20 Surefire подписва, че връзката ви е приключила

Едно от най-често срещаните оплаквания сред новобрачни хора е, че те искат да са излезли от старите си години връзка по-рано. Защо? Е, признаци на влошени отношения обикновено са в изобилие, но хората обикновено не знаят какво да търсят. (Или това, или те не искат да признаят факта, че a раздялата може да е на хоризонта .) От излизането на повече групови срещи, отколкото самостоятелни, до един от вас, който реши, че абсолютно няма да отиде на терапия за двойки, много пъти писмеността е на стената - стига да присъствате достатъчно, за да го потърсите .Запомнете: достигането до края на връзката не винаги е нещо лошо.Подобно на откъсването на лента, често е по-добре просто да приключите раздялата, вместо да забавяте неизбежното. Напред терапевтите за връзки разливат най-добрите признаци, че връзката е приключила. Ако забележите повече от няколко от тях в собствената си връзка, може би е време да направите сериозно размишление за това защо всъщност сте с партньора си.

1. Изведнъж прекарват повече време със семейството и приятелите си

Един от най-големите червени знамена че вашият партньор е на път да провери? „Забелязвате, че те прекарват по-малко време с вас и отделят повече време на семейството и приятелите си“, казва Ронда Милрад, LCSW , терапевт по връзки и основател на общност за онлайн взаимоотношения Връзка . 'Те влагат повече енергия и време в други взаимоотношения в техния вътрешен кръг.Разбира се, ако забележите себе си правейки това, може да се окаже, че се чувствате по-малко свързани с партньора си, отколкото преди.2. И двамата сте станали изключително приятни

Това може да изглежда като нещо добро, но може да означава, че едната или двете страни във връзката вече не се интересуват достатъчно, за да оставят крака си. „Борбата всъщност е намалена и преговорите дори вече не са необходими, тъй като човекът или двойката току-що са приключили“, обяснява Роуз Лорънс, LPCC, LCPC, NCC , психотерапевт и собственик на Баланс на ума . „Те са избрали да се подчинят на факта, че искат да излязат от връзката, така че тяхното безразличие се показва като приятно. Повечето двойки трябва да водят преговори или да обсъждат въпроси, не е задължително да спорят или да се карат, но поне да имат дискусия. Да си приятен е чудесно, но когато партньорът ти или двойката винаги са приятни и безразлични, искрата явно е изчезнала и борбата за оставане във връзката е изчезнала.3. Когато се случи нещо важно, те не са първият човек, когото казвате

Когато получите повишение, загубите голям клиент или спечелите фантастичната си футболна лига, кой е първият човек, когото казвате? „Ако някой дойде пред вашия партньор, за да сподели добри или лоши новини, той вече не е вашият основен довереник, най-близкият ви приятел“, обяснява Розалинд Седака , CLC, треньор по запознанства и отношения и автор на 99 неща, които жените желаят да знаят преди запознанства след 40, 50 и да, 60! С течение на времето това се превръща в по-силна връзка с другите и отслабена връзка с партньора ви.

4. Скуката ви отеква извън връзката ви

Отегчени сте не само във връзката си, но и с всичко . „Много хора съобщават за скуката като един от издайническите признаци, че връзката е в беда“, казва Дениз Лимонгело , LMSW, психотерапевт със седалище в Ню Йорк. „Ако се чувствате отегчени не само от партньора си, но и от живота като цяло, това може да означава, че вече не сте в правилната връзка.“

Например, ако никога нямате да кажете нещо интересно, когато приятелите и семейството ви питат как сте, това говори много за това как се чувствате в живота си. „Ако често се чувствате така, сякаш нямате какво да кажете или да докладвате на другите, когато сте в социални настройки, това може да означава, че не се радвате особено на живота в настоящата си връзка.“5. Винаги трябва да се повтаряте

Или обратното. „Ако караш другата си да се повтаря отново и отново, това показва, че интересът и страстта ти намаляват“, казва Рори Сасон , експерт по връзките и изпълнителен директор на VIP услугата за сватовство Платинена круша . „Това изглежда, че не им обръщате внимание и следователно не ви интересува какво имат да кажат.“ Ако откриете, че правите това често или забелязвате това ти си този, който се повтаря през цялото време, това може да е знак, че някой от вас вече не е на борда с връзката.

6. Вече не правите заедно „вашите“ дейности

„Всяка двойка изпада в ритуали или навици, които се превръщат в тяхното„ нещо “, казва Кейтлин Бергщайн , базиран в Бостън сватовник с Правило за три дни . Например да гледате заедно едно телевизионно предаване или да правите тако всеки вторник. „Когато един човек започне да спазва тези планове или да ги прави самостоятелно многократно, това може да е знак, че връзката е към своя край“.

7. Единият или двамата няма да отидете на терапия

Ако нещата не вървят добре във връзката ви и вие или вашият партньор имате вето на терапията, това е основен индикатор, че нещата вероятно няма да се получат, казва Кристи Чархутиан , лицензиран брак и семеен терапевт и професионален сватовник с тридневно правило в Лос Анджелис.

„Ако динамиката ви е токсична и вашият партньор не иска да се опита да я реши, това е голям знак, че връзката може да е приключила. Подобно е на това, когато шофирате, а аварийното предупреждение за спукана гума изгасва. Ако продължавате да го пренебрегвате и никога не дърпате, за да смените гумата, колата ви ще излезе извън пътя и ще загуби контрол. По същия начин недоволството във връзката и здравословната динамика са вашият предупредителен знак за връзката ви. Ако не се спрете и не получите помощ, като отидете на терапия, връзката ви ще излезе от релсите.

какво означава, когато птица удари прозорец

8. Избягваш да се прибираш

„Всяка проблемна житейска ситуация може да накара хората да стоят навън по-късно от обичайното, за да се избегнат взаимодействия с човека, с когото живеят“, обяснява Лимонгело. „Ако вие и вашият партньор живеете заедно и въпреки това откриете, че търсите оправдания, за да останете навън, може би избягвате факта, че връзката ви е застрашена. Ако стоите навън по-късно от обикновено, не подценявайте възможния смисъл на това поведение. Това може да означава, че връзката ви се е влошила и не сте готови да се изправите срещу нея.

9. Чувствате се сами дори когато сте заедно

Чувствате се като сами по себе си, дори когато прекарвате време със своя S.O.? „Това е най-голямата грижа, която виждам при двойките, които идват да ме видят“, казва Ирина Бахле , LCSW , терапевт по връзки и треньор. „Те са физически заедно, но емоционално се чувстват сами и не са свързани. Мълчаливо въздиша, че връзката за съжаление е насочена на юг, освен ако не потърсят професионална помощ.

10. Чудите се дали можете да се справите по-добре

„Хората се развиват, променят и растат. Това е неизбежно “, посочва Лиза концепция , Сертифициран професионален експерт по запознанства и трансформация на връзки и основател на Коучинг на LoveQuest . „Този ​​велик човек, когото срещнахте преди две години, беше страхотен въз основа на това кой бяхте тогава. Може да не растете със същото темпо. Може би са в зона на комфорт. Те са приятен човек и имате любов към тях, но има мисли за „къде отива това?“ или „наистина ли искам това?“ Когато тези въпроси започнат да изскачат, вашето вътрешно същество ви тласка другаде.

11. Прекарвате повече време с децата си, отколкото с партньора си

Ако откриете, че прекарвате много повече време с децата си, отколкото с партньора си, това може да е знак, че вие ​​(или те) търсите изход. „Този ​​човек или двойка се опитват да проверят ролята на самотен родител или просто нямат избор, защото другият родител не се среща никъде през повечето дни“, казва Лорънс.

12. Не те целуват така, както го мислят

„Те могат да се обърнат към целувката - бързо кълване или безличен опит за целувка, но ако не е както преди и няма страст в това преживяване, страстта също е изсмукана от връзката ви“, обяснява Седака . „Всичко свърши в романтичния смисъл, че вече сте съквартиранти, а не сродни души.“

13. Напълняла си

Да наистина. „Промяната в теглото - нагоре или надолу - често може да показва емоционална дисрегулация“, обяснява Лимонгело. „Ако забележите, че дрехите ви не стоят така, както преди, може би е подходящо време да проверите със себе си за общото си благосъстояние и цялостното си удовлетворение от текущата си житейска ситуация - особено отношенията си.“

14. Избягвате да прекарвате време сами заедно

„Може би връзката ви се влошава от известно време и вие осъзнавате, че рядко прекарвате време заедно, само вие двамата. Това може да е знак, че връзката ви не е на чудесно място “, казва Tcharkhoutian. „Ако интимността и връзката, които някога сте споделяли, сега са изпълнени с време с общи приятели или само време, връзката ви може да се насочи в различни посоки и е просто връзка от удобство, а не от желание.“

15. Забелязвате недостатъците им по-често, отколкото силните им страни

Когато сте влюбени в някого, сте склонни да виждате доброто в него по-лесно, отколкото лошото. „Ако изпуснете от поглед всички положителни качества, които са ви накарали да се заинтересувате от партньора си на първо място, това може да е знак, че нещата вървят на юг“, казва Бергщайн. „Не винаги може да е очевидно, че гледате само недостатъците на партньора си, но издайнически знак е как говорите за партньора си на приятелите си. Ако се мъчите да кажете нещо положително за партньора си и откриете, че говорите лошо или лошо, като ги произнасяте на другите, вероятно е време да прекратите връзката.

16. Вече не говорите за бъдещето

„Двойките в романтика обсъждат ентусиазирано бъдещето“, казва Кармел Джоунс , съветник по секс и връзки. Те редовно обсъждат неща като какво следва в кариерата им, къде искат да живеят и дали искат да имат деца. „Погледът към бъдещето е жизненоважен знак за връзката“. Когато приказките за бъдещето избледняват, това обикновено е индикация, че връзката върви на юг.

17. Нещо се получава в сексуалния ви живот

Промените в спалнята не винаги са смъртна присъда за връзка, но в комбинация с други фактори те могат да означават, че нещо не е наред. Може би „вече не правите секс и се страхувате дори да мислите за това. Защото сексът е много повече от физически полов акт “, посочва Baechle. „Позволява на партньорите да бъдат уязвими и емоционално отворени един към друг, което е в основата на всяка връзка.“

18. Губите коса

За да бъдем честни, това може да бъде причинено от цял ​​куп неща, но това може да е знак, че връзката ви е приключила - и че може да ви причини повече вреда, отколкото полза. „Проучванията показват, че загубата на коса може да бъде водещ индикатор за повишени нива на стрес“, отбелязва Лимонгело. „Хората могат да загубят косата си по множество причини - проблемната връзка със сигурност може да бъде една от тях. Ако имате косопад, може да бъде изключително добра идея да оцените всички аспекти на начина си на живот. “

19. Ще ходите само на групови срещи

Въпреки че това е един от най-фините признаци, че връзката е приключила, ' групови дати за сметка на индивидуалните дати показват опасно ниво на емоционална дистанция и може да е знак, че вие ​​или вашият партньор искате да прекратите връзката “, казва Джоунс. 'Докато излизането с други двойки може да бъде забавно и здравословно занимание, това е смъртоносно за връзката, ако напълно замества традиционните дати.'

20. Червата ви казват, че нещо се е случило

„Вашето тяло може да регистрира, че нещо е изключено, много преди мозъкът ви да го признае“, казва Милрад. „Можете да го усетите в настроението или езика на тялото на другия човек, въпреки че нищо не се е случило и те не са казали нищо. И все пак взимаш нещо и имаш предчувствие или инстинкт, че нещо се случва между вас двамата. В дългосрочен план вероятно е по-добре да слушате този глас и да правите нещо по въпроса, вместо да го притискате.

За да откриете още невероятни тайни за това как да живеете най-добрия си живот, Натисни тук за да се регистрирате за нашия БЕЗПЛАТЕН ежедневен бюлетин!

Популярни Публикации