20 неща, които трябва да знаете, преди да получите работа на Boob

Тъй като стигмата около пластичната хирургия отслабва, процедурите се увеличават и нито една от тях не е толкова популярна - или толкова класическа - колкото работата на цици. Според скорошен доклад по Американско общество на пластичните хирурзи , 300 378 души са получили уголемяване на гърдите през 2017 г., което е увеличение с 41% спрямо 2000 г., което го прави най-често търсената хирургична процедура на пазара. Колкото и вездесъщо да е работата с цици, получаването на големи цици все още е сериозна хирургична процедура и има много неща, които някой трябва да вземе предвид, преди да предприеме толкова скъпо начинание. Говорихме с Риан А. Maercks, известен пластичен хирург, базиран в Маями, Флорида, за всички неща, които трябва да знаете, преди да започнете работа.1. Увеличаването на гърдите не означава просто „по-голямо“

Когато разговаряте с потенциални клиенти, първият въпрос, който д-р Маеркс задава, е:Какво искате от уголемяването на гърдите? Това може да изглежда глупав въпрос, тъй като отговорът несъмнено е „големи цици“ или просто „по-голям“. Но има много повече нюанси в процедурата, отколкото някога сте осъзнавали. по-голям как? Искате ли да бъдат голям голям или търсите нещо малко по-естествено? Искате ли да промените формата или само размера? Искате ли много деколте? Каква е вашата концепция за „перфектни гърди“? Всички тези въпроси имат значение.

„Не ми харесва терминът уголемяване на гърдите, защото не обичам да ги правя да изглеждат по-големи толкова, колкото и„ по-хубави “, каза д-р Маеркс.2. Направете си старателна проверка

Различните пластични хирурзи имат свои собствени методи и предпочитани процедури и най-добрият начин да получите този, който работи за вас, е да се обърнете към тях по начина, по който сте художник, чиито картини искате да затворите в апартамента си. Разгледайте техните страници в Instagram и си помислете: „Харесва ли ми работата му?“3. Решете между физиологичен разтвор и силикон

Има два основни типа гръдни импланти - физиологичен разтвор и силикон - и двамата имат своите плюсове и минуси. Силиконовите импланти с гел се чувстват по-скоро като истински гърди, поради което обикновено са по-скъпи и популярни ( Осемдесет и четири процента от имплантите, използвани през 2016 г. бяха силикон). Физиологичните импланти обаче са по-малко склонни към образуване на белези или изтичане и улесняват откриването на рак. Говорете с Вашия лекар за това какви опции са подходящи за Вас въз основа на качеството на кожата Ви, резултатите, които искате, и дългосрочните Ви притеснения.4. Не очаквайте резултатите да останат завинаги

Без значение какъв имплант изберете, могат да възникнат усложнения, които може да изискват допълнителна операция в бъдеще. Имплантите не са устройства за цял живот и двадесет и пет процента от жените се нуждаят от операция за ревизия на гръден имплант десет години след първата си операция. Дефлиран физиологичен имплант, спукан силиконов гел имплант, удебеляване на белези, екстремна загуба на тегло и дори бременност могат да променят външния вид на новите ви големи цици и да изискват друга операция.

големи цици

5. Знайте вашите възможности

Има различни подходи за работа с цици в зависимост от вида на желаните резултати. Много хора, например, отиват задвупланово увеличение, при което имплантът се поставя под гръдния мускул в горната, а понякога и в средната част на гърдата, но долната част на импланта не е покрита от мускула. Въпреки че това е може би най-често исканият тип работа на цици, това не е предпочитаното разположение на д-р Маеркс, тъй като прави големите цици да изглеждат наистина ли фалшив. Поставените субпекторално импланти също са склонни бързо да „отдолу“, което означава, че вашите големи цици нямат голямо дълголетие и пациентите ще трябва да влязат за допълнителни ревизии през живота си.

6. Изследвайте специалността на хирурга

В рамките на общността за пластична хирургия субфасциалните уголемявания на гърдите все повече се считат за предпочитани пред двойната равнина. При субфасциално поставяне имплантите се поставят между здрав тъканен слой, наречен гръдна фасция и гръден мускул. Д-р Maercks е изобретил модифицирана версия на тази процедура, наречена Cold-Subfascial Breast Augmentation, която според него дава най-добри резултати.'Моята система прави гърдите да изглеждат по-естествени, с форма на капка, така че да изглежда, че са в много поддържащ сутиен “, каза той. Въпросът е, че повечето пластични хирурзи имат своя собствена процедура за запазена марка, така че си струва да знаете какъв е техният специален подход.

7. Помислете за прехвърляне на мазнини

В това, което звучи като вуду магия, която е твърде добра, за да е истина, е възможно да се получи трансфер на мазнини, при който хирургът буквално взема мазнини от една част на тялото и ги вкарва в друга.

'При правилния пациент прехвърлянето на мазнини е чудесно, каза д-р Маеркс. „Подходящият пациент е някой, който има мазнини, особено в страничната талия и няма празни джобове в гърдите.“

Това означава, че ако сте свръхтежка и ако имате малко излишни коремни мазнини и гърдите ви не са се отдали напълно на гравитацията, тази процедура може да ви даде бод Ким Кардашиян, за който винаги сте мечтали. Някои пластични хирурзи няма да направят тази процедура, защото се притесняват, че няма достатъчно надлъжни изследвания, които да докажат, че не пречите на бъдещото откриване на рак на гърдата, като премествате мастни клетки наоколо, но нарастващите изследвания до голяма степен поставят тази загриженост на Почивка. „Преди няколко години някои хора се тревожеха, че присаждането на мазнини увеличава риска от рак на гърдата, но през последните 5 години никой вече не би направил този аргумент“, каза Маеркс. „Радиолозите са съгласни, че това не се различава от всяко друго увеличение.“

8. Помислете за комбинирано увеличаване

Според д-р Maercks оптималните резултати наистина идват от комбинирано увеличение,което е студено-субфасциалното, съчетано с трансфер на мазнини. Проблемът е, че тази процедура е двойно по-висока от цената, защото това са две увеличения в една операция.

9. Сравнете цената

Според Американското общество на пластичните хирурзи, средната цена на операция за уголемяване на гърди е била $ 3 719 през 2016 г., но това не включва такси за анестезия, разходи за болница или хирургично заведение, медицински тестове, облекла след операцията, рецепти за лекарства и такса на хирурга, което може да доведе до това до 10 000 или повече долара. Цената на работа с цици варира доста в зависимост от държавата, както и от държавата. Ню Йорк има едни от най-високите разходи, докато Маями има едни от най-ниските. Много лекари също таксуват 300 или повече долара само за консултации, което може да накара процеса да изглежда плашещ, ако сте на оградата. Най-лесното нещо е да се обадите в офиса, за да попитате за разходите. Например д-р Maercks таксува 15 000 долара за уголемяване на гърдите и 30 000 долара за композитно уголемяване, но това обхваща всичко, включително консултацията.

мечтае да бъде уволнен

10. Не режете ъгли

Има много държави в света, в които, до голяма степен благодарение на разликата в обмена, можете да получите работа на бомби за значително по-малко, отколкото тук. Тайланд, Турция, Мексико и Белгия, например, са популярни „медицински дестинации“, при които достъпността на минетата ще компенсира повече от цената на полета. Като цяло обаче д-р Maercks не би посъветвал да излезете извън вашата страна за хирургическа процедура. 'Има много неща, за които си струва да спестите пари - каза той, - но пластичната хирургия не е едно от тях.

11. Планирайте напред

Обикновено отнема 3 месеца или дори повече, за да планирате срещата си за операция. Така че, макар че не е необходимо „подходящо“ време, за да започнете да правите проучвания и да правите договорености, това през есента е популярно, тъй като ви позволява да се подложите на операция през зимата и да бъдете подготвени за пролетта.

12. Направете място за възстановяване

Благодарение на съвременния напредък времето за възстановяване на работа с цици е много по-кратко и по-малко, отколкото преди 10 години. С д-р Maercks пациентите обикновено изпращат снимки за виртуална консултация, обсъждат възможности и след това резервират операцията. Няколко месеца по-късно те излитат до Маями, за да си направят процедурата, да направят операцията, да вземат дълготрайно обезболяващо лекарство, наречено Exparel, и просто да се излежат до басейна за няколко дни, преди да се приберат у дома. Д-р Маеркс наистина моли пациентите да останат поне 5 дни, в случай че нещо се случи, но дори това означава, че можете да влизате и излизате, докато отнемате само няколко дни от работа.

13. Помислете за бъдещето

Освен ако разрезът ви не е направен в зърното, поставянето на импланти не трябва да пречи на способността ви да кърмите след раждане, така че работата с цици не пречи на бременността ви. Забременяването обаче може да попречи на работата на гърдите ви, тъй като бременността често променя гърдите ви, а кърменето с импланти може да създаде прекомерно набъбване на гърдите. Ако мислите да забременеете през следващите 12 месеца или така, Maercks би препоръчал да се задържите на работа с цици до след раждане. Според Maercks, ако нямате никакви конкретни планове за създаване на семейство в бъдеще, няма причина да не отидете на големите си цици сега.

14. Когато става въпрос за големи цици, възрастта има значение

Сега, когато сте добре настроени, отново сте в стил (благодаря, Ким Кардашиян и Емили Ратайковски ) Maercks определено е забелязал бум при по-младите хора, които искат уголемяване на гърдите. FDA препоръчва само жени на възраст над 18 години да имплантират физиологичен разтвор на гърдите и само тези над 22 години да имплантират силиконови гърди, но това са само насоки. Няма действително регламентирана минимална възраст за операция по имплантиране, но тъй като гърдите ви могат да продължат да се развиват до 20 години, наистина не е добра идея да отидете за уголемяване на гърдите по-рано от това.

големи цици

15. Рим не е построен за един ден

Противно на общоприетото схващане, при една операция не можете да преминете от размер А до ДД. Повечето хирурзи ще препоръчат да увеличите един или два размера, след което да направите друга операция някъде в бъдещето, ако искате да станете по-големи. В края на краищата тялото и кожата ви се нуждаят от време, за да се приспособят.

Shutterstock

16. Не се смущавайте

С течение на времето стигмата около пластичната хирургия става все по-малка и по-малка, така че няма причина да оставите срама да ви спре. Както д-р Maercks каза за работа с цици:В наши дни е съвсем нормално.

кърмене с големи цици

17. Помислете за недостатъците

Когато се впуснете в работа с цици, лесно е да мислите само за положителните страни, но има много негативи, които дори вашият пластичен хирург може да не ви каже предварително. „Иска ми се някой да ми е казал, че големите ми цици ще станат толкова увиснали след кърмене“, каза един от приятелите ми. „Не бях планирал да имам деца, когато си намерих работа с цици преди три години, но сега, когато имам бебе, те са на колене.“

разговаря с лекар за големи цици

18. Не се страхувайте да грилирате лекаря си

Лекарите са склонни да правят танца „Съжалявам, че съм много зает“, но трябва да отговорят на всички ваши въпроси, независимо колко време отнема. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да направите дълъг списък с всичките си въпроси, преди да си уговорите среща, за да можете да ги нокаутирате един по един. Това е скъпа процедура, която за разлика от подстригването трябва да продължи по-голямата част от живота ви, така че помислете и за дългосрочни проблеми. Например може да не се притеснявате от рак на гърдата на 27-годишна възраст, но помислете как ще се чувствате след двадесет години.

„Щях да преосмисля работата си на цици, ако знаех, че мамографията сега ще бъде по-трудна“, каза един от приятелите ми. „По това време бях на 25 и мамографиите бяха последното нещо, което ми беше наум. Но сега, когато имам повишен риск от рак на гърдата, това е нещо, което бих искал да съм знаел и взел предвид.

жена говори с друга жена за големи цици

Shutterstock

19. Говорете с други жени, които са имали такава

Вашият лекар е длъжен да ви информира за всички възможни рискове, свързани с получаването на големи цици, но има много начини, по които може да повлияе неудобно на начина ви на живот, че лекарят може да се провали или да забрави да спомене. Поради тази причина е добре да отидете на форуми или да попитате приятели за това какъв е ежедневният живот след работа с цици. В допълнение към проблемите с кърменето, някои от моите приятели се оплакаха, че имат проблеми с упражненията, а един имаше особено жестока история на ужасите.

забавни игри за игра на коледно парти

'Моят имплант се завъртя в тялото ми, докато правех секс', каза тя за новите си големи цици. „Трябваше да го преместя. Бих искал да знам, че това нещо може да се ПРЕМЕСТИ.

жена с големи цици

20. Не очаквайте това да реши всичките ви проблеми

Когато приема клиент, това, което д-р Маеркс отчита най-вече, е дали желанията й са разумни или продуктът на телесната дисморфия. „Има много млади жени с красиви гърди, които искат да увеличат гърдите и аз се опитвам да ги откажа от това“, каза той. Колкото и добра да е работата с цици, тя няма да излекува дълбоко поставени проблеми с изображението на тялото.

Когато добра моя приятелка получи работа на цици, тя си помисли, че ще я направи щастлива, тъй като през целия си живот се чувстваше несигурна по отношение на малките си гърди. Вместо това тя каза, че след първоначалния максимум е изпаднала в депресия и просто е намерила други части на тялото, над които да се вманиачи. Повече от всичко е важно наистина да помислите защо получавате работа с цици, преди да я направите. Ако това е така, защото циците ви са асиметрични и искате да се поберете по-добре в дрехите, тогава е добре. Ако мислите за това като за забавна промяна, донякъде като радикална нова прическа, тогава също е добре.

Но ако смятате, че това внезапно ще ви накара да се видите напълно различно или вярвате, че ще ви направи по-привлекателни, може да има по-големи емоционални проблеми на работното място и си струва да се консултирате с вашия терапевт, преди да предприемете драстични движения. Големите цици са страхотни, но нищо не е толкова важно, колкото психичното ви здраве.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин !

Популярни Публикации