нормално, като използват Costco Cash Card.

Жена, пазаруваща в Ikea Изненадващи факти за Ikea

Shutterstock

мечтайте за знаменитост

Искате ли да отидете на изцяло членство в Costco за пазаруване без членство? Помолете приятел с карта Costco, за да ви помогне. Ако ви купят a Кеш карта на Costco (която може да бъде заредена с всякаква сума от $ 25 до $ 1000), тогава можете да пазарувате в магазина точно както всеки член и да използвате картата за подарък, за да платите за покупката си. Нечленове обаче могат да използват Касова карта само два пъти годишно, така че изберете кога да правите разумно пътуванията си за пазаруване.

3 Магазинът е дезорганизиран нарочно.

Рафтове за магазини Costco

Клиентите може да не разберат причините за привидно неорганизираните дисплеи на Costco, но това не означава, че няма такива. Компанията често нарича оформлението на магазина си като „търсене на съкровища“, като обяснява, че те групират нещата на случаен принцип, за да принудят клиентите да прекарват повече време в магазина и да се надяваме да правят повече импулсни покупки.4 Ръбовете на магазина имат най-добрите оферти.

Количка за хранителни стоки

Shutterstock

Искате ли да постигнете абсолютно най-добрите оферти, които Costco може да предложи? Придържайте се към краищата и задната част на магазина и избягвайте центъра. Очевидно пространството по рафтовете е с голямо търсене и компаниите са готови да поддържат цените си конкурентни, само за да останат там.

5 Компанията може да ви помогне да планирате следващата си ваканция.

бъди много по-добър баща

Costco е много повече от обикновения ви хранителен магазин и търговска верига. За членовете една от многото изненадващи услуги, които предлага магазинът, е Costco Travel, сайт за отстъпки за пътувания, който ще намери ексклузивни оферти за всичко от полети до коли под наем.

6 Costco предлага автомобилна застраховка с отстъпка.

Сленг от 50-те години никой не използва

Дмитро Зинкевич / Shutterstock

Още едно предимство на членството в Costco е, че членовете се ползват с изключителен достъп до домашна и автомобилна застраховка Америприз на намалени цени. Ако търсите начини да пестя пари, тогава определено си струва да проверите дали използването на политиките на компанията с отстъпка може да ви спести няколко допълнителни долара всеки месец.

7 Не се притеснявайте да режете купони.

жена в хранителен магазин, разглеждаща колекция от купони

Няма нужда да губите време за изрязване на купони преди следващото ви пътуване Costco. Наскоро веригата дебютира нова функция, при която всички отстъпки, представени в месечната книжка за купони на магазина, се прилагат автоматично при плащане, така че всичко, което трябва да направите, е да позвъните на артикула си, за да получите сделката - не е необходим купон.

8 Можете да пазарувате в Costco на Instacart без членство.

Екранна снимка на Instacart

Изображение чрез Instacart

За нечленове, пазаруването на офертите на Costco чрез Instacart винаги е опция. Всичко, което трябва да направите, е да напълните вашата виртуална количка за хранителни стоки с елементите, които искате, и да планирате време за отпадане и всички ваши стоки от Costco ще бъдат доставени направо до вашата врата! Въпреки че доставката не е безплатна и някои от цените онлайн са малко по-високи от тези в магазина, това е чудесна възможност за тези, които не искат да плащат годишния членски внос.

9 Избягвайте да купувате неща на едро, които могат да изтекат.

висящи кошници за съхранение на кошници

Не позволявайте на привлекателността на стоките с намаление да ви подмами да купувате неща, от които не се нуждаете, особено когато те идват със срок на годност. Освен ако нямате основателна причина да закупите 3 килограма ябълки и не знаете, че ще изядете пресните си продукти преди изтичането им, по-добре е просто да изберете по-малки количества, без спестявания.

10 Не всички сделки в Costco са непременно добри.

празнични разпродажби

Shutterstock

Въпреки че цените в Costco със сигурност са конкурентни, те не винаги са най-добрите там. Когато става въпрос за закупуване на артикули като електроника и мебели, винаги е разумно да проверите цените в други магазини като Best Buy или Macy's, преди да се ангажирате с покупка, тъй като тези магазини често предлагат сезонни отстъпки този коз на тези на Costco.

11 Можете да спечелите билети за кино с отстъпка.

В днешно време билетите за кино са скъпи (особено ако живеете в голям град като Ню Йорк или Лос Анджелис, където цените могат да достигнат 20 долара във верижните театри). Но ако сте член на Costco, можете да спестите значителна сума от билети за кино, като закупите магазините пакети от билети и подаръчни карти за киносалони. Техните продуктови предложения позволяват на членовете да видят своите любими движения само за $ 9 на билет. Да, за членовете на Costco е Матине вторник всеки ден.

12 Магазинът ще почете продажна цена.

Shutterstock

Няма нужда да се разстройвате, ако случайно закупите нещо в Costco, а само то да влезе в продажба дни или дори седмици по-късно. Политиката на магазина повелява, че ако купите нещо и то се продава в рамките на 30 дни след покупката, можете да внесете разписката си, за да върнете разликата в цените.

13 Потърсете елементи, които завършват на 0,97.

Защо точно този номер? Въпреки че Costco не го рекламира открито, те ще намалят цената на даден продукт, ако и когато той не се продава добре - а когато това се случи, цената винаги завършва на 0,97.

14 Не пренебрегвайте тези малки звездички.

Магазин Costco

Изображение чрез Flickr / Michael Coté

Обърнете внимание на малките звездички в горния десен ъгъл на етикетите с цени на Costco. Ако някога видите някое от тях, това означава, че продуктът с него се прекратява и трябва да се запасите, докато можете.

15 карти за подарък ви осигуряват луди спестявания на бонуси.

спестете пари за дрехи

Shutterstock

Не забравяйте да разгледате раздела за картите за подаръци, когато пазарувате в Costco. Повечето от тях се предлагат на намалени цени до 20 процента, което ги прави перфектни като празничен подарък (или само за да го запазите).

16 Можете да върнете почти всичко.

Приоритет номер едно на Costco е да гарантира, че членовете им са доволни от качеството на своите продукти. И тъй като компанията е толкова загрижена за удовлетвореността на клиентите, те предлагат a щедра политика на връщане което някога е позволило на една жена върнете мъртво коледно дърво. Сериозно.

най -често срещаните породи кучета при нас

17 Използвайте ниските цени на Costco, за да намалите конкурентните цени.

Целеви знак

Не сте член на Costco, но все пак искате да получите тези прочути ниски цени на Costco? Няма проблем. Просто разгледайте уебсайта на магазина за желаните от вас сделки, разпечатайте страниците с посочените сделки и ги занесете на конкурент, който предлага съпоставяне на цените, като Цел, за да отбележите любимите си предмети на същата цена, която получават членовете. Въпреки че това може да звучи схематично, това е напълно законно - и това е чудесен начин да пазарувате Costco, без всъщност да пазарувате в Costco.

18 Магазинът предлага услуга за регистрация на сватби.

Shutterstock

Ако сериозно се отнасяте към любовта си към Costco, обмислете създаването на a сватбен регистър там. Те не само предлагат набор от търсени артикули, вариращи от мебели до електроника, но и ниските цени в магазина ще позволят на гостите на сватбата ви да спестят доста стотинка.

19 Талони на производителя не се приемат.

спестете 40 процента от вашата заплата

Shutterstock

За съжаление, за всички луди любители на купони там Costco не приема никакви купони на производители в допълнение към офертите, които предлага в магазина. Компанията е твърдо убедена във факта, че вече предлага най-ниските възможни цени, така че не чувства необходимост да приема други външни купони.

20 За сделки с месо използвайте тайната дума.

Двойка в брояча за месо Walmart Secrets

Тази тайна дума? - Клен. И да, може да се почувствате да произнесете тази дума на глас в отдела за месо, но това е сигурен начин да спечелите допълнителни спестявания. Като един Потребител на Reddit (и служител на Costco) посочи: „Ние продаваме нашето редовно говеждо месо за $ 3,49 / паунд. Начинът, по който го правим, е да вземем мазнините си от рязане на пържоли и да ги смесим с главите, за да повишим съдържанието на мазнини и да увеличим печалбата си. Дебелите 10 фунта вероятно седят около 5% -8% мазнини и струват само $ 2,99 / паунд! '

21 Можете да върнете членството си.

онлайн пазаруване, неща, които казват възрастните хора

Щедрата политика на Costco за връщане не свършва с продуктите, които купувате, докато пазарувате в магазина. Ако някога сте недоволни от членството си или просто просто не го искате повече, можете да се свържете с магазина и да получите пълно възстановяване на членския внос.

22 Можете да използвате само определени кредитни карти в магазина.

предаване на касата на кредитна карта

Преди да се отправите към Costco, за да нанесете големи щети, уверете се, че сте въоръжени с подходящите кредитни карти. Известно време магазинът приемаше само кредитни карти American Express, но през 2016 г. те преминаха към Visa. И ако нямате кредитна карта Visa, можете да използвате и пари в брой, чекове или дебитна карта.

23 Купете собствената марка на Costco за някои от най-добрите оферти.

подпис на kirkland

Няколко източника съобщават, че собствената марка на Costco, Kirkland Signature, използва същите производители като продуктите с марката, въпреки че успяват да предлагат своите стоки на по-конкурентни цени. По принцип закупуването на продукт на Kirkland е закупуване на колега на името на марката - без да плащате цена на името на марката.

24 Безплатните мостри са неограничени.

безплатни мостри в Costco

Изображение чрез Flickr

Въпреки че хората, които раздават безплатни мостри в Costco, технически не работят там, магазинът насърчава споменатите хора да позволят на всеки клиент да вземе толкова безплатни мостри, колкото желаят сърцата им.

25 Не забравяйте да носите собствените си чанти.

чанта за многократна употреба с хранителни стоки

Costco не държи под ръка хартиени или пластмасови торби - само картонени кутии. Така че, освен ако не искате да напуснете магазина с кутии, пълни с продукти и други нетрайни продукти, най-добре не забравяйте да носите своите тоалетни за многократна употреба.

26 Органичните продукти също са по-евтини в Costco.

моркови здравни митове

Shutterstock

Здравословните ядки са склонни да бъдат придирчиви към продукцията си - и въпреки това те изглежда нямат нищо против избора в Costco. През последните години магазинът стана толкова известен със своите евтини и здравословни стоки, че дори надмина Whole Foods като най-големия търговец на биологични храни.

27 Магазинът предлага най-евтините генерични лекарства наоколо.

Незаконни хапчета за наркотици за в бъдеще

Shutterstock

Лекарствата с рецепта не са евтини, но има начини да намалите разходите за лекарства, ако знаете къде да пазарувате. Според един Consumer Reports изследване, Costco предлага едни от най-добрите сделки по отношение на наркотиците - и това има значение, тъй като хората в крайна сметка плащат с 447 процента повече за генерични лекарства в някои от аптеките с най-висока цена в сравнение с най-ниските.

28 Кухненският съд е изключително евтин.

често грешно написани думи

Shutterstock

Costco може да е известен със своите стръмни спестявания при насипни стоки, но това не означава, че не можете да намерите спестявания в други части на магазина. Вземете например кухненския съд на магазина, например: Повече от три десетилетия комбинираното за хот-дог и напитки остана на ниска цена от само 1,50 долара и можете да си купите цял пай за пица само за 10 долара.

29 Някои приложения ще ви платят за пазаруване в Costco.

карта за пазаруване

Shutterstock

Costco може да не разрешава никакви външни купони, но купувачите все още могат да използват отстъпки като Ibotta и Поръчка51 за да спечелите допълнителни спестявания. Когато закупите определени продукти и това се отразява на разписката ви, тези приложения ще ви възнаградят с връщане на пари в брой.

30 Слушай звънец.

печено пиле

Shutterstock

Ако някога чуете камбанен звън, докато пазарувате в Costco, направете звънец за пилешката станция. Този звук означава, че току-що е подадена прясна партида пилета - и е известно, че тези птици се продават бързо.

стреляно насън
Популярни Публикации