23 признака за изневяра, които са твърде лесни за пропускане

Никой не иска да мисли, че половинката им ги изневерява. Но според данните от скорошно общо социално проучване (GSS) , 20 процента от мъжете и 13 процента от жените са признали, че са се сближили с някой, различен от съпруга си, така че не е необичайно да се сблъскате с това.

Ако холивудските филми са нещо, което трябва да се извърши, хората, които извършват прелюбодейство, са толкова небрежни и оставят толкова много следи в следите си, че не можете да разберете как съпругът не е съчетал какво се случва. Но в реалния живот признаците на изневяра могат да бъдат много по-фини от класическите: да бъдете емоционално отдръпнати, да загубите интерес към секса и да останете „късно в офиса“ няколко пъти седмично.

Ако четете това, вероятно вече сте получили някои от вашите собствени подозрения относно вашата значима друга и може би някои от тези признаци ще ви бъдат познати. Други обаче може да са червени знамена, които дори не сте си помисляли да помислите. Така че прочетете нататък, за да научите всичко за сигурните признаци на изневяра, които са твърде лесни за пропускане. И за да научите повече за това защо хората първо прелюбодействат, вижте Истинските причини, поради които хората мамят .Те са защитили с парола всички техни технологии

Първото правило на измама е да се внимава за промени в поведението. Ако вашият съпруг винаги е бил много лично лице, тогава фактът, че не искат да споделят паролите си, не е непременно индикация за нещо подозрително. Но ако преди бяха отворена книга и изведнъж е по-трудно да проникнат в iPhone, отколкото Fort Knox, това е мъртва раздача. И, благодарение на iCloud, по-лесно е да намерите текстове, които са били изтрити от всякога .Обвиняват ви в измама

Изглежда неинтуитивно, но хората, които изневеряват, често ще обвиняват партньора си в измама като начин за проектиране на собствената им вина върху тях. „Тези обвинения често са признак за самовиновност и те също така ще хвърлят вината върху вас, което ще ви накара да бъдете в защита и разсеяни от техните действия“, Бетани Рикиарди , експерт по секс и връзки, каза Най-добър живот . „Това е доста манипулативно ... тъй като те толкова се разстройват по време на разговора, започваш да мислиш, че мразят измамата и никога не биха го направили на теб, когато в действителност те вече можеха да го направят.“Те ви изненадват с подаръци

Според експерт по връзките Шарлот Ривърс , „общоизвестно е, че даването на подаръци е начин да подмажете някого, когато се чувствате виновни за нещо, така че за какво биха могли [те] да бъдат виновни? Най-вероятно: измама. '

Вашите тоалетни принадлежности се чувстват малко по-празни

Най-общо казано, жените са склонни да се справят по-добре с измамите, отколкото мъжете, благодарение на вниманието към детайлите. Мъжът може да не забележи непременно, че е използвано неговото измиване на тялото Dove For Men, но една жена определено ще усети, че нещо не е наред, ако нейният шампоан от 40 долара се чувства малко по-лек от последния път, когато го е използвал, или ако капачката е към нея нощният крем е отвит.

убиване на змия насън

Те избягват конкретни места

Според Лора Ф. Дабни, д-р , психотерапевт и експерт по брак, ако вашият съпруг изглежда нервен или сдържан да отиде да разгледа определен ресторант или друго обществено място, това може да се дължи на това, че те често посещават заведението с любовниците си и не искат хората, които работят там, да ги разпознаят с някой друг.Те променят външния си вид

„Ако преди това половинката ви не се е грижила за външния си вид, но е направила големи промени съвсем неочаквано - като например да купува нови дрехи или да носи грим по-често - това може да означава усилие да впечатли друг човек“. Джонатан Бенет , сертифициран консултант и треньор по запознанства, каза Най-добър живот . Същото важи и за съпрузите, които изпитват внезапно желание да се обличат по-добре и да подсилят ръцете си.

Те вземат своите мобилни телефони навсякъде

„Не е трудно да си представим, че мобилните телефони съдържат богатство от информация, включително текстове, видеоклипове и имейли“, секс терапевт Д-р Дамян Сендлер каза Най-добър живот . „Скриването на мобилен телефон или занасянето му до тоалетната или дори при най-краткото пътуване за изнасяне на боклука е червен флаг. Това означава, че партньорът не иска да видим нещо.

Те са изведнъж на телефоните си през цялото време

„Има тръпка, която идва от това да бъдеш потаен и да се опитваш да не те хванат. Измамата може да създаде връзка, която има вълнение и риск. Това може да означава откъсване от монотонността на връзката с основния партньор на човека “. Д-р Алиша Пауъл , клиничен социален работник, който работи с двойки по време на брака, каза Най-добър живот . Така че, ако те изведнъж си изпращат съобщения и се усмихват през цялото време, или проверяват телефоните си за съобщения няколко пъти на ден, това е огромен червен флаг.

Те наистина се разпадат

Ако те бяха ненадеждни, когато става въпрос за създаване на планове за начало, вероятно няма много причини за притеснение. Но ако преди са се появявали за всичко на точка и сега изведнъж непрекъснато се извиняват в последния момент, за да се откажат, или не са склонни да правят планове предварително, това е поне знак, че вече не сте основен приоритет.

„Това оправдание може да изглежда доброкачествено, но е червен флаг, когато някой е в обвързана връзка. Ако това се случи веднъж или два пъти, вероятно не е голяма работа, но когато се каже преждевременно и много напред, за да се правят планове за вечерта, това е нещо, на което си струва да се обърне внимание - каза Сендлър.

Те редовно отиват в МВР

Можете да използвате класическото извинение „Извинявай, скъпа, батерията на телефона ми умря“ толкова много пъти.

Те не искат да направите нещо хубаво за тях

Ако вашият съпруг изглежда защитен или неудобен, когато правите романтичен жест или предлагате да готвите за тях, това може да е знак, че предложението ви просто ги кара да се чувстват по-виновни, защото знаят, че не го заслужават. Според лицензиран брак и семеен терапевт Кари Шивачът , казвайки неща като „Аз съм лош човек“, без видима причина, също може да е знак, че изпитват изключителна вина заради изневярата.

Те дават подробни истории за местонахождението им

Ако попитате половинката си къде са били цял ден и те изглеждат издръжливи и казват: „Току-що навън“, това обикновено изпраща алармени камбани. Но истината е, че предоставянето на подробно описание на местонахождението им може също да сигнализира, че те са репетирали история и се опитват да включат колкото се може повече подробности, за да я направят правдоподобна.

„Когато историите изглеждат непоследователни в рекапитулацията на събитията от деня, това е червен флаг. Например някой казва, че са успели да ни купят нещо в град наблизо, въпреки че знаете, че няма да имат време да бъдат там, това е знак, че нещо може да е на хоризонта. Друг червен флаг е, когато човекът изглежда много развълнуван (твърде развълнуван) да сподели с нас някаква информация, особено когато не сме го помолили да оправдае мястото, където е бил “. - каза Сендлер .

Те избират аргументи

Напоследък изглежда ли съпругът ви по-раздразнителен или вика за неща, които са доста незначителни или дори неразумни? Може просто да се опитват да компенсират собствените си чувства на вина, като правят ти да изглежда като този, който причинява проблеми. „Често някой, който изневерява, изпитва голяма вина“, Каза Рикиарди . „Вашият партньор може лесно да премахне този срам върху вас, като ви кара да се чувствате зле за себе си.“

Пътуват много повече за работа

Ако вашият партньор винаги е имал работа, включваща много пътувания, това не означава непременно, че са неверни. Но тъжната реалност е, че отсъствието от дома просто предлага повече възможности за изневяра, така че ако изглежда, че се отправят към летището дори повече от обикновено без основателна причина, вашите подозрения са основателни. За повече информация, прочетете за агонизираща лична сметка на една жена за започване на афера по време на работно пътуване .

Забелязвате, че във вашите сметки се появява един и същ телефонен номер

Що се отнася до улов на партньора ви, месечната ви сметка за мобилния им телефон може да бъде вашият нов най-добър приятел. Ако го изровите и видите, че едно и също число се появява няколко пъти, особено по време, когато знаете, че не са били около вас, това е огромно червено знаме.

Те започват да говорят в единствено число

Един от отличителните белези на щастливата връзка е, че двойките много използват думата „ние“, защото виждат себе си като екип за цял живот. Така че, ако забележите, че другата ви половина отговаря на въпроси с „I“ повече от обикновено, особено по отношение на бъдещето, това може да е индикатор, че обмислят спасяване. „Те може да започнат да казват неща като„ Аз със сигурност се надявам някой ден да отида на Бали, '[или]' Аз бих искал да си купя къща в Испания “- такива неща“, експерт по връзките Д-р Рамани Дурвасула каза Най-добър живот .

Той е на път да постигне голям етап

ДА СЕ завладяващо 2014 проучване който разгледа дейността на хората на Ашли Мадисън, установи, че мъжете са по-склонни да търсят извънбрачна връзка, ако са на път да постигнат голям рожден ден, особено такъв, свързан с криза в средата на живота, като 40.

Харесват много снимки, публикувани от същия човек

Връзката с бивш във Facebook, за да наваксате, или прекарването на много време в нечий профил, може да изглежда безобидно в момента, но много хора смятат това „микоизмама“, която според експертите може да подкопае доверието и често да доведе до действителна изневяра .

Те са ви изтрили от социалните медии

Повечето хора вече не поставят статус на връзка във Facebook, защото е така така 2009. Но все още е доста лесно да се каже кога някой е женен, така че ако премахнат снимки, от които става ясно, че имат партньор или изтриват изцяло всичките си социални медии, това не е добър знак.

Те искат да правят секс повече от обикновено

Знаем, че да се оправдаваш да не правиш секс е знак за изневяра. Но може да ви изненада да разберете, че измамата понякога може да съживи либидото на някого или да го накара да изпробва нови неща, за да провери дали те могат да влеят брака си със същото вълнение, което са открили в аферата си.

Те често споменават един и същи човек

Ако започнете да ревнувате, защото съпругът ви отново и отново отглежда някакъв „приятел“, те могат да кажат, че просто сте луди и параноични. Но истината е, че казването на неща като: „О, Джесика, също обича риба“ или „Джесика ми каза за това страхотно ново шоу, което трябва да гледаме“ е доста ясен индикатор, че те постоянно имат определен човек Мозъкът.

Имате чувство за червата

Когато подозирате половинката си в измама, естествено е да мислите, че може би просто сте несигурни. Но има научна основа за интуиция , така че ако имате дълготрайно и непоклатимо усещане, че нещо в брака ви е изключено, шансовете са прави. И за някои IRL истории за изневяра, вижте тези 17 тъпи начина, по които мъжете бяха измамени.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добре Натисни тук да ни следвате в Instagram!

Популярни Публикации